alla goda ting är tre

2016-02-11 / 14:55:39

längesen jag ens skrev något här, har varit inne flera gånger och börjat skriva men sen aldrig orkat skriva klart något vettigt. 
sen sist har jag avslutat min utbildning och börjat jobba på en förskola där jag ska vara ett tag. i sommar har jag fått jobb nere på campingen en sommar till. tror nog att livet börjar ordna upp sig igen efter mitt riktiga down jag haft senaste tiden. att försöka hålla humöret uppe går ett tag men inte hela tiden. man får kämpa sig uppåt helt enkelt.

har även fyllt 21 år och tillsammans med det hade jag eller snarare jag har ångest över att bli äldre. kan verka konstigt med tanke på att 21 inte är någon ålder att noja sig över, men jag gör det. för känns som att det är så mycket man har framför sig och som ska bli bra och perfekt. blir mer som en press att bli äldre. men även det löser sig väl.

idag är jag ledig så jag har stor städat, nu ska jag sätta mig och sminka mig bara för att jag tycker det är roligt. ikväll ska Eirin och jag efter mycket om och men ta tag i träningen. så det var väl det hela.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja gillar inte heller o fylla år längre :P

2016-02-11 @ 18:46:22
URL: http://CheerSarah.devote.se

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback