jag önskar

2016-05-27 / 14:27:10

jag önskar att jag inte visste hur det känns att ha skilda/separerade föräldrar. jag önskar att jag inte visste hur det känns att ha föräldrar som inte kommunicerar utan allt ska gå via alla andra. jag önskar att jag hade båda mina föräldrar närvarande och stötande i mitt liv. men det har jag inte, sen dom flyttade ifrån varandra har mitt stöd till största delen varit hos min syster. vi gått igenom ett rent helvete tillsammans, ett helvete som ingen någonsin kommer att förstå förens dom får gå igenom samma sak som vi gjort. jag undrar när det helvetet kan få ta slut så att jag och min syster kan få vara glada och lyckliga igen utan denna oro och irritation.

jag har insett att bara för du det är din biologisk mamma/pappa så behöver den inte bete sig som en mamma/papp. för en riktig förälder bryr sig, visar kärlek och ger allt till sitt barn oavsett var man står i livet. 

när jag var yngre så förstod jag inte varför kompisar med skilda/separerade föräldrar mådde så dåligt och betedde sig på ett visst vis i olika situationer. men nu, med handen hjärtat vet jag vilket helvete dom gick igenom. för satan vad ont det gör att få den här förändringen i livet. efter 2 år har jag fortfarande inte vant mig vid det här och det tog 1 år innan jag berättade för mina närmsta vänner vad som hänt men dom hade redan förstått vad som hänt. men på något sätt kändes det som att om jag bara låtsades som ingenting så vart allting bra igen. 

jag går nog igenom något av det jobbigaste i mitt liv, det kan ta 5 år eller 10 år innan det blir bra eller så kommer det alltid vara såhär. men man ska alltid komma ihåg att det aldrig är ditt fel någonting. man kan skilja sig från sin partner men inte från sitt barn. det ligger så mycket i den meningen.

Kommentarer
Postat av: josephine Asplund

Hoppas du får en underbar fredag, kram<3

2016-05-27 @ 15:57:26
URL: http://josephineslifee.blogg.se/

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback