nu kan du få mig så lätt

2016-06-06 / 23:18:39

En vecka ledigt går nu mot sitt slut så imorgon ringer klockan 6. jag är faktiskt laddad på att komma tillbaka till jobbet igen. den här ledigheten har varit magisk. i fredags satte jag mig i bilen påväg till Göteborg, jag som älskar att köra bil passade det perfekt att åka långt och klarade även storstads trafiken, lite stolt är jag allt. hade ju Lisa som resesällskap så kunde inte bli så mycket bättre. väl framme landade vi en lägenhet vi fått låna som låg mitt i centrum. vilade lite och käkade innan det var dags för Liseberg. däckade klockan halv åtta i sängen den kvällen, snacka som sliten brud haha. 
på lördagen var dagen vi väntat på så länge, det var dags att för andra gången i livet se en av mina största idoler Håkan Hellström. alltså han levererade verkligen, man har verkligen missat något om man inte sett honom live för alltså shit vilken människa! han kan beskriva varje lite känsla som man kan känna med sina texter. efter en konsert på 4h var vi rätt sega i kroppen men värt var det. Håkan är magisk!

i söndags körde vi hemåt i strålande sol, på kvällen satt vi på våran altan drack lite cider och firade Lisa som fyllde 21. jag tackar världen för mina fina vänner som alltid kommer finnas där och jag för dom. sån himla kärlek. 

idag har jag åkt till mitt smultronställe i skogen och grillat med min syster. perfekt avslut på denna ledigheten. lite brunare och lite blondare går jag imorgon tillbaka till jobbet. heja heja livet! ✨

Kommentarer

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback