pizza och vänner

2016-05-31 / 22:41:56

denna tisdag flög förbi lika fort som den kom. jobbet gick kanon men var trött när jag slutade imorse, låg i sängen till 15 då åkte jag med pappa och handlade. sen slängde jag mig i sängen igen. vid 19 ringde Eirin och fråga om vi skulle käka pizza. tog med oss pizza och Elin hem till Eirin och chillade och tog en långpromenad. fantastiska vänner har jag.

imorgon ska vi luncha vid 12 och jag ska väl börja packa inför Håkan, det är ju snart!! 

work work

2016-05-31 / 00:09:43

kör ett nattpass på jobbet nu, är fortfarande pigg men har 7h till innan jag får åka hemåt. skrapade ihop hela 197h jobb denna månad med många extra pass och 91h ob helg, så lönen i juni kommer sitta fint till sommaren. men när jag slutar imorgon så har jag en vecka ledigt och det ska bli så himla skönt. ska unna mig att sova ut imorgon, visst kommer ha svårt att somna på kvällen sen men vad gör det när man är ledig dagen efter? 

nu ska vi fortsätta städa lite här så vi håller oss pigga och får tiden att gå fort. 

morsdag

2016-05-29 / 22:42:09

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Med blommor som du samlar, och bär om sommaren
Och kunna alla saker du försöker lära mig
Och får jag välja en sak då vill jag precis som dig

Mamma min mamma bästa vän, om det är sant att man föds igen
Då vill jag bli en blomma och att du plockar mig
Och sätter mig i håret så att jag kan krama dig
Mamma min mamma vem är gud? vem gör så att solen lyser gul?
Vem tänder månens lampa? vem talar om att den ska ner?
och om du orkar svara så ska jag inte fråga mer

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor vill jag blir precis som du.

jag önskar

2016-05-27 / 14:27:10

jag önskar att jag inte visste hur det känns att ha skilda/separerade föräldrar. jag önskar att jag inte visste hur det känns att ha föräldrar som inte kommunicerar utan allt ska gå via alla andra. jag önskar att jag hade båda mina föräldrar närvarande och stötande i mitt liv. men det har jag inte, sen dom flyttade ifrån varandra har mitt stöd till största delen varit hos min syster. vi gått igenom ett rent helvete tillsammans, ett helvete som ingen någonsin kommer att förstå förens dom får gå igenom samma sak som vi gjort. jag undrar när det helvetet kan få ta slut så att jag och min syster kan få vara glada och lyckliga igen utan denna oro och irritation.

jag har insett att bara för du det är din biologisk mamma/pappa så behöver den inte bete sig som en mamma/papp. för en riktig förälder bryr sig, visar kärlek och ger allt till sitt barn oavsett var man står i livet. 

när jag var yngre så förstod jag inte varför kompisar med skilda/separerade föräldrar mådde så dåligt och betedde sig på ett visst vis i olika situationer. men nu, med handen hjärtat vet jag vilket helvete dom gick igenom. för satan vad ont det gör att få den här förändringen i livet. efter 2 år har jag fortfarande inte vant mig vid det här och det tog 1 år innan jag berättade för mina närmsta vänner vad som hänt men dom hade redan förstått vad som hänt. men på något sätt kändes det som att om jag bara låtsades som ingenting så vart allting bra igen. 

jag går nog igenom något av det jobbigaste i mitt liv, det kan ta 5 år eller 10 år innan det blir bra eller så kommer det alltid vara såhär. men man ska alltid komma ihåg att det aldrig är ditt fel någonting. man kan skilja sig från sin partner men inte från sitt barn. det ligger så mycket i den meningen.

ett stort fuck you till dig som inte trodde på mig

2016-05-25 / 21:02:17

onsdag, vecka vänder och lönen rullade in. en perfekt dag på jobbet. alltså jag trivs så mycket på mitt jobb. jag har verkligen överraskat mig själv senaste året. vågat testa och insett så mycket, trodde aldrig jag skulle stå där jag faktiskt är idag med en fast tjänst som personlig assistent. jag klappar mig själv på axeln för hur jag lyckats ta mig från botten till toppen. 

slutade jobbet vid 16 och har sen varit på picknick med farmor och hennes syskon. jätte mysigt! så nu har jag duschat, druckit lite kaffe och bara tagit det lugnt. imorgon är jag ledig så ska luncha med Lisa och bara ta dagen som den kommer. det behövs verkligen men tanke på hur mycket jag jobbat senaste tiden. så jag ska sova tidigt så jag får sova många timmar inatt utan att sova bort dagen imorgon. 


allt du är ska jag lämna idag

2016-05-22 / 08:31:07

söndag och det är hur tråkigt väder som helst. jag jobbar mitt sista 14h pass för helgen så gör väl inte så mycket att vädret suger, men hade ju varit roligt om vi kunnat hitta på något ute. igår var vi på Astrid Lindgrens värld så det jobbpasset flög iväg rätt så bra. 

imorgon är jag ledig, men har ändå rätt mycket jag ska göra ändå. men det är skönt det också. behöver städa och tvätta. får se vad jag hinner med.

nu får vi bara hoppas att vädret bättrar sig så vi kan ta en promenad iallafall och att dagen går fort. 

on top

2016-05-20 / 08:54:47

wohoo fredag och jag har startat min helg som kommer bestå av 42h jobb. alltså 3 stycken 14h pass. men jag trivs så tiden kommer nog bara springa iväg.

och vet ni vad, jag har fått fast anställning (!!) tänk vad livet vänder fort om vad man planerat. så jag är glad och sommaren väntar och om 2 veckor sitter jag i bilen påväg till Göteborg för att få se Håkan igen!!! alltså ni hör ju bara hur bra allting är just nu. 


some die young

2016-05-12 / 18:20:14

torsdag och jag har varit ledig men har inte varit en så ledig dag då jag har varit på antagningsförfarande på en utbildning så det har tagit hela dagen ungefär. imorgon slutar jag jobbet vid 12 och sen har jag min första lediga helg på en månad. alltså hallelujha!! 

nu väntar jag på Eirin så ska vi åka och träna. sen ska jag sova tidigt för börjar klockan 7 imorgon och jag är väldigt trött efter dagen så inga större planer inför kvällen. 

jobba, sova, äta

2016-05-09 / 00:42:23

längesen jag skrev något här men jag har knappt tid att göra något annat om dagarna än att jobba och sova. har haft en vecka med rejäl övertid så jag hoppas att jag får njuta av ledigheten rejält när den kommer till nästa helg. man hinner knappt slappna av innan man ska vara redo för jobb. tur jag älskar mitt jobb och mina kollegor annars hade jag gått i taket nu pga sömnbrist. för sömnen är som bortblåst speciellt denna helg då jag jobbar natt. har svårt att sova längre än klockan 14 då det har varit så fint väder hela helgen, vore bättre om det regnade dom helgerna jag jobbar natt haha. 

hoppas den här natten går fort så jag får komma hem och sova ordentligt. börjar känna mig lite smått hängig och lite ont i halsen. så hoppas att sömn lindrar det mest pga jag vill träna och vara frisk nu till sommaren. 

det var väl det hela, det jag gör om dagarna är att jobba så glamoröst är det för tillfället. 

RSS 2.0