2016

2016-01-04 / 10:46:42
 
Nytt år, nya möjligheter, nya människor och nya upplevelser. Trots att det inte sker någon jätte förvanling över tolvslaget så känns det ändå skönt med ett nytt år och kunna sätta upp nya mål för sig själv.
Jag hade en magisk nyårsafton, den bästa någonsin tror jag. Hade mina bästa vänner samlade, käkade 3-rätters, drack drinkar, spelade spel och smällde raketer innan vi gick vidare till Mathias för att dansa och träffa kompisar. Vid elva traskade vi alla vidare till kharma och stan. Dansade tills fötterna värkte och nyårskyssen iår fick bli med min bästa vän. Jag är mer än nöjd med mitt nyår. Känns så bra att jag har alla dessa fina människor i mitt liv ett år till.
 
Trots att 2015 inte blev som jag hade tänkt så var det ett så fint år på många sätt. Jag kom mina vänner mycket närmare, tog körkort och lärde mig leva med att mina föräldrar är på två olika ställen och att dom inte längre lever samma liv. Vissa saker var lättare än andra. Me jag har utvecklats och lärt mig mycket om mig själv och hur jag vill leva mitt liv. Jag har insett vilka vänner som jag kommer ha kvar resten av mitt liv. 2015 kommer alltid vara en kompott av hat och kärlek.
 
Nu siktar jag mot ett bra 2016 med nya möjliheter och äventyr tillsammans med dom som i slutändan alltid kommer betyda mest, mina vänner.

Kommentarer

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback