orkar inte

2012-04-30 / 22:23:42

Vet inte vad jag ska säga om Lisebergs resan. Enligt mig just nu var det bästa att kötta på radiobilar med Eirin! Så jävla grymma vi var ! Nu vill jag bara hem och sova. Och det säger ju endel.

Puss !!


I thought I was special, then I realized that you're like that with everyone.

2012-04-29 / 19:35:22
Bästiis är här nu. Tar oss 10 minuter att hälsa på varandra. För vi msåte skrika, kramas och bara vara cp ett tag innan vi ens kan lugna oss lite. Emmeli kommer sen med. Då blir det ännu mera bus. Och imorgon blir det liseberg. Så ja, mer händer väl inte.

Ska busa vidare nuuuu.

Puss !! ♥


I was smiling yesterday, I am smiling today and I will smile tomorrow simply because life is too short to cry for anything.

2012-04-28 / 10:26:17

I bilen påväg mot Linköping. Vi åket någonstans varje helg känns det som. Men visst det är väl helt okej och jag har inte ont i halsen längre så det är ju bra! Och pappa väckte mig 8 idag och jag käkade frukost. Duktigt!

Puss !!


When your past calls, don't answer. It has nothing new to say.

2012-04-27 / 13:44:10
Klarar skolan med lite halsont och dryga lektioner. Ska träffa eirin sen. Mysiipysii. Vi ska snacka lite skit och ha det gött. Men först måste jag genomlida engelsa med Mark. ojoj, kill me !
Nu har vi samhäll osv.

Puss !! ♥
Fredag, yeahyeah ! gogo!

It takes a strong heart to love but it takes an even stronger heart to love again after it's been broken.

2012-04-27 / 10:52:03
Min hals är verkligen inte helt okej idag. Men annars mår jag väldigt bra för det är långhelg, och den ska tillbringas med mina bästa. Och idag är det fredag och alla bara flyter på för jävla bra. Även att vi har historia nu så allt bra. Så jaa det var la det.

Puss!! ♥

image description


I'm sad, hurt, angry, mad, disappointed. But you know what? I'll put on a smile and move on. It will hurt but i will survive.

2012-04-26 / 21:49:30
Tränat, myst med familjen, glott bb, duschat. Jo men jag hinner endel om jag vill. Dock vill inte min hals sammarbeta. Men jag överlever. Ska krypa ner under täcket och värma mig. Vänta på att bb ska börja och endast ha det mysigt. Låter för jävla fint.

Puss !! ♥det finns bara en som du i hela världen, då är det såklart jag kämpar för att få dig

2012-04-26 / 18:37:31
Sitter och spänner muskler jag inte har. Käkar några halstabletter mamma köpte som smakar godis. Bra där. Fina cam bilder idag osv.

Puss !! ♥


The worst thing is holding on to someone who doesn't want to be held on to.

2012-04-26 / 18:28:22
Nu är det så att jag är sjukligt biff, snygg och normal ju. Alltså om man ska vara snäll. Annars är ju den mörka sanningen att jag är helt utan muskler, ful och allmänt cpie. Ojoj jobbigt läge. Vem bryr sig? Jag? nej.


As long as that special person makes you happy, it shouldn't matter what others say.

2012-04-25 / 20:20:17


jag behöver dig i mina tankar annars tappar jag all kontroll, för det är svårt att låtsas som att allt är okej, när det inte är det

2012-04-25 / 12:35:31
Har engelska nu och efter det religion. Känner mig allmänt seg just nu. Men nu ska vi vara glada. Har börjat på mina tankar om "sluta bry dig ". Hur töntigt det än låter så måste jag sluta bry för att något ska funka. Jag önskar att jag hade haft lätt att glömma saker, skita i det som inte är värd min tid. Men det kommer ju ta ett tag innan det händer. Det får gå tills jag inte orkar mera. Och mina kära vänner säger att jag borde äta mer. Fast nej det behövs inte. Jag lever och mår nästan bra.


Puss !! ♥Never cry for the person who hurts you. Just smile and say "thanks for giving me a chance to find someone better"

2012-04-25 / 11:42:28
Trött, ledsen och allmänt nere idag. För övrigt har vi suttit och inte gjort ett skit i 2h. Snacka om att ha ett liv. Vill endast hem och sova lite. Tycka synd om mig själv. Jo men visst. Ska försöka hänga med på historian och se hur detta kommer gå. Jag orkar inte.

Puss !! ♥

image description


You're really gonna fight me over the internet? What's the worst you can do, caps-lock my ass?

2012-04-24 / 23:09:09

~


I'm not mad, I'm hurt. There's a difference.

2012-04-24 / 23:05:35

Otroligt konstig känsla i kroppen. Känns inget vidare. Klockan ringer om 7h så kanske dags att lägga ifrån sig iphoooonen och försöka sova lite och koppla av. Behöver det.

Puss och godnatt!


vissa dagar är som nätter hela vägen igenom

2012-04-24 / 21:39:45

Sitter i soffan. Var sjukt ledsen och deprimerad när jag kom hem så la mig i sängen. Sen blev det promenad med Eirin, som jag saknat henne! Sjukligt! Nu blir det tv resten av kvällen ! Om det blir.

Puss !!


Texting the same person all day and night and never getting bored because you like them that much

2012-04-24 / 14:26:39
Vår vikarie är dum i huvudet. Jag är trött som ett as och bara vill hem. Ska hem och träna och sola idag. Det är precis vad jag ska. Känner att jag blir galen på alla tankar som snurrar i mitt huvud. Saker som jag inte ens borde bry mig om. Det är inte ens värt det. Ska skärpa mig och sluta tänka så förbannat mycket. Jag överlever det mesta.

Puss!! ♥

- jävlaäckelidiotsfitta


When she worries about you, it means she cares. When she stops caring, that's when you should be worried.

2012-04-24 / 13:15:12
Jag är fan deprimerad idag. Trött och seg. Gjorde svenska nationella imorse. Och det gick väl...bra. Sen så har jag hängt omkring med bästiis. Tydligen ska jag på något introduktions på ALV imorgon. Känns väl helt okej. Som jag är just nu så bryr jag mig inte så värst om något som händer i mitt liv. Jag bara nickar och följer med typ. Flyt på livet kallas det. Taggar faktiskt Liseberg med mina bästiisar istället. Jo exakt vad jag gör. Så spelar resten i mitt liv ingen större roll. hihihih.

Puss !! ♥


Some days I want to be alone but most days I just need someone to hold me and tell me that it'll all be okay.

2012-04-23 / 22:00:10
Duschat, borstat tänder och allt sånt där. Så har krupit ner i sängen. Inte ett dugg taggade på nationella. Man var mer nervös i 9:an. Just nu känns det som det kvittar. Big brother börjar snart så ska det sen sova och bara hoppas att jag vaknar imorgon. Okej det där lät hemskt, för såklart kommer jag ju att vakna. Ska smsa lite och sen sover jag.

Puss !! ♥

image description


jag önskar att jag fick kalla dig min för alltid

2012-04-23 / 20:05:43
Sitter i min säng lyssnar på musik. Pappa åkte och köpte mat till mig för jag ville inte ha den äckliga pyttipannan. Bortskämd tjej. Börjar bli lite lagom taggad till liseberg med mina finisar! Det kommer bli så jävla roligt och jag kommer att må himla bra vilket jag behöver känns det som. Nu ska jag i alla fall mysa framför TV:n. Bra ju.

Puss !! ♥If you want me, show me. If you need me, tell me. If you have me, show me off. If I'm worth it, fight for me.

2012-04-23 / 17:53:50
Snacka om att jag är seg idag. Och jag är sjukt hungrig men orkar knappt upp och äta. Riktigt illa. Trvis bra i sängen och vädret är ju ändå inte något och ha. Jag ska träna sen, hade tänkt att sola men det får bli imorgon för just nu orkar jag inte även att det vore otroligt skönt. Det första jag gjorde när jag kom hem var att tvätta av mig sminket, ta på en stor t-shirt och sen krypa ner i sängen och glo sex and the city. Och här sitter jag nu och kollar på det. Lite piggare, men ändå trött. Hatar mitt liv lite. Tycker synd om mig själv. Exakt vad jag gör.

Puss !! ♥

Pigg tjej osv..

Never take someone's feelings for granted because you never know how much courage that they took to show it to you

2012-04-23 / 16:40:51


It's better to have your heart broken once by walking away than to stay and have it broken over and over again.

2012-04-23 / 15:34:53

Myser i sängen med sex and the city, lätt bästa serien. Kommer somna osv men skit samma.


I like texts with long replies. It makes me feel special, as if they actually want to talk to me.

2012-04-23 / 15:03:51

Berättat för bästiis om den värsta perioden i mitt liv, känns sjukt att jag ens hade den men jag mår ju bra idag.
Har druckit kaffe med syster nu, så ska sova lite nu. Trött som ett as.

Puss !!


Sometimes, it feels like love is one big joke. That is until you meet someone that knows how to love you for real.

2012-04-23 / 11:13:52
Otroligt trött så det finns inte. Hela helgen har jag sovit mellan 2-6. Och sen har jag kollat teaterar hela tiden. Och även spelat upp våran. Känns inte helt okej. Och idag är jag tröttare än tröttast och vandrar omkring som en zombie. Nationella imorgon. Och det kommer ju att gå åt helvete. Det vet jag redan nu så kiss my ass. Ska hem och sova. Bara för att. Myser i världens största tröja idag och endast sitter och drygar igenom mitt liv. Kanske dags att det händer lite här. Men vem bryr sig..

Puss!! ♥


She ignores all the guys that want her, Because shes too wrapped up in the one who doesn't.

2012-04-23 / 10:18:43
Jag är sjukt förvirrad gällande allt. Orkar inte ens tänka på det. Bättre och låta allting bara vara just nu för jag har gjort vad jag kunnat. Helgen tillbringade i Kalmar med fina människor. Och jag har faktiskt haft det riktigt roligt. Så därför har jag inte bloggat. Fick träffa bästiis idag, så det känns ju lite bättre. Men jag är så in i helvete förvirrad på allt annars. Jobbigt.


Puss!! ♥

image description


Det som var först för mig, är också bäst för mig

2012-04-20 / 23:49:49

Ligger påsen madrass och känner att jag är sjukligt trött! Kommer krypa ner i sovsäcken sen och hoppas att jag inte är allt för död imorgon. Humöret går lite upp och ner men jag lever !

Ska umgås med folket lite nu osv.

Puss!

Pigga och glada mot stan nu då!


I wonder how many times we forgive just because we don't want to lose someone. Even if they don't deserve forgiveness

2012-04-20 / 10:48:24
Dagen har varit helt okej. Franska och frukost med lisa. Emma har klippt av sig håret. Min lilla knas. Men som bästiis sa till mig när jag fick ryck och klippte av mig håret; det växer ut ! Så right back at you bästiis. Anmälde oss till Liseberg igår. Så där tillbringar jag min valborg tillsammans med mina bästa. Så det blir säkert sjukt roligt om det är fint väder osv. Så jag drar till götet två gånger den veckan. Men det blir brabra. Nu har jag historia om ni undrar och sen matte, lunch, samhäll och engelska. Sen blir det ner till rese. Åka tåg till kalmar och tillbringa helgen där. Och jag kommer inte äta något förens åtta ikväll, och jag har inte ätit något vettigt förutom.. frallan i kafeterian. Men detta får gå.

Puss !! ♥

Saknar mitt hår !♥

image description


I'm back

2012-04-20 / 10:08:37

Ska försöka börja blogga igen. Men ska ju till Kalmar i helgen så några mobil inlägg när jag orkar osv. Får väl se..

Puss !


BLOGGPAUS

2012-04-19 / 06:55:22

Mår inte helt okej, mycket som jag ska fixa både i skolan med annat så bättre jag låter bloggen va ett tag! Känns nästan bäst så! För helst av allt vill jag må bra igen, och vara sådär glad och lycklig ! Så ja, paaaaaus här.


I don't understand our relationship. Sometimes, we're friends. Sometimes, we're more then friends. Other times, I'm just a stranger to you.

2012-04-18 / 21:31:11

image description


Don't give up on things when you think you can fight for it. It's difficult to wait but it's more difficult to regret.

2012-04-18 / 20:58:07
Sitter i soffan och endast tar det lugnt. Fryser som satan och nyser om och om igen. Tror det är någon som börjar bli sjuk här. Men här ska det  inte vara hemma från någon skola inte. Får typ duscha mig varm och sova mig frisk. Det låter som en bra idé. Ska i allafall få in lite mer matte i mitt huvud så jag slipper flera omprov för det pallar jag verkligen inte. Så ska plugga, glo tv, duscha och sova.

Puss !! ♥

Trött, seriös och allmänt cp.

They don't miss you when you're gone, they miss you when you move on.

2012-04-18 / 19:12:30

Även att denna tjeja varit hur sur som helst idag, dock inte på mig så älskar jag henne så otroligt mycket ! Hon har funnits där när jag mått så sjukt dåligt och när jag mått som bäst ! Och så mycket som hon betyder är obeskrivligt! Världens bästavän ! Och jag vet att det krävs inte mer än att vara med henne i 10 minuter så mår jag otroligt bra! Såna vänner är unika och jag har min Emma. Sånt man inser!

Dags och plugga matte resten av kvällen !


om jag kommer tillbaka någon dag är det inte för jag saknar, utan bara se vilken vinst jag gjorde när jag lämna dig

2012-04-18 / 11:14:36
Historia nu. Ska äta på HR så vi har bara 10 minuter kvar. Vilket känns RIKTIGT skönt. Sen ska jag fixa engelska skiten. Och efter det så ska jag ha religon (tror jag?)och sen slutar jag. Blir teater, hem och plugga massa matte. Känner för att gå och dö lite just nu. Men jag överlever. Dagarna går framåt, umgås med mina fina, sover, tar promenader på kvällarna för att rensa tankarna i min ensamhet. Så jag mår helt okej bra. Klagar inte längre, och det är snart sommarlov.


Puss !! ♥


image description


Falling in love is like jumping off a really tall building, your brain tells you it's not a good idea but your heart tells you: you can fly.

2012-04-18 / 10:11:36


When a girl talks to you about her problems, that doesn't mean she's complaining. It just means she really trusts you.

2012-04-17 / 17:04:38

Ligger i sängen. Svenska np, vilket skämt. Gick allt annat än bra och jag orkar faktiskt inte bry mig så nu tänker jag ligga här i min stora säng ensam och tänka på vad jag kunde gjort bättre de senaste månaderna. Ska sova Lite nu och sen får vi väl se när jag vaknar osv..

Puss !!


^

2012-04-17 / 10:02:47


You give me one reason to smile, when I have 1000 reasons to cry

2012-04-16 / 23:44:29
Har totalt gett upp skolan och allt som har med plugg att göra. Ska endast krypa ner i min säng och känna att jag förtjänar det. Hatar alla idioter som sårat mig och inte förtjänar min tid. Ångrar det så det gör ont! Men älskar mina bästa kåååmpisar som gör min dagar, mitt liv. Och jag känner att jag kommer ha svårt att vara glad på ett tag. Det liksom går inte. Och jag är ledsen för det. Men jag behöver det för att liksom kunna vara sådär glad igen. Så nu ska jag verkligen försöka sova lite. Ska upp tidigt osv.

Puss !! ♥


The first person who's in your mind the moment you open your eyes after a long sleep, is the reason of either your pain or happiness.

2012-04-16 / 22:57:04


Too sad to miss you, too bad to lose you, too hard to forget you.

2012-04-16 / 21:32:58
Snackar med mina bästa och har det allmänt bra. Sovit lite och ska snart skriva klart svenska lite. Så ska plugga nu och sen sooova.

Puss !! ♥
~ jag kanske borde inse, du är inte bra för mig.

image description


"

2012-04-16 / 19:49:14


Life can suck when you have a big heart. You help too much. You trust too much. You give too much. And most importantly, you love too much.

2012-04-16 / 15:14:50
Känner att jag borde skriva klart svenska helvetet. Men jag orkar verkligen inte. Ska väl bara skriva lite random. Ska ta promenad med syster min först. Det är precis vad jag ska. Händer inte så värst mycket nu längre. Men det är bara skönt. Behöver ju ta tag i skolhelvetet.

Puss !! ♥


**

2012-04-15 / 23:14:07


I know I'm over you, it's just that every time I see you, you remind me of things I never want to remember again

2012-04-15 / 22:47:19
Det är nog dags för mig att sova nu. Inte någon som helst lust med skolan imorgon. Meeen det får gå. Haha blir en helg i kalmar nästa helg. Någon kul som händer i mitt tråkiga liv. Nej nu ska jag borsta tänderna och sova. Ska fan vara på bra humör imorgon så det såå.

Puss och godnatt !! ♥

image description


Everybody has difficult years, but a lot of times those difficult years end up being the greatest years of your life.

2012-04-15 / 19:47:44
Har pluggat hela dagen, och nu känner jag att jag inte orkar mera. Känner att jag är i stort behov av en dusch. En lång jävla dusch. Borde träna med, men tror jag skippar det. Får väl sen. Känner mig fan som en zombie, seriöst. Egentligen har jag inte tid med att blogga men vafan. Spelar roll. Orkar inte bry mig. Ägnat min sista lediga dag åt plugg.


Puss !! ♥
Zombie, bääääm.


ska aldrig ens försöka planera mitt liv igen..

2012-04-15 / 15:43:04


Talking about a past relationship doesn't mean you're still stuck on it, sometimes its a reminder not to screw up again..

2012-04-15 / 15:38:05


Maybe I'm over you. Maybe I've moved on. Maybe I like someone else. But maybe I'm just a really good liar.

2012-04-15 / 14:03:28

Hem och plugga nu. Haft det super bäst med bästiis! Så nu är jag på bra humör igen! Jag är trött även fast vi sov till halv ett. Skolan imorgon, vilket skämt! Men det fixar sig, får väl se om babe joinar mig hem efter plugget. Annars är det plugga som gäller även imorgon! 9 veckor kvar till sommarlov.

Aja..

Dags och plugga !

Puss !

Bästavännen !


She wants to forget everything about the times when they were together. Not because she doesn't love him, but it hurts too much to remember.

2012-04-15 / 00:12:01


I really feel like if you can go a day without talking to me, I really must not be that important.

2012-04-14 / 18:13:53
Nu skiter jag i detta och drar till frödinge till min bästiis. Tagit en promenad med syster och vovven och haft en allmänt mysig dag. Går en buss om 40 minuter, så antar att jag tar den. Om jag hinner. Så nu vet ni vart jag är ikväll och antar att jag skippar bloggandet ett tag.

Puss !! ♥
Min stora kärlek ♥


om du lämnade mig nu

2012-04-14 / 13:34:31

Har Atlas här så vi myser i sängen nu och jag är trött! Sover troligtvis hos bästiis inatt vilket blir mega mys ! Så nu ska jag vila lite så jag kan hålla henne vaken hela natten.

Puss !!

Mongopongo !


jag vet att det gör ont när hoppet dör

2012-04-14 / 10:08:47

Sitter i bilen nu mot Västervik. Känns som jag bara åket iväg nu för tiden. Egentligen skulle jag inte med när pappa väckte och frågade mig imorse. Men det var endast för jag skulle få sova lite. Sen så tänkte jag att jag kan följa med när jag sovit en halvtimme. Så dom fick vänta på att jag skulle duscha och allt. Bra där Erica ! Det är fint väder och mitt liv är för övrigt relativt bra !

Puss !


No matter how serious life gets you still gotta have that one person that you can be completely stupid with.

2012-04-13 / 23:51:15
Emmas och mitt deep talk äger. Vi kommer fram till så smarta saker som gör att vi flyter på en räkmacka. Och INGET ska få såra oss. Inget. Imorgon ska jag träffa min babe. Och ska hinna träffa bästis och troligtvis kör vi på en sleepover om det funkar osv. Men allt går väl relativt bra, nästan för bra. Fredagen den trettonde in my ass. Har bara hänt massa bra saker. Förutom att mina tänder gör j*vligt ont. Men smällar man får ta.. Dom blir ju fina så whatevvvver.

Dags för mig att sova lite nu.

Puss !! ♥

image descriptionsnällaste tjejen

2012-04-13 / 17:45:26

Slog syster i magen så tvingas nu följa med henne i regnet och köpa polly. Vet att alla vill ha mig som syster ibland.. Jo men det går bra nu!


Don't call her everyday and text her goodmorning if you have no intentions of being with her. Don't get her hopes high.

2012-04-13 / 16:13:00
Har kollat så sjukt många filmer, och nu känner jag bara " hej mitt liv suger om man jämför med filmerna ". I filmerna hittar dom alltid den rätta som dom spenderar resten av sitt liv med. Och det är alltid något som händer sådär mitt i filmen så man bara tänker " åhh nej fan ". Men det slutar ju lyckligt, alltid. Så ibland önskar jag att mitt liv vore lite som en film. Att bara hitta han med stort H och sen bara vara lycklig resten av livet. Men jag är faktiskt tillräckligt smart för att fatta att det inte är så enkelt. Jag tror inte man hittar den rätte, utan man gör att det blir den rätte. Vill man att det ska vara det, så blir det så. Jag har hela livet på mig att den " rätte ". Spelar ingen roll om det är nu eller om 10år. Någon gång kommer jag ju vara lycklig, och jag kan ju inte direkt säga att jag inte är lycklig nu. Kanske har jag redan hittat honom, utan att jag ens själv vet om det. För jag har gjort något som inte är likt mig överhuvudtaget. Jag har för första gången i mitt 17 åriga liv kämpat, och inte tröttnat det minsta. Utan jag blir bara mer "kär" om man nu kan kalla det så. Jag ångrar verkligen ingenting. Och skulle någon fråga mig om jag tycker om honom eller ens nämna hans namn. Då rodnar jag sådär töntigt och snubblar över orden. Och en dag blir det värt det. Jag lovar. Och jag vet om han läser detta vet han mycket väl att det är just han det handlar om.

Nu vet ni, och nu har jag skrivt det. Nu ska jag äta osv.

Puss !! ♥sometimes the hardest thing and the right thing are the same

2012-04-13 / 15:44:31
Jag är sjukligt trött just nu. Vill bara ligga här i min säng och sova. Men jag är hungrig, och det regnar ute. Somnade till en stund men fick sms så jag vakna. Resten av dagen ska jag spendera i min säng och glo lite film och bara ta det chill, som alltid. Känner att jag inte har lust för något annat heller. Så varför inte.

Puss ! ♥
gammal bild, orka ta nya.

image description


du som får mig att le, du som får mig lycklig, det är du som betyder något

2012-04-13 / 13:30:10

ska glo film i min ensamhet.. Känns som jag fortfarande väntar på ett mirakel, fast grejen är den att jag måste börja inse att det aldrig kommer att ske. Men i allafall så ska busa med bästiis imorgon och sen ska vi plugga lite! Hon får mig alltid att bli på bra humör och det behövs just nu, var utan henne i 3 dagar nu. Det märks..

Puss !

 

 


ångra aldrig något du gjort, för då var det exakt det du ville

2012-04-13 / 10:42:59

Nu vill jag hem! Gick väl bra, min överkäke är snart klar, så det går ju framåt. Och sen får man cpiiie tider, så jag enligt den där tanten sköt jag upp behandling en vecka för att jag ville ha en tid som passar. En vecka mer eller mindre med tandställning gör faktiskt mig ingenting så länge jag slipper sätta mig på ett tåg 7 på morgonen.
Nu ska jag visa mamma vägen så vi kommer hem, hennes lokalsinne är sämst. Om hon ens har något. Hon frågar mig efter vägen och sen tror hon inte att jag har rätt.. Jo men vi kommer väl hem någon gång. Och då blir det tjockis fika hos älskade farmor !

Puss !


fredagen den trettonde

2012-04-13 / 08:28:08

I bilen nu. Fint väder osv. Även att jag älskar att åka bil så är detta drygt. När man åker med pappa går det ju fortare. Haha. Just nu är det bara tyst. Det ända som hörs är min sjukt fina sångröst som lättare upp stämning lite. Kan ju vara för det är skivan jag gjorde när jag var i min fjortis period och kan då alla låtar utan till. Så en låt jag inte kan? Okej seriöst nu Erica !

Puss !

Trött chey !


kalla dig inte kung förens du kan behandla en tjej som en prinsessa

2012-04-13 / 07:51:20

Mot tandläkaren. Skönt med 3h sömn. Väldigt pigg tjej! Men har ju gått till skolan och bara sovit 1h så detta funkar. Inget depp här inte! Det går ju fort i Oskarshamn så whaaaatever. Nu ska en trött tjej sätta sig i bilen. Jobbigt läge där.

Puss !! ♥

 


lever för dig

2012-04-13 / 02:43:15

Jag ligger fortfarande och glor film. Babe har somnat. Så ja, vad gör man klarvaken mitt inatten? Glor the notebook och tänker på livet ! Jo men visst !

Puss och typ.. Godnatt !


love !

2012-04-13 / 01:12:14


du är verkligen så sjukt bäst

2012-04-13 / 01:00:18

Ligger och kollar mina filmer. Ojoj så trött jag kommer va imorgon. Men det får väl gå! Har ju duschat nu osv. Ska glo film hela natten. Ingen större tanke på att sova. Så det sååå.

Puss !!


Love someone. It doesn't matter if you suffer. It doesn't matter if you cry. It doesn't matter if you fight. Because in the end, you'll be able to say 'I suffered. I cried. I fought, but I loved you

2012-04-12 / 23:21:04
Funderar starkt på att gå ner och ta en dusch nu så slipper jag det imorgon. Ska ändå vänta på sms från min babe. Så varför inte liksom. Sen ska jag kolla lite film, gör väl inget om jag är lite trött imorgon liksom. För tandläkaren har sagt att det är helt ok och somna. Fast det kanske bara var när man skulle sätta in tandställning.. Shit jag är körd. Så allvarligt är det inte. Har hänt värre saker i mitt liv.

Nej men nu ska jag duscha, ja det ska jag.

Puss ! ♥


jag tänker inte förlora dig, aldrig

2012-04-12 / 21:05:08

Myst ner mig framför massa kärleksfilmer! Fint och ligga och smsa om livet med bästiis och bara ha det gött! Så det ska va! Ska tillbringa kvällen här, ska upp vid 6 imorgon. Ojoj..

Puss!


My biggest fear isn't that one day I won't remember this; is knowing that you won't be there to remind me.

2012-04-12 / 18:52:23

varje dag av mitt liv kommer också vara endel av ditt

2012-04-12 / 18:03:02
Ligger i sängen, syster har gjort kaos med hela sängen. Egentligen ska sängen stå in till väggen men nu står den nästan mitt på golvet. Schnyggt. Får väl se vad kvällen bjuder på, något roligt ska jag väl se till och hitta på. Ska gå och byta om och lite. Finns väl inte så mycket mera att säga. Ska sova tidigt ikväll, för ska upp och iväg till oskarshamn och spänna rälsen. Tufftuff var det !

Puss !! ♥
Tja snygging.


jag önskar att jag kunde veta, veta vad som gör så ont

2012-04-12 / 16:38:24

Ligger i sängen. Körde stenhård träning med syster och känt av äckel pollen. Men det är ju vår. Idag känns allt annorlunda och jag kommer vända och vrida på vad jag känner ett tag till. Så ska ligga här i sängen ett tag och vänta på att älskade mamma ska göra klart maten och sen får vi se !

Puss !


ibland önskar jag att jag aldrig fallit utan bara stått stadigt med rädslan att falla

2012-04-12 / 12:35:14

Ligger i sängen och väntar på ett slags mirakel.. Vakna vid 9 idag, mådde allt annat än bra. Jag tänkte på vad jag skulle säga och göra. Detta är verkligen inte lätt och inte kommer det att bli lättare heller. Sug min kuk jag inte har..
Ska ner i gymmet nu efter jag ätit frukost. Hjälper alltid lite.
och någon förtjänar en ursäkt idag, för hur jag var igår. Ojoj inget går bra nuuuu.

Puss !


han som får dig och le när du mår som sämst, det är han som är värd och kämpa för

2012-04-12 / 01:33:58


ingenting utan er

2012-04-11 / 23:14:17Snackar med mina bästa och jag saknar dom så otroligt mycket ! Båda tycker exakt samma sak. Kanske dags för mig att tänka till lite.. Älskar er och kommer alltid att göra ! Tack för ni finns ! ♥

jag hade inte planerat att bli kär i dig

2012-04-11 / 21:18:39
Om ni vill veta så vill ja ha somma och umgås med mina bejbies. Bara insåg det lite random sådär. Men i allafall har eirin varit och busat med mig, så nu är jag lugn igen. Haha. Så nu ska jag och min iphooooone gå till sängs och glo TV. Mitt liv är ganska tråkigt just nu. Men snart så händer det grejer. Lovet är inte slut än.

Puss !! ♥

soooooommar ! ♥
lika snygg som alltid, jalla mannen !
Ser ut som en uppsvält marsvin men whaaaaaatever.


Dålig humor

2012-04-11 / 20:49:42


jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav

2012-04-11 / 17:52:05
Nu är jag fett med mätt. Dör lite i sängen känner jag. Känner mig allmänt tjock och fet nu så ska ta det chill ! Och ja det händer väl inte så mycket mer. Förvånad? nej. Förövrigt känns mitt liv väldigt bra idag. Och ja vad ska man säga? Jag är väl jävligt kär. Blir jag sårade, ja då blir jag det. Sånt är livet. Han är ju värd en chans. Nu vet ni det med. Tänkt så mycket på det så ja nu vet ni. Haha.

Ska mysa med eirin nu. Kvalité !

Puss !! ♥

dagens.

Systers och min middag

2012-04-11 / 17:10:46

Räcker för mig, Yesyes !


syskonkärlek

2012-04-11 / 16:27:27


The point is; We can't help who we fall in love with

2012-04-11 / 16:25:56
Ska bege mig på promenad med eirin nu. Eller så myser vi ner oss i sängen och glor film. Vi märker vad vi hittar på. Jag är sjukligt trött. Kanske ska glo titanic ikväll, för tredje gången. Ojoj. Nej nu skärper vi oss.

Puss !! ♥

vi var riktigt mogna en gång i tiden..


Vi har nått en punkt där man antingen satsar allt eller bryter helt.

2012-04-11 / 15:59:36
Mitt pluggande går ju ganska mycket på off just nu. Skiten får vänta helt enkelt. Och den kan vänta ett bra tag. Snart kommer eirin och underhåller mig. Jag är riktigt rastlös. Inte bra för mig att gå upp klockan 8? Och träna och allt sånt där. Jag blir för pigg. Igår gick jag upp vid denna tiden. Haha lite komisk är jag allt. Jag vet knappt vilken dag det är idag, eller jo onsdag men ah. Önskar att jag kunde vara seriös. Lite svårt med mitt awesome och patetiska liv. Sorry !

Puss !! ♥

Min mamma tycker i allafall jag är söt !


om det var såra mig du ville, så grattis du har lyckats

2012-04-11 / 13:59:51


" du är det bästa som hänt mig "

2012-04-11 / 13:35:01
Ojoj känner mig rikigt jävla duktig idag. Har redan hunnit med att gymma, promenera och sola. Duktigt tjej. Så nu ska jag orka ta tag i allt plugg som jag har. För idag så har jag faktiskt mått bättre än någonsin. Kan vara för jag bröt ihop F U L L K O M L I G T igår. Vissa personer betyder otroligt mycket för mig, det var nog det jag insåg. Så jag skrev väl exakt vad jag kände till dom där ett tag. Och det resulterade till att jag är helt lycklig och mår bra idag. Så det krävs väl kanske det för att man ska må bra när det händer mycket på en och samma gång.

Nej nu måste jag plugga och se om jag ska träffa bestiisfestiis ikväll.

Puss !! ♥
Ibland är man snyggare än vanligt !


inget har någonsin fått mig så otroligt ledsen, aldrig

2012-04-11 / 00:40:34
Känner inte för ett skit just nu ärligt talat. Så ska lägga mig och sova nu. Precis vad jag ska.

Godnatt !! ♥


otroligt kär i dig, och nu vet du det

2012-04-10 / 21:11:16
Bestiisfestiis drog nyss. Vi har mest bara legat i sängen och degat. Som vi brukar typ. Så nu ska jag kolla klart titanic. Min nya kärlek ! ♥ Så här ska jag ligga resten av kvällen. Precis vad jag ska. Har väl inte så mycket mer att skriva.

Puss !! ♥

image description


kärlek behöver ju inte alltid gå så fort, men vad spelar det för roll när inget varar för alltid?

2012-04-10 / 14:54:18
Nu har jag kollat på Titanic, inte hela. Har kollat till dom kör in i isberget. Så sparar resten tills jag ska sova ikväll eftersom mamma påstår att jag borde gå upp och klä på mig nu. Funderar på att gå upp till farmor och sola lite. Men får väl se vad jag orkar. Något vettigt ska jag väl ta och göra. Och ikväll kommer eirin. Längesen så det blir awesome.

Dags att gå upp!

Puss !! ♥


det roligast i livet är att göra saker man inte får

2012-04-10 / 12:55:46

Ligger i sängen och har ätit frukost och nu kollar jag på big brother som jag missade igår. Ikväll ska jag va med bruttan min. Mysigt det ! Annars händer inte mycket till dess, ska ligga och glo klart Titanic som jag somna ifrån igår.

Puss !


Lycklig för jag har dig

2012-04-10 / 00:24:26

Ligger i sängen och glor Titanic igen. Gått och blivit lite förälskad i filmen! Sjukt fin. Bästis har varit här idag, åkte hem halv tolv. Saknat henne som satan, min fucking andra halva ! Bloggar mer om dagen imorgon !

Puss !


Call me what the hell you want. Make me feel bad, do I want to disappear. I don't care, because it's you who will regret it later.

2012-04-09 / 15:24:10


I want to love someone whose heart has been broken so that he knows exactly how it feels and won't break mine

2012-04-09 / 11:38:43

Nu har jag väckt systern min med frukost på sängen och sånt man gör när någon fyller år. Det kommer väl folk och ska fira henne sen, Folk och folk vet jag inte men jaja. Så ska väl sminka mig och sånt där. Och borsta tänderna, vilket jag gör minst 10 gånger dagligen. Tandställningen äter fan mer mat än mig. Tragiskt.

Igår hann jag vara fullkomligt förbannad och lycklig på samma gång. Ibland känner jag mig lite schizofren när humöret inte är som jag vill. Men det är ju alltid någons fel, aldrig mitt. Finns tillräckligt med idioter för det ändå. Men eftersom mitt liv är så sjukt awesome och folk vill veta allt som händer så vet ni nu att jag har en släng av schizofreni i mitt humör. För övrigt googlade jag stavningen på schizofreni. Bra och veta !

 

Haha.

 

Puss !! ♥

image description


jag tänker inte låta mig falla för någon som inte tar emot mig

2012-04-09 / 10:34:51

Idag är en sån dag jag skulle kunnat somna om på, eller helst legat i sängen heeela dagen. Men nu är det ju såhär att min syster fyller år idag, så dags att gratta henne och sånt där. Sen får vi se om emmabuuuus kommer hit eller jag ska dit!

Men i allafall godmorgon !


avundsjuk på att jag är lycklig, visar bara att jag är lite bättre än dig, bitch

2012-04-08 / 22:39:11

Ligger och bara inser hur äckligt falska vissa människor är, och det stör mig så enormt mycket! Ska gå och borsta mina tänder, invänta sms från pojken och efter lite skit snack med honom ska jag sova ! Får se om jag träffar bästiis imorgon, saknar henne typ MYCKET.

Puss och godnatt !


jag har insett att du lever på din egna falskhet

2012-04-08 / 19:58:05
Liiiite glad att bästiis är i sverige nuuu. Lite glad att det är lov. Lite glad att mitt liv går upp och ner hela tiden. Var hos farmor och solade och umgicks lite. Slutade med att jag fick med mig choklad hem som jag ska tjocka mig med när jag ska kolla big brother. Mysigt det alltså.

Puss !! ♥

image description


Once upon a time I was falling in love, but now I'm only falling apart

2012-04-08 / 15:51:13
Nu har jag städat mitt rum. Välbehövligt, jao. Så nu har tråkigt. Tänkte ta en promenad med lite musik i lurarna om inte syster vill följa med. Får väl se hur det blir. Kan ju gå upp till farmor och sola lite. Jo men det låter bra. Ska bara ringa och se så att hon är hemma osv.

Puss !! ♥

20 år gammal bild på mig och lillskrutt !


godmorgon sms och jag tänker på dig

2012-04-08 / 10:41:25

Morgonpigg, sugen på mega frukost, och idag är jag glad ! För idag kommer Emma hem och imorgon (tror jag) Eirin kommer hem. Mina jävla nötter JAG SAKNAR ER !

Puss !


vad vore jag utan dina andetag?

2012-04-07 / 12:58:09
Så nu har jag hjälpt mamma att måla. Ojoj duktigt där. Så nu ska jag vidare till farmor för lite fika. Och sen ska slänga mig i solariet en stund, farmor har ju ett så varför inte passa på liksom? Sen får vi väl se vad som händer idag. Antar att vi säkert ska äta påskmat vilket jag inte gillar så speciellt mycket. Men får väl gå.

Puss !! ♥

image description


om du kallar dig perfekt så vet du inte vad perfekt är

2012-04-07 / 10:49:55
Inget som helst minne utav att jag skrev det där mobil inlägget inatt. Fick lite WTF känsla när jag såg det. Men okej jag var visst sårad inatt då, kanske hade jag vaknat och drömt? Vafan vet jag. haha. Lite komiskt. Nu ska jag göra mig iordning för att dra vidare någonstans. Just precis. Måste ta tag i mitt liv.

Puss!! ♥

image description


mitt hjärta går vidare utan dig

2012-04-07 / 01:32:19

Vet inte vart jag ska ta vägen. Tankarna dödar just nu. Så sjukt ledsen! Kanske dags att sova och hoppas att man vaknar glad eller något. Hatar att inte veta, hatar att känna mig som en i mängden av alla. Hatar att jag lätt blir sårad. Hatar att jag är sårad nu. Hatar att jag är vaken.

Godnatt !


innan jag dör..

2012-04-06 / 23:57:33
Så ska jag lätt gifta mig. Och om jag inte gör det ska fortsätta drömma i massa fina bilder på folk som är lyckliga och har gift sig. Sjukligt fint. Tänk värst chock frieriet, och sen bara gråta massa för man är så lycklig. Och sen att vara sådär väldigt mycket kär. Och vet att man har hittat sin andra halva som man ska dela resten av sitt liv med. Veta att man kommer vakna upp bredvid varandra varje morgon. Tills döden skiljer en åt.


FML

2012-04-06 / 21:19:37


Om man kan visa så mycket hat, tänk så mycket kärlek vi kan visa tillsammans

2012-04-06 / 20:03:29
Gjorde en header på 2 minuter, så bytte. Ska fixa om massa men inte nu. Det orkar jag inte. Blir kanske inte så mycket mer bloggnade på tag. Får väl se.

Puss !! ♥


I know what I said. But it was a long time ago, and things change

2012-04-06 / 19:48:16
Gör ett inlägg bara för att liksom. Det händer verkligen ingenting här idag. Insett vad långfredag är. Och jag saknar min bästiis som är Danmark så det gör ont. Vi kan inte smsa, prata i tele eller ses. Lite smått panik. Det snör ute. Liksom bra att veta? Ätit massa godis, snart är det slut. Men har ostbågar. Jobbar stenhårt på beach 2012 här. Och för övrigt, hade jag lite tråkigt förut och pang boom förstår jag Twitter. Känner mig som en jävla pensionär som nyss lärt mig ringa från en mobiltelefon.

Nu ska jag göra något.

Puss !! ♥

~ Finns inga ord på hur otroligt mycket du betyder för mig bästis  ! ♥

image description


lycklig, glad och allmänt kär

2012-04-04 / 23:43:28

Världens finaste vänner, finaste pojken och bara hög på livet ! Tror bloggen får komma lite i andra hand nu. Bloggar när jag känner för det helt enkelt.

Puss bitcheeeeees !


sårar du mig nu, så kommer jag döda dig

2012-04-04 / 22:11:27

Ska mysa vidare med mamma nu och kolla bb. Sen ska jag soooova. Trött som ett as. Fikat med farmor ikväll och sånt där viktigt. Emma drar till Danmark och raggar danskar imorgon. Kommer sakna hennes damp i skolan men det får gå. Mitt påsklov ser ganska awesome ut, slippa skolan. Ojoj mitt liv äger ditt!

Puss hej leverpastejjjjjj !


Onsdags mys med bebo

2012-04-04 / 20:45:20


As we grow up, we don't lose friends. We just learn who your real ones are

2012-04-04 / 08:57:58
Onsdag idag då. Dryg dag i skolan, men slutar 14 idag. Och då ska jag ner till stan en sväng med systern min. Får väl se vad jag hittar på tills hon slutar. Egentligen nu ska jag har svenska men eftersom vi har NP redovisningar så sitter jag och emma i kafeterian och drygar som vi brukar. Så coola är vi liksom. Det kommer nog inte hända så mycket mera idag. Så det är väl helt okej. Värre saker har ju hänt.

Puss !! ♥

Lika snygga som alltid.

mina tankar, är dina tankar. fast det vet vi inte om än

2012-04-03 / 15:16:39
Religon nu. Liksom om ni ville veta vad jag sysslar med i mitt sjukt roliga liv. Snackar om döpa eller var det doppa. haha vet inte. Så mycket lyssnar jag när jag har världens huvudvärk och är sjukligt trött. Skoja inte asså. Kanske dags att ta tag i skolan, men inte idag. Verkligen inte idag. Får väl se vad som händer. Ska hem och plugga lite idag. Inte för jag vet vad jag har och plugga men. Eller jo en svenska redovinisning i NP om relationer. Men det går säkert bra.

Var väl det.

Puss !! ♥


svårast för dig är att se att jag fick ett bättre liv än dig

2012-04-03 / 12:40:40
Samhäll nu. Jag är trött, har sjukt ont i huvudet. Men det får väl funka ändå. Får väl se när jag kommer hem idag osv. Och får se om jag bloggar då. Bara om jag orkar.Thihih mitt liv är så jävla roligt all the time.
Bye fuckers ! ;)

Puss!! ♥


image description


You know that feeling? The feeling you get after you laugh with your best friend. That's how life should feel every day

2012-04-03 / 10:18:33
Historia nu. Lätt tråkigaste ämnet i världshistorien. haha fan vad sjukt det där lät men vem bryr sig. Inte jag. Teater idag. Alltså tråkigaste dagen på hela veckan. Jo men tjena. Känner hur jävla onödigt detta inlägg blev. Drar väl vidare med emma och drygar och snackar skit, som alltid.

Puss !! ♥

image description


-

2012-04-03 / 09:56:53


det är inte så konstigt, du är världens bästa

2012-04-02 / 23:06:59

Ikväll är en sån kväll då verkligheten är så mycket bättre än alla drömmar i världen. Då allt bara känns för jävla bra och att jag vill stanna tiden just nu med den känslan. Men grejen är den att jag tänkt så jävla mycket och gjort klart för mig själv vad jag själv vill. Och det gör mig bara ännu lyckligare och gladare. Nu måste jag bara fixa det och berätta för bästis imorgon. Sen om hon kommer tycka jag är en idiot är en annan sak. Hihi.

Puss och godnatt!


lev ditt egna liv så mår du bättre

2012-04-02 / 20:08:58

Lite lagom trött. Har sovit nu i typ kanske 2h eller något. Ska glo lite tv och sen sova ännu mera. Hihi. Var väl det.

Puuuss !!

Puuuss !


sometimes I just lay in bed at night and think about things I wish I could say to you

2012-04-02 / 17:23:34
Sitter på sängen nu. Emma har just dragit, vi har haft en kanon dag. Käkat massa mat och bara haft det mys. Och snart blir det en lång promenad med eirin. Mina fina bästisar gör min dag.
Har även löst problemen med pojken, så allt känns så mycket bättre nu och det går mot det bättre med allt i mitt liv nu även att det känts som ett helvete ett tag. Men nu så jävlar.

Ska vila lite innan jag möter eirin. thihihi.

Puss !! ♥

~ Jag vet att du klarar det, du är stark. Och vi ännu starkare tillsammans.


they still say "he is the love of you're life"

2012-04-02 / 10:32:00
Men tja fucking måndag..
Psykologi nu. Det är faktiskt helt okej. Svenska sen med världens drygaste lärare och jag skojar inte. Men det får väl duga ändå. Jag överlever ju. Trots att allt känns åt helvete som vanligt. Men emma fick mig att må bra igen. Och ikväll blir det promenad med eirin. Håller humöret uppe trots all skit tack vare mina bästavänner. Men nog om det. Nu ska jag hänga med lite på psykologin osv.


Puss !! ♥


now she's gone, no words can explain the pain

2012-04-01 / 23:25:34

Dags att sova och orka gå upp imorgon. Önska mig ett stort lycka till och Godnatt !

Puss !!


en dag kommer du vara den enda jag älskar

2012-04-01 / 21:05:30
Det snöar som om det vore ett jävla april skämt.. Ska glo bb nu och sen blir det duschen. Trött, sliten och ledsen. Jo men välkommen till min verklighet. Imorgon blir det ingen sovmorgon. Men att träffa bästiis på morgonen och snacka massa. Slut deppat på bloggen för idag.

Puss ! ♥

image description


Head up, stay strong. Fake smile, move on.

2012-04-01 / 19:30:19
Allt känns ju nu så otroligt jobbigt att det inte går att förklara. Jag vet inte vad det är som göra att allt känns åt helvete fel. Som det känns nu vet jag ingenting.
Istället för att deppa ner mig, drar jag ner till gymmet. Behöver tänka på annat. Sen blir det duschen, så jag blir väl lagom klart till big brother börjar vid 21.

Puss !! ♥


people miss you more when they see how much happier you are without them

2012-04-01 / 16:16:34
Det är verkligen en riktigt dålig dag. Jag är på dåligt humör och allmänt trött på allt. Inte gjort allt för mycket idag. Legat i sängen och glott på big brother. Kommer väl inte göra mycket mera idag. Kanske tar en promenad, fast den chansen är ganska liten. Trivs och ligga i sängen och tänka på allt och inget och skicka massa sms. Jo men det låter kanon det. Skriver kanske senare.

Puss !! ♥


du är största idioten jag någonsin träffat

2012-04-01 / 00:27:00
Ska nu lägga mig i sängen, äntligen. Rensat lite bilder. Ska kolla på a walk to remember. Sen sova. Söndag idag eller som jag skulle säga imorgon. Fucking första april. Döda mig.

Godnatt ! ♥
old pic.

RSS 2.0