att tippa över kanten

2017-01-10 / 01:48:13

Inte skrivit här på jättelänge pga tidsbrist. jag har jobbat massor så jag nästan står och tippar över kanten till utbrändhet. hur sjukt låter det inte? men när man snittar 170h i månaden på jobbet, långa pass och resor fram och tillbaka. känslomässigt kaos och mer där till endast på jobbet. sen ha ett privatliv på det också. det funkar inte. jag är totalt slut i kropp och själ. jag kan sova 14h på en natt och fortfarande somna i soffan på dagen utan problem. jag har ingen större matlust utan äter mer för jag måste. jag har haft en förkylning som inte ger mig sig och det har gått 2 veckor nu. så jag börjar mer och mer inse verkligheten att min kropp och jag orkar inte mer. för jag är ingen maskin som bara går upp vid 6 varje morgon, är på jobbet och kommer hem strax efter 21 eller strax efter 18 på kvällarna beroende på vilken dag på veckan det är. jag har nog trott länge att jag orkar allt men förr eller senare slog det ner mig också. 


det handlar inte om att jag inte trivs på mitt jobb, för det gör jag verkligen. skulle inte byta det mot något i världen. men som omständigheterna ser ut nu så är jag inte långt ifrån att gå rakt in i väggen. 

jag hoppas att vi går mot ljusare tider då jag får må bra igen och känna att jag har koll på mitt mående och hur allt är mitt liv. Kommentarer

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback