jag må vara jävligt stark, men odödlig det är jag inte

2016-07-05 / 01:14:00

jag jobbar natt, är ovanligt pigg för att klockan nu slagit 1. tankarna i mitt huvud sover nog aldrig och dom kommer liksom ifatt mig inatt. det finns så mycket som gör att jag egentligen bara vill krypa ihop i fosterställning och gråta, gråta tills jag inte har mer tårar. men det gör jag inte. det gör jag aldrig. för jag är inte sån, finns mycket i mitt liv som sårat mig och som verkligen fått mig att må dåligt men aldrig har jag bara gett upp och gråtit.
de senaste 5 åren har varit de mest omtumlande åren i mitt liv. jag trodde aldrig att jag skulle stå där jag står idag för 5 år sen. men jag är stolt över mig själv att jag tog mig hit. stolt över hur jag har lyckats på något vänster göra lycka av sorgen varje gång jag mött mina motgångar.
mitt hjärta har krossats, mina drömmar har förändrats och mitt liv har vänts upp och ner många gånger. men jag står ändå upp idag, jag skrattar och jag ler. jag njuter av livet. jag njuter av tiden jag får med mina nära och kära. mitt jobb är helt underbart och mina kollegor är underbara. jag är helt enkelt så förbannat glad och lycklig över att jag får vara levande ytligare en dag och att jag får leva upp till min dröm. bevisa för mig själv att även om jag inte är odödlig så är jag fruktansvärt stark.

nu ska jag och min kollega ta en kopp kaffe, kolla tv och bara göra så även denna natten går över till en ny dag.

 

Kommentarer

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback