en fantastisk påskhelg

2016-03-28 / 21:03:12

vilken himla fin påskhelg jag har haft tillsammans med nära och kära. på fredagen var det våfflor hos mamma och sen blev det hem och slänga sig i duschen och bastun tillsammans med Elin för att ladda upp inför kvällen. efter det kom Lisa och Emma och vi lagade middag och festade. gick till mässhallarna och dansade tills det stängde vid 3. så himla grymma vänner jag har!

på lördagen blev det påskmat hos farmor med delar av släkten. blev en heldag där och det var hur mysigt som helst. efter det följde Elin och jag med Henke och Lucas för att fika vid en sjö, Henke badade också. efter det åkte jag hem och såg en film med min andra halva.

och på söndagen så blev det påskmat till frukost och sen grillade vi kött till middag. gick promenader med Atlas och njöt av det fina vädret. på kvällen bestämde Eirin, Elin och jag oss lite spontant för att dra till rimforsa och festa med grabbarna, är alltid lika roligt och åka för att hänga med dom. så jäkla sköna människor. så kom hem vid 4 inatt så den här dagen har varit rätt seg. men gick en lång promenad med Eirin vid 12 och käkade på Sibylla och sen ikväll har vi tränat cirkelfys. 

en perfekt påskhelg helt enkelt, nu ska jag kolla tv med mamma och sen åka hem och sova för imorgon är det jobb som gäller. 

Kommentarer

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback