The biggest mistake girls make is thinking the guy who hurt them once won’t hurt them again

2012-03-31 / 22:29:47
~ jag skulle göra allt för att få känna den känslan igen, jag saknar den. Känslan att vara kär. Kär i den som förtjänar det

Ska lägga mig och glo på film nu. Blir något töntig kärleksfilm känner jag, eller kollar jag på bigbrother. Bara för jag kan typ. Nej men får väl se vad jag gör. Inte ska jag sova än i alla fall för det är jag ganska mycket för pigg för. Nöffnöff. Haha vafan är mitt problem... Nu ska jag lägga mig, smsa lite. Mhm...

Puss !! ♥

det är lätt att vänskap går över till kärlek men kärlek går aldrig tillbaka till vänskap

2012-03-31 / 21:11:59

Myser med familjen och kollar finalen på gladiatorerna. Haft en helt kanon kväll med Eirin, lärt oss massa viktigt och sett sjuka filmer. Kvalité! Bästa vänner vad som än händer! Haft en bra helg hittills. Har redan ångest för måndagen. Vill inte till skolan. Men det funkar ju, har ju min fru i alla lägen. Bäst ! Tjockat massa godis ikväll , riktigt illa. Jag som skulle bli så nyttig osv. Men herregud palla bry sig. Man kan väl inte sluta leva ? Bättre jag börjar träna oftare. Jo så får det bli när jag orkar ta tag i det. Men nog om det. Nu ska jag mysa vidare med min älskade familj och bara ha det bäst !

Puss !


finns ingen jag tycker om så mycket, men jag fattar inte hur du tänker

2012-03-31 / 16:15:31


Du kan glömma mig och mitt liv

2012-03-31 / 11:40:15

Nu är jag vaken och har ätit värsta frukosten. Ska ner och ta en dusch och se vad jag hittar på resten av dagen. Borde verkligen städa mitt rum, haha.

Aja.

Puss !!


jag borde vara arg men älskar dig för mycket

2012-03-30 / 15:53:35

Borde ta tag i skolan på riktigt. Så här ska bli ändring. Är ju fan pinsamt i vissa ämnen. Men nu är det helg och bästis och jag SKA fixa skolan innan det blir sommarlov. Det har jag bestämt!

Snart blir det middag med familjen och sen vidare till Eirin som jag inte träffat på länge! Bra start på helgen.

Puss !


livet innan dig går inte att jämföra med nuet, jag är lycklig för första gången

2012-03-30 / 13:49:30
Nu har vi samhälls lektion på 3h. Efter det har jag utvecklings samtal. Och efter det ska jag till eirin. Längesen vi sågs. Välbehövligt att ses och snacka lite skit om livet. fin fredag. emma och jag drygar oss igenom lektionerna idag, med våran dåliga humor. vi har kollat killar idag, smsat killar bara för vi kunnat. dryga tjejer här.

Nu ska vi kolla lyxfällan på samhällen. jo men visst.

Puss !! ♥

image description


friiiiiiiiiday.

2012-03-30 / 11:08:07
Myser vidare med bästis nu.
FUCKING FREDAG IDAG !

image description


och nu kan jag andas för här blir jag kvar

2012-03-29 / 21:35:51
Jag som skulle plugga ja. Har skrivit klart historian. Och den är hur dålig som helst. Men jag orkar inte lägga så mycket energi på den. Ska fixa det sista på den när jag lägger mig sen. Ska även då plugga lite franska. Men nu blir det borsta gaddarna och göra mig klar för sängen. Är ju fredag imorgon. Vilket gör mig mycket gladare. Och fina sms gör mig ju inte mindre glad. Om det ens heter så. Nästa vecka, då ska jag verkligen ta tag i mitt liv på allvar. För just nu är det verkligen kaos. På riktigt. Inte kul längre. Men jag får skylla mig själv. Nu ska jag lägga mig.

Godnatt !! ♥


som att vi aldrig funnits, som att vara ensam kvar

2012-03-29 / 19:50:02
Gick till skolan med musik i lurarna. Hade franska. Har prov imorgon och jag kan ingenting. ojoj. Ska lämna in historian imorgon som jag inte ens börjat på. Så det ska jag väl börja med. Sprungit omkring med emma hela dagen och försökt hålla humöret uppe. Ska nu hoppa i mjukis brallorna och försöka plugga. Jo men jag har ett liv, därför kommer pluggandet lite efter. haha. Fredag imorgon. Utvecklingssamtal. Pappa följer med dit. Sen har jag helg. 2 maj blir det göteborg. Snart påsklov, snart sommarlov. Jo men det blir bättre.

Puss !! ♥

*

2012-03-29 / 17:08:26


En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende

2012-03-28 / 21:59:52
Myser lite med syster. Ska kolla bb och duscha strax. Jo men jag mår SÅHÄR mycket bättre. Efter denna helt värdelösa dag kan allt bara bli bättre som tur är. Och några sms från min pojke så mår jag faktiskt bättre. Just precis. Det ni. Och andra fina sms har gjort mig gladare. En sak är klar ska sluta tänka och bara göra saker istället. Nu ska jag skriva lite med min pojke på fb, glo bb och bara vara.

Puuuss !! ♥

image description


jag är glad igen, och låt det vara så

2012-03-28 / 21:15:16


du frågade mig varför jag kämpar för honom som du inte kan få, jag svarar varför lever du när du ändå ska dö

2012-03-28 / 17:18:19
Nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv på riktigt. Så först nu ska jag ta en lång promenad och efter det träna lite. Endast för jag behöver tänka. Har varit en sjukt dålig och deppig dag. Bästis och jag har bara suttit på en bänk vilket vi aldrig brukar. Imorgon ska bli en bättre dag, lovar. Och en dag kommer jag bara skratta åt allt detta. Men inte idag. I såna här lägen vill jag bara veta EXAKT vad jag vill. Känns mera som jag just nu går och väntar på att jag ska dö. Okej, det där var att ta i men ungefär så det känns. Känns som jag har för mycket att välja på. Jag kommer aldrig få ordning på mitt liv. Sorgligt men sant.

Tror jag skippar allt och lägger mig under täcket ett tag.

Puss!! ♥


the true is everyone is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for.

2012-03-28 / 13:46:31
Mindre bra med mig idag. Känner inte för att göra något. Men har religon och matte kvar. Sen blir det systermys på stan tror jag. Behöver få upp mitt humör. Att EN person kan få mig att må SÅHÄR. Fan sjukligt. När inte ens personen är värd MIN tid. Vilket gör mig ännu mera förbannad. Men det löser sig ju till sist. Blir att plugga lite idag bara för jag kan (måste). Men livet går vidare. Till sommaren, då kommer jag må bra igen. Men det är ca 2 månader till dess. FML.

puss! ♥


du kommer aldrig veta sanningen

2012-03-28 / 11:17:58

Det var en bra dag. Tills jag kom till skolan. Myser med bästiiiis och deppar över livet. Inget kan få mig glad igen, inget.

Puss n


If I ever walk away from you, it's only because I want to see if you'll follow me

2012-03-27 / 22:56:02
ETT sms kunde göra mig SÅHÄR glad.
Bästiis fick mig att mår bra också. Så nu kan jag sova. INGENTING utan mina vänner.
Lever på känslovågorna som är enorma. Så vara beredda på depp inlägg till glädje inlägg. haha.

Godnatt !♥

Lagom gammal bild.. hahaha.


var bara tvungen..

2012-03-27 / 22:08:23
" Jag blir galen, galen av tanken av att ha dig. Att ha dig men inte kalla dig min. Dagar som passerar genom att prata med dig, se dig och veta vad du gör varje sekund utav ditt liv. Och jag kan inte hålla på att göra mig själv galen. Så bäst vi sätter stopp. Stopp innan vi sårar varandra. Kanske kommer livet bli mycket enklare då. Jag var lycklig innan dig. Så jag kan bli lycklig utan dig. Det kommer bara ta tid. Och om jag har den tiden vet jag inte. Saken är bara den att jag inte orkar längre. Förlåt, förlåt för jag aldrig sa förlåt. "


kom ihåg mig som jag är nu, för jag kommer vara annorlunda efter du lämnat mig

2012-03-27 / 20:28:28
Nu ska jag snart lägga mig känner mig. Är otroligt trött och kommer vara det resten av veckan. Men jag överlever. Ska kolla bb och lite skit innan jag sover. Smsa lite som vanligt. Blev lång promenad med systern min. Välbehövligt.
Livet är faktiskt helt okej nu. Och bättre ska det bli.

Puss !! ♥

image description


jag vet hur det är när röda ögon ser svart, jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt.

2012-03-27 / 14:34:18
Sitter i skolan. Var borta hos tandläkaren och lagade skiten. Tog väl 1 minut. Så nu har jag vi svenska. Saknar bästis som är hos tandläkaren. Tufftuff på dig cpiie !
Nej nu har vi snart religon. Och om vi får tillbaka proven och jag har F. Så självmord på riktigt.. Och ja, jag ska ta tag i mitt pluggande. Men inte idag, för är sjukligt trött. Men dagen har varit helt okej. Jag överlever i alla lägen. Blir systermys idag med. Kvalité. Så det är väl det jag ska göra idag. Om jag ens orkar.


Puss !! ♥

image description


mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

2012-03-27 / 10:17:21
Sitter i skolan nu. En aning tröttare än vanligt. Haft engelska, segare än vanligt.  I stockholm igår så ja.. vad ska man säga. Synagogan och riksdagen var huuuur segt som helst. Och sista timmen trodde jag att jag skulle dö på riktigt. Var så in i helvete hungrig. Eftersom jag Inte ätit något sedan frukost. Fullt galna sprang vi omkring på stockholms gator. Snackade, gick omkring i alla affärer och käkade. Problemet kom när vi senare skulle hem. Då det var tänkt att vi skulle gå till slottet. Efter ca 30 minuter var vi ännu mer vilse. Allt slutade med att en lärare kom och hämta oss. Lite lagom pinsamt sådär. Hahaha. Men vad gör det? Vi hade en bra dag. 
Och nu ska vi egentligen ha historia men det orkar jag inte. Och emma lämnar mig vid 11, FUCKING DISS !!  Och jag ska till tandläkaren vid 14 och laga tandställningen för tredje gången. Och antar att jag kommer få gå och laga skiten till den 13 april då jag ska till tandläkaren i oskarshamn. Ojoj tagga..

Nej nu ska jag skriva klart brevet i historian dom sista 20 minuterna som är kvar av lektionen.

Puss !! ♥


Livet dödar dig till sist

2012-03-26 / 17:20:45

Glider omkring i Stockholms stad med min bästiis idag. Donken mat, shopping och allmänt mys ! Jo men vi har haft det bra. 18 går bussen hem.

Puss !!


Utan varann skulle vi få fnatt och inte fatta ett skvatt

2012-03-25 / 23:32:42

Nu ska bästiiiis och jag mysa ner oss som aldrig förr. Stockholm imorgon, ännu mer bästiis mys. Glada att vi har varandra.

Godnatt !!


Jag blir hellre blind än att se dig med någon annan

2012-03-25 / 16:36:42


en vän är en själ i två kroppar

2012-03-25 / 13:46:47
På världens bästa humör idag. Har precis kollat klart på a walk to remember. Sjukt fin film för övrigt. Nu ska jag städa mitt rum och duscha. För vet ni vad? Bästis ska sova hos mig inatt. Kommer vi sova något är en annan sak. Ska blir bäst hur eller hur. PUNKT. Nu borde jag börja städa.. Fucking duktig.

Puss !! ♥

Min snygging !

image description


The worst mistake you can make is walking away from the person who actually stood there and waited for you.

2012-03-24 / 23:26:02
Kom hem för ett tag sen från hultsfred efter en underbar kväll hos min emmeli. Fatta va jag saknat den tjejen? Vi gick till Willys, köpte godis. Gick hem och kollade film. Snackade HUR mycket som helst. Du är bäst! Bara insåg att vi måste ses oftare.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film tills jag somnar. Helgen är väl så gott som slut. Imorgon kommer min bästis hit. Hon sover häär. Sen taggar vi stockholms resa. Jo men jag mår helt okej nu för tiden.

Puss och godnatt !! ♥


varje dag av mitt liv kommer också vara endel av ditt

2012-03-24 / 16:16:05
Beger mig till hultsfred till min saknade finis ! Vi har inte träffats på flera månader känns det som så det är exakt vad jag ska ägna min kväll åt i detta underbara vädret. Men först ska vi grilla och äta lite. Så ska hjälpa till lite nu.

Puss !! ♥

image description


Love is a dream that comes alive when we meet someone that is perfect in your eyes.

2012-03-24 / 15:22:59
Sitter på altanen nu. Vädret är huuur jävla underbart som helst. Dagen har varit helt galen. Vaknade, käkade frukost, drog till farmor. Där kan man inte annat än skratta. Sen handlade jag med päronen. Vilket jag nästan alltid gör endast för att jag är mest kräsen med maten. Och idag blir det grillat igen. Det käkade vi igår med. Typ det bästa jag vet.

Även är jag trött på vissa personer, som jag just nu inte klarar av. Svartsjuka, falska och avundsjuka människor. Har ingen större plats i mitt liv längre. För det funkar inte längden och jag mår dåligt av det. Har man något att säga mig kan man göra det face to face isåfall för jag är inte rädd att säga vad jag tycker. På så sätt har jag förändras, jag är inte längre rädd för att ta konflikter. Så face it bitch.

Nej nu ska jag kolla film i solen och bara ta det allmänt chill. För jag älskar vädret, jag älskar livet.

Puss !! ♥


vägen vi gått, har många gått förut

2012-03-23 / 22:04:15
Nu har jag duschat och känner mig fräschar. Rakade benen osv. Tog till och med hårinpackning. Och nu har jag smörjt in mig för den som undrar liksom. Jag duschade mest för jag hade tråkigt. Så då tänkte jag ta en dusch så slipper jag gå upp och göra det imorgon. Ska lägga mig snart. Tidigt för att vara fredag, men jag har inget bättre för mig. Eller jo jag ska kolla film. Hatar forever alone fredagar då det bara är jag hemma. Roligt liv.

Puss !! ♥

syster


jag kan falla för dig, men då ska du vara den som tar emot mig

2012-03-23 / 20:22:20
Ska ner och biffa lite i gymmet. Endast för jag har otroligt med överskotts energi så varför inte biffa lite? Här kör vi. Saknar bästiis ikväll, alla tjejer vill ha kött liksom. Mhmm..

Nej nu ska jag fan biffa.

Puss !! ♥

image description


Ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, lätt och tänka bakåt när förvirringen tar fart

2012-03-23 / 19:38:50


kill me like a boss

2012-03-23 / 16:44:06

Är sjukligt hungrig dör snaaaaaart ! Ätit äcklig frukt för att jag var mega hungrig. Nu ska jag hjälpa pappa med maten. Ojoj lycka till !


Puss !


livet blir alltid bättre när det känns som värst

2012-03-23 / 16:04:02

Myser med bästiiiis galet mycket i solen. Ytligare en helg utan varandra. Men vi ses ju på söndag. Denna vecka har varit helt sjuk om man tänker tillbaka.
Men nu ska jag hem och äta sen mysa vidare!

Nu ska jag bästis och kolla klart teletubbies och såååå!

Puss !


skäms inte för ditt utseénde, det föddes du med skäms för insidan, det är den du kan kontrollera

2012-03-23 / 10:55:45
Historia nu. Sug min kuk som jag inte har. Känner mest för att lägga mig och sova lite till. I värsta fall håller jag på att bli sjuk så trött som jag är hela tiden. Eller vet inte. Nu ska vi skriva om industriella revoultionen eller något. Kul ju. Nej men ska väl göra något vettigt idag. Haha. Känner att jag är påen känslovåg. Kan skratta åt allt, gråta åt ingenting. Sjukligt. Men det går över när allt som händer ha lagt sig. Fan vad psykologisk jag är, sjukligt. Inte ens snyggt.

Aja, vädret är grymt, bästa vänner, en kär bästiis. Jo men visst!

Puss !! ♥


Drömmen om livet som inte finns

2012-03-23 / 08:15:03

Trots all sömn är jag fortfarande hängig idag. Känner att det kommer bli en lång dag, men det är ju fredag. Right?
Lite smått irriterad dock på vissa, men det går över hoppas jag.

Puss !


jag orkar faktiskt inte bry mig längre

2012-03-23 / 07:01:45

Nu har jag duschat och ska gå och äta frukost. Somnade halv nio igår. Vaknade vid halv elva och hade 10 olästa sms. Jo men tjena ! Jag var så sjukt trött igår att det fanns inte. Och jag är så sjukt ledsen/nere också bara för att liksom.

Nej men nu ska jag äta och göra mig klar för skolan. Just precis !

Puss !


Varför längtar du så? När det går så fort ändå

2012-03-22 / 20:33:44

Halvsover i sängen är så sjukt trött. Tänkte sova lite, duscha, glo bb och sova igen ! Får väl se !

Puss !

 


sluta gråta, jag behöver dig inte

2012-03-22 / 19:18:53

Ligger i sängen. Trött som ett as, ont i kroppen. Kondition på idrotten och sen 2h promenad med Eirin. Inte illa asså! Vi käkade årets första glass som blev mjukglass i solen. Fint !
Nu ska jag kolla bb avsnittet jag missa igår och sen bara ta det jävligt lugnt!

Puss !


^_^

2012-03-22 / 16:44:18

Nu har jag ätit mat. Druckit massa mjölk bara för att jag var sjukt sugen på det (?). Inne på mitt sjätte glas. Duktig tjej.

Får se vad som händer nu, dagen har varit rena helvetet. Tror inte det kommer ordna sig..

Puss !


jag vet ingenting bara nickar och håller med

2012-03-22 / 08:41:40

Idag ska bli en bra dag även fast vi börjar med franska. Ska försöka vara glad hela dagen trots att det tar emot. Kondition på idrotten, Ojoj död tjej !

Vi har visst prov nästa fredag, så kanske dags att hänga med !

Puss !!


En svartsjuk flickvän är en trogen flickvän. Om hon inte är svartsjuk när någon har din uppmärksakhet, Så är det bara för att någon annan har hennes

2012-03-21 / 23:43:51
Ligger och snackar med Emmeli, och har gjort det i över 2h nu. Hon har hunnit med det mesta. Stoppat upp en hel pappersrulle i näsan och inte få ut den, och gillat alla mina bilder på facebook. Duktig tjej där. hihi.
Annars är jag väl ganska glad. Ska lägga mig och glo the notebook fast klockan är.. mycket. Vad gör det? Har franska på morgon så Bosse bryr sig väl inte om jag är trött liksom. Då kör vi på konditions träning på idrotten med. Önska mig lycka till.

Nej nu ska jag fixa sängen, säga hejdå till emmeli och glo min film.

Puss !! ♥


true, true, true

2012-03-21 / 22:15:23


onödig lista

2012-03-21 / 22:07:44
1. Har du pojk/flickvän? Nej.
2. Om inte, är du kär? Jo men det är jag nog.
3. Senaste personen du pussade? Emma, hihi.
4. Har du varit otrogen nån gång? ja.
5. Har någon varit otrogen mot dig? Ja.
6. Vill du ha tillbaka någon av dina ex, isf vem? Nej klarar mig bra ändå, ta inte illa upp.
7. Om ingen, varför inte? För jag har gått vidare, visa har behandlat mig som skit och andra har behandlat mig en aning bättre, men som sagt jag klarar mig utan dom som min pojkvän.
8. Har du dumpat någon, isf varför? Ja det har jag.
9. Har någon dumpat dig för en annan kille/tjej? Ja det har också hänt tror jag.
10. Kan du lita på det mottsata könet? Alltså, visa personer ja. Andra nej, det märker man rätt fort.
11. Är du bi eller homo? Inget av de, är lagt mot mottasatta könet, men ibland blir man ju sjukt trött på killar.
12. En person du tycker är snygg? bästisarna !
13. Vad är det bästa med kärleken? Att verkligen känna sig älskad, att ha någon som kan göra nästan vad som helst bara för att vara med mig, känna närhet och kunna lita på personen som ens bästavän. Ligga i sängen och bara mysa eller ut på en massa skoj.
14. Och vad är det sämsta med den? Att man aldrig hittar den som tar det seriöst eller den som det känns bra med. Som sagt, den som är svårast att få är lättast att falla för.
15. Det värsta du varit med om, inom kärleken? Oj, det är när man vet att det ska ta slut och bara väntar in det sista.
16. Det bästa du varit med om, inom kärleken? Ahh, alla minnen. Oförglömliga.
17. Har du gjort ett misstag som du ångrar? Gud ja, men de har även gjort mig klockare.
18. Har du förstört för andra? Nej nej.
19. Har nån förstört för dig? Jaa.
20. Är du redo för nya människor? Det är jag alltid, kanske inte alltid förhållanden men som vänskap. Dock är jag jävligt blyg.
21. Hur ska din kärlek vara? Mörkhårig, blåa ögon, Lång, bry sig om mig, behandla mig väl, lite små blyg, en person jag kan prata om allt med, snäll, jag ska vara den ända tjejen som betyder kärlek för han (han får ha tjejkompisar) Inte smyg smsa med andra tjejer eller så om visa saker.. Ska kunna lite på mig och någon som jag har kul med, alltså det visar sig hur min kärlek är, tänker inte ändra på personen som jag blir kär i iallafall för då skulle de inte vara personen som jag blev kär i.
22. Har du funnit din dröm prins? no, i keep on looking.


älskade du, försvinn ur mitt liv

2012-03-21 / 19:40:29
Duktig jag är, skrev en debattartikel om att förbjuda rökning på allmän plats på mindre än 60 minuter. Lite grym jag är då. Nu ska jag fika med älskade farmor och kolla TV. För det förtjänar jag. Smsar med bästis. Och har det bra. Jo men visst. Sa ju att det skulle ordna sig till slut.


Puss !! ♥

image description


Trust your own instinct. Your mistakes might as well be your own, instead of someone else's.

2012-03-21 / 18:12:49
Nu så är det tänkt att jag ska plugga. Låg i sängen och kom på att jag ska skicka i min debatt artikel som jag inte ens börjat med. Jag borde verkligen skärpa mig gällande skolan. Det går ju bara sämre och sämre. Men ska verkligen ta tag i allt sånt nu.
Dagen har för övrigt varit rena kaoset. Ingenting har varit som jag velat. Kunde lika gärna dött där ett tag ungefär så kändes det. Och religions provet gick rakt åt helvete. Bara skrev något och är helt säker på att det knappt går att läsa vad det står. Hoppas på bättre dagar helt enkelt.
Nu ska jag plugga på riktigt. Ringde farmor förut så hon kommer ner senare och gör mig på bättre humör. Tack och lov !

Puss!! ♥

sliten, död, avliden.


finns idioter till allt

2012-03-21 / 15:23:28

Går och lägger mig. Jag orkar inte mera nu. Det löser sig med tiden.

OCH JAG ÄLSKAR MIN EMMA SÅ SJUKLIGT JÄVLA MYCKET !!

Puss !


ledsen, men jag orkar inte med dig för falska männiksor behöver jag inte

2012-03-21 / 11:07:36
En tåkig dag som bestått av att vandra omkring med bästis överallt och ingenstans. En tur på kyrkogården med. Vi är ju allt annat än normala det är ju en sak som är säker. Haha. Nu har vi historia, och vi ska väl kolla på film antar jag. Sen är det lunch. Fint väder osv.

Puss !! ♥

image description


Ångra aldrig något som du gjort, för i det ögonblicket var det precis vad du ville

2012-03-21 / 09:25:22
Drygar satan i skolan, men innan jag slutar idag ska jag faila på religons provet och genomlida 1h matte. ojoj. Synd om mig, ja väldigt. Men jag överlever nog.

Puss !! ♥
ILY ! ♥

image description


skulle jag vara kär? skulle jag ha fjärilar i magen?

2012-03-20 / 22:51:05


kan man inte lita på personen, ska man heller inte släppa in personen i ens liv

2012-03-20 / 22:24:57
Bästiis drog för ett tag sen. Hon skulle egentligen åkt med bussen som gick vid sju, sen tänkte vi plugga lite och att hon skulle ta bussen vid åtta. Sen blev hon kär och galen och missa bussen. Så hon tog tio bussen. Hur underbara bästiis har inte jag? Vi kommer alltid att ha varandra. Hon följde med mig till tandläkaren OCH teatern. Räddare i nöden. Ett större problem är religons provet vi har imorgon, om judendomen. Är ganska körd på det. Men jag är trött på att plugga och jag har gått ett år på detta  jävla program. Men en dag kommer det vara så värt det. Hoppas jag !
Nej men nu ska jag krypa ner i sängen, och smsa lite sen sova.

Puss !! ♥


Bästiiiiiis är kär..

2012-03-20 / 19:40:27

Gulligt värre ju :')


jag skulle kunna leva med dig resten av mitt liv om inte allt vore så åt helvete fel

2012-03-20 / 14:27:32
Jag glad idag? Nej skulle inte tro det. Trött, ledsen och allt. Känns som en väldigt dålig dag. Känner mig ful, fet, äcklig. Fan vilken bra dag. Idag är bästa tillfället och trycka ner mig om någon skulle få för sig att göra det. Trycka ner mig till botten om det ska vara så. När jag kommer hem ska jag så plugga. Får väl se hur allt blir. DÖDÖDÖ.

Nu ska jag ta tag i svenskan.

Puss !!♥

image description


falska människor behöver ingen plats i mitt liv

2012-03-20 / 12:43:17

Ingen bra dag idag. Jävligt lätt irriterade på personer som är FÖR mycket. Sånt orkar inte jag idag. Men ha ju bästiiiis hihi. Funderar på att strunta i teatern idag. Ska i alla fall till tandläkaren vid 16 och laga tandställning och sen får jag se vad det blir. Finns vissa små saker som gör mig galet lycklig så ska leva på den vågen. Religions prov imorgon ojoj skjut mig.


Puss !


dagar jag aldrig vill resa mig upp, det är då du drar mig upp

2012-03-19 / 22:50:25

Bästiiiis har dragit hem nu och jag saknar henne redan. Finns inga ord för hur bra den tjejen är! Hon kommet alltid finnas där vad som än händer. Och får mig att bättre. Alla borde ha en sån som henne och alla borde vara som vi. Hihi. Nu ska jag kolla klart bb, smsa lite och sen sova. Mitt liv har verkligen löst sig till 100%.

Sååå puss och godnaaatt !


Han älskar henne som om hon vore död.

2012-03-19 / 21:26:08
Emma är kvar. Hihi bästa ju. Vi har faktiskt pluggat. Så jag kan väl det mesta. Går det åt helvete vet vi ju vems fel det är. Jo han med fulast klädstil på hela skolan. Just precis. Nej snart börjar bb och emma ska gå till bussen. Tror nog jag följer henne dit, behöver lite luft faktiskt och ganska skönt med en promenad. Imorgon är det skolan igen, och jag ska till tandläkaren och laga tandställningen igen. Jävla skit som går sönder hela tiden. Helt värdelöst.

När jag kommer hem imorgon blir det plugga, plugga och ännu mera plugga. Det var väl det.

Puss!! ♥


första gången som du ska hålla någon i hand, första gången som du är riktigt kär

2012-03-19 / 17:45:56
Myser med emma. hihi hon är beeeääst. Jao. Vi har solat och köpt godis. Vi ska snart börja plugga judendom. Men av en konstig anledning har alla år skolkataloger hamnat i en hög ÖVER allt plugg. Men det tar vi tag i... snart. Är ganska mycket trött eftersom tönten höll mig vaken. haha. Nej men nu ska jag plugga lite osv.

Puss !! ♥

image description


Människor lämnar dig inte för att du har förändrats, utan för att du slutar leva på deras villkor.

2012-03-19 / 13:37:02
Men kul att vi kollar stenar på naturen. Fan så intressant. Nej men dagen har varit helt awesome faktiskt. Jag lever osv. Dock fick jag F på mitt matte OMPROV. fml. Och min tandställning har gått sönder igen. haha så ska väl till tandläkaren sen. Och sola och plugga och köpa godis med emma. För det har jag redan bestämt. hihi. Nej men nu ska jag lyssna eller något.

Puss !! ♥

Såhär kul har jag.


Ingen annan, bara vi

2012-03-18 / 23:24:10

Säger nu godnatt . Blir lite fina sms ifrån en fin pojke. Jo men visst. Bra avslut på helgen. Sovmorgon imorgon, träffa bästis och snacka skit. Jag är glad igen, men det tog 1år seriöst att gå vidare ifrån skiten. Förjävligt.


Puss och godnatt !


everybody wants a reason for everything

2012-03-18 / 21:50:19
Sitter i sängen nu och kollar big brother. Ovanligt. Har faktiskt läst igenom psykologin. Men inte pluggat något annat som jag borde. Nej men nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och glo klart bb och sen sooova. Förtjänar det. haha.

Puss !! ♥


allting förändras, inget består

2012-03-18 / 21:03:14
3 år sen, haha gulligt.


man kan ignorera mycket, men känslor kommer förr eller senare

2012-03-18 / 19:59:51
Tänkte plugga lite nu. Om jag orkar. Ska ialla fall läsa igenom psykologin. BB sen. Har väl inte hänt något idag. Förutom att jag glott massa TV med syster. Varit otroligt lycklig och bara varit. Lite värt med sovmorgon imorgon. Så då hinner jag duscha OCH äta frukost. Grejer det. Nej nu ska jag ta tag i mitt liv.

Puss !! ♥


Varje dag ska jag leva, leva för dig

2012-03-18 / 15:46:00

Intagit sängläge. Är huuuur trött som helst. Sover bort mitt liv. Men ska snart plugga lite. Är väl som vanligt lite nere, eller ja vad man nu säger.

Puss !!

Snygg man är då, right now bild Yeeah.


förlåt, förlåt jag kan inte

2012-03-18 / 01:32:55

Nu har jag lugnat mig lite ! Och har musik i lurarna. Smsar lite och allmänt har det chill. Renbäddad säng med. Duktig tjej! Längtar till måndag då bästiis ska berätta ett och annat! Yesyes !

Puuuuss !

 


och där var slutet för oss, jag har sett det länge och nu har det passerat oss

2012-03-18 / 00:03:18
Snacka med mitt cpiiie till bästis. Hon är ju inte lite hyper? Man kan ju tro att hon tagit något. Kan inte ens skriva som en normal människa. Eller juste, hon är inte normal. hahaha. Hon gör mig på värsta cpiie humöret. Hon är bäst. Jag ska snart borsta gaddarna, sen återgå till datorn. Här ska inte sovas än i allafall.

såå..

Puss !! ♥

cpiiie, nu. ja.


det är inget man gör om man inte är kär

2012-03-17 / 17:17:37
Ska nu bege mig ut på promenad med systern min. Får se om bestiisfestiis kommer senare. Har käkat massor av mat nu, så är sjukligt mätt. Städade rummet förut. Behövdes verkligen. Så nu kan man gå här igen. Imorgon har jag inget val än att plugga, plugga och plugga lite till. Det var väl det.

Puss !! ♥


hahahaha arkiv bild.

 

 

 


Without you it's hard to survive

2012-03-17 / 15:54:07

Städat mitt rum nu. Får se vad kvällen bjuder på. Humöret på topp så blir bara bra !

Puss !


drömmar som dödar mig, verkligheten som överträffar

2012-03-17 / 13:12:14

Blir hem och duscha, göra sig ordning. Får se om något roligt händer idag. Är lördag och jag är trött. Snackade med världens bästavän igår till klockan 1 eller något. Finns inga ord på hur glad jag är för att jag har henne. Nu skulle jag inte klara mig utan henne.

Annars igår så blev jag lite gladare, liksom livet går ju vidare med eller utan dig.

Puss !

Fett snygg idag !


snacka aldrig skit om någon du är rädd att förlora och vill behålla

2012-03-16 / 22:02:03
Nu har jag bytt om och borstat tänderna. Jävligt tidigt för att vara fredag. Men jag tror dock att jag håller på att bli sjuk. Fryser satan och är allmänt hängig. Så lika bra att krypa ner bland alla täcken och kuddar och sova lite för att sen förhoppningsvis må kanon imorgon. BB börjar snart så ska bädda ordning sängen och krypa ner. Ensam är stark. Yesyes !

Puss !! ♥

image description


**

2012-03-16 / 21:02:03


If I was happy before
I met you
I will be happy
without you.

WATCH ME !

You think all of this is a joke but I wish you knew how real my feelings are for you

2012-03-16 / 20:11:09
Sitter i sängen och fryser. Ska kolla film strax. Har haft en helt okej dag. Fixade tandställning här i vimmerby så slapp åka till oskarshamn. Det tog 3 minuter och fixa så. Annars var väl skolan helt okej. Myste med film efter lunch på engelskan. Myste ännu mera med bästavän på trappan tills hennes mamma kom. Kommer dock sakna henne i helgen. Snyyft.
Har tjockat i mig massa chips nu, ska snart hämta ett glas cola. Känner att jag förtjänar det rent allmänt. En vecka i skolan, det tar på krafterna. Men om jag lägger mig och glor film nu kommer jag somna.
Snackar sommar med emmsan nu. Som jag längtar. Jag ska hoppa från 5:an, men bara om jag håller emma i handen. Liksom då dör vi tillsammans. Right? Sen ska vi ha huuuur många mysiga kvällar på stranden med massa kompisar och grilla. Leva sommaren som det blir den sista. Är otroligt lycklig just nu. Tack vare världens bästa vänner. Utan er hade jag aldrig tagit mig ifrån botten till toppen. Nu vet jag vem som alltid kommer finnas där för mig vad som än händer.

Hittat en awesome spellista på spotify nu. Som jag nu ska lyssna igenom tusen gånger om tillsammans med miljoner tankar om livet osv.

Puss !! ♥


image description


Det är svårast att glömma sin första kärlek, man ska vara glad om man gör det

2012-03-16 / 17:32:38


Morgondagens horoskop hahahahahah.

2012-03-15 / 22:22:53


med dig på andra sidan jorden får jag tid med ingenting

2012-03-15 / 21:54:23
Uppdaterar min iphooooooone nu. Stör ihjäl mig på tandställningen, fast det inte märks. Kanske blir en liten random sovmorgon imorgon. Vem vet, det kan göra en hel del för min del. Sjukt skönt om det nu blir så. För övrigt sitter jag och lyssnar på dålig musik och orkar inte byta. Ska tvinga syster att sova hos mig inatt. Känner mig forever alone. Och lite beroende av sällskap. Så får det bli.

Puss !! ♥
du kan lika gärna säga det till mig istället för att snacka skit om

2012-03-15 / 20:17:08

image description


Och DÄR gick min tandställning sönder. Eller sönder och sönder. Ståltråden lossnade. haha. Snyggt. Mamma får ringa tandläkaren helt enkelt ! Jag överlever nog helgen. Nu ska jag snart lägga mig för är så otroligt trött. Ska först fika med mamma och pappa. Efter det skriva engelskan och sen sova tror jag.

Puss !! ♥


people's bullshit and fakeness are the main reason why I like to be alone

2012-03-15 / 19:07:42
Skolan passerar förbi, imorgon är det fredag igen. Det går så otroligt fort. Ska bli så otroligt skönt med helg så det finns inte. Tycker jag förtjänar det. Nu ska jag glo big brother som jag missade igår, eller så somnade jag ifrån det. Det är frågan i frågelådan. haha. Skjut mig.

Puss !!

image description


han tycker om mig, inte dig. Face it bitch.

2012-03-14 / 22:20:09

Ligger i sängen och glor bb. Ska gå upp och släcka. Sen sova ! Råkade skära upp halva benet förut. Bara skrika på mamma så kom hon med plåster. Hihi.

Godnatt !

Outfit bild eller något.


är du rädd för mig eller vad jag ska tycka

2012-03-14 / 20:03:24

Chillar i sängen efter 1,5h promenad med bästiisfestiis. Snackade om allt mellan himmel och jord. Behövs ibland. Även insett att min mage inte mår så bra när jag inte äter. Fick sjukt ont i vänstra sidan förut. Och haft det mestadels hela kvällen. Käkade en banan när jag kom hem och min mage började kurra satan och det onda släppte. Hur skönt ?!
Torsdag imorgon, segt ! Men jag klarar mig.

Puss !!


man blir bara sårad om man bryr sig

2012-03-14 / 13:41:02

Plugg, plugg, plugg och lite mera plugg. Det är det enda jag gör nu för tiden känns det som. Inte gör jag något vettigt i allafall. Saknar bestiisfestiis som jag inte träffat på år och dagar. Skolan tar upp hela mitt liv. På helgerna har jag fullt upp med att sova och ta det lugnt. Måste bir bättring på det. För jag klarar inte mera av det. Jag blir så sjukt deprimerad och ledsen att det inte finns. Och det måste blir bättre, för såhär kan jag inte hålla på.

Nu är det tänkt att jag ska plugga judendom. Prov på det på ehm.. onsdag tror jag. Alltså om en vecka. Sen om ca en halvtimme har jag matteprov, och efter det ska jag göra ett omprov i matte. FML. Men efter idag är resten av veckan helt okej. Solade idag med, så har bättrat på brännan ännu mera. Go for it. Ska snart sluta med solningen, när man kan sola ute. Är ju inte direkt bra och sola. Men dör jag jag, så gör jag.

Nej nu ska jag seriöst plugga lite på judendomen, för matteprovet skiter jag faktiskt härligt talat i.

Puss !! ♥

 


sometimes, people run away to be alone, but sometimes they run away to see If you care enough to follow them

2012-03-13 / 22:23:12

Okej, detta ska bli sista depp inlägget på länge. Men jag måste skriva ett. Just nu har jag sprängade huvudvärk och är hur trött som helst. Skulle lätt kunna vara ledig resten av veckan bara för att sova. Kan ju säga att skolan dödar mig på riktigt. Men skulle heller aldrig kunna gå hemma och dryga. För jag måste umgås med världens bästa tjejor. Ett av alla skäl att jag aldrig ska blir hemma fru och allt vad det nu heter, för jag hatar att gå hemma och låta tiden gå. Blir deppig så fort jag har en helg utan mina bästisar. Så dom är verkligen allt för mig. Men nu ska jag sluta deppa, för jag har egentligen INGENTING att deppa över. Förutom då jag tänker på allt som gått. Allt som sårade mig så in i helvete. Men det som inte dödar dig gör dig bara starkare. Och nu är jag starkare än någonsin. Och allt kommer bara att bli bäst. Så nu ska jag sova bort huvudvärken. Faila satan på omprovet imorgon och bara leva.

Puss !! ♥

tunnelbanan?

2012-03-13 / 19:48:48
Tror emma och jag har alla möjliga sjukdomar. Vi är dock helt jävla trötta, men ändå ganska söta. Vi brukar ju liksom se ut såhär vart vi än är? sååå..


jag kommer inte orka längre, men vad gör det

2012-03-13 / 19:34:38
Hemma nu och är trött som ett as. Ska plugga lite och sen duscha, tror jag. Är väl som vanligt ganska ledsen eller nere kanske man ska säga. Det går över.

Dags och plugga !!

Puss !!♥

image description
det är hjärtat som bestämmer vad du ska se och bry dig om

2012-03-13 / 18:15:39


gillar du mig så visa det, för just idag spelar det ingen roll och inte heller imorgon

2012-03-13 / 14:47:04
Chillar med emma och låter lektionerna flytta förbi. Mest för att vi är lata och inte orkar göra något. Sen ska vi köpa glass, och hänga på rese till hennes buss kommer. Efter det har jag väl teater. Det är nog det tråkigaste på denna planet. Och det är såhääär nära på att jag slutar. Men jag går kvar. Nu kör vi på lite religion och sen slutar vi.

Puss !! ♥

image description

det jag ska ändra är att du ska bli min, sen har jag allt

2012-03-12 / 22:51:48

Ligger och glor bb nu. Ska sova, känner att jag förtjänar det! Klockan ringer 6 imorgon. Upp och duscha och sånt. Hoppas jag klarar provet med !


jag är världens lyckligaste, vill inte ändra något

2012-03-12 / 22:11:26

Glor tv med mamma och syster nu. Pluggat satan till det där jävla natur provet som kan hänga sig! Men jag överlever. Finns inget att klaga på just nu faktiskt! Blir att glo bb strax, sen sova !

Puss !!


din klocka har stannat, men du lever fortfarande

2012-03-12 / 19:46:34

Hur normalt är det att kunna hela kemiska betäckning på fotosyntesen OCH cellens förbränning.. Men kan inte resten lika bra.. Jag är smart om någon missat det.. Kanske borde gått natur. hahahaha.

 


klart jag bryr mig, tycker ju om dig

2012-03-12 / 19:26:06
Nu har jag pluggat bort en hel dag. Känns ganska förjävligt. Ska väl snart bege mig ner för en dusch, och efter det plugga ännu mer. Är trött på ekologi nu. Lite för trött faktiskt. Men ska plugga in lite till, sen imorgon kommer allt bli kaos i min hjärna. Bra där !

Puss !! ♥


om jag fick ändra någonting skulle jag göra att jag hade haft mer tid för dig

2012-03-12 / 17:31:58
Har nu skrivit om naturen en gång. Så ska nu bara börja läsa allt. Och hoppas att jag klarar det. Så efter ha suttit och skrivti hela jävla eftermiddagen. Kan ju nu lägga mig i sängen och plugga satan. Men först blir det stan med päronen. Så jao, ganska nöjd !

Puss !! ♥


dagens.

2012-03-12 / 15:31:38

 


det är ju självklart, men jag tvekar som aldrig förr

2012-03-12 / 15:24:17
Jag är hemma nu och ska börja plugga. Orkar verkligen inte men jag har inget val för det är prov imorgon på allt mellan himmel och jord.
Skolan gick väl helt ok. Smörgåstårta på naturen, och allmänt häng. Helt underbart väder, så ska be mamma köpa en ny jacka till mig. Är lite jävla mycket varmt i vinter jackan nu ?!
Det löser sig, tanken slog mig även att jag ska se Lars Winnerbäck i sommar. Lyckan för det är ganska enorm.

Jag har tänkte (som vanligt) väldigt mycket idag.  Och en sak är att jag är enormt svartsjuk. Det krävs inte mycket förens jag blir hur sur som helst helt utan anledning. Det är nog fel på mig seriöst. Men nu ska jag sluta tänka på det och börja plugga, eller i allafall försöka.

Och imorgon är det teater igen. Woho.. FML.

Puss!! ♥


Jag är värd det !

2012-03-12 / 14:56:06


bästavän

2012-03-12 / 13:31:53

Det finns ingen som får mig att må så bra som denna tjej och jag skojar inte ! Älskar dig tusen varv runt och tillbaka ! Våran humor slår ingen ! Ville bara säga det !


jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

2012-03-12 / 11:29:59
Har svenska nu. Fick träffa emma igen. Typ bästa som finns? Jaa. kan även säga att våran svenska lärare är det äckligaste som finns. Hennes andedräkt dödar, och hela hennes utseende stör och inte på att snacka om hennes röst. Okej, nu ska jag vara snäll.
För övrigt är jag as hungrig. Min mage har kurrat hela morgonen. Kan vara för jag inte äter så mycket som jag borde. Men jag överlever!
Vädret idag är ju för jävla underbart, så ska skärpa mig och bli på kanon humör. Right?


Puss !! ♥

image description


;

2012-03-12 / 11:04:40


när vi gick skilda vägar, jag saknade dig

2012-03-12 / 08:34:36

Nu har jag fixat frukost och gjort mig klar. Med 15 grader ute ska jag snart bege mig till plugget. Lyckligare än någonsin. Eller ja, nästan. Träffa min älsklingar och sen är dagen gjord. Ska dunka lite mer musik och sen klä på mig och gå.

Puss !!


Lämnar du mig som här, tro inte att du kan komma tillbaka och tro att jag står kvar

2012-03-11 / 22:44:05

Dags att sova nu. Rodney gick in i bb igen. Min idol! Så nu ska jag sova och vara pigg och vara på ett jävla bra humör imorgon !

Godnatt !!


Folk snackar skit bakom våra ryggar för att de inte vågar säga det framför oss

2012-03-11 / 21:07:59
Nu har jag duschat och borstat tänderna. Och jag lovar att min tandställning äter tandborstar eller borstar jag för hårt. För dom går åt helvete efter 2 dagar. Snyggt ju. Ska strax krypa ner under täcket och läsa lite psykologi. Big brother börjar ju med nu så kan ju kolla det samtidigt. Jo men visst, allt rullar på.

Puss !!♥

enorm bildbrist.

jag ville aldrig vara den som blev kvar

2012-03-11 / 19:00:31
Varit och solat och gått 1h promenad med systern min. Så nu ska jag ner och ta en dusch och sen ska jag göra det som jag egentligen skulle gjort hela dagen.. plugga. Kul med skola imorgon men. haha skjut mig ! Men jag är ju lite bättre så har sovmorgon. Nej nu ska jag strax bege mig ner till duschen.

Puss !! ♥


om sanningen ska fram

2012-03-11 / 17:38:11

Solat med syster och nu lång promenad på det. Duschen och plugg sen! Fin söndag ändå!

Puss !!


Jag är rädd att förlora dig

2012-03-11 / 15:20:27

Ligger i sängen och slappar. Ska snart upp och borsta tänderna. Haha känner att jag måste! Sen ska jag ta tag i mitt liv och plugga satan! Har nästan glömt bort hur man gör!

Jaja helgen är över..

Puss !!


allt går för långsamt

2012-03-10 / 23:32:26
Myser med liiiiisa nu. Vi har myst ner oss i varsin onepiece. Vi ska väl vara vakna läänge, så vi ska snart fixa lite kaffe. Väntar på att hennes kamera ska ladda liiite så jag kan dampa runt lite och fjolla mig med den. Som jag redan gjort. Ibland är bästavänner för jävla bra. Får mig alltid att må bra. Älskar dig vännen ! Hade emma på skype en lite stund förut så hon har minnsann också varit med.  Nej nu ska jag fortsätta och jävlas med liiiiisa. Busig jag är.

Puss !! ♥

Mina hittills fina bilder !

Om jag tappar fästet ska jag klättra upp igen, för det är värt det

2012-03-10 / 19:18:52

Sitter på bussen nu mot Hultsfred. Känns jävligt bra att komma iväg och slippa ensamheten med tankarna som seriöst kan döda mig ! Lisa får göra min kväll med mellon och godis! Fint det! Ska skärpa mig nu.

Puss ! ❤


jag är högt över molnen

2012-03-10 / 17:25:59

WE♥IT

- lite lagom gulligt.


from the first day I saw you.. You had me, I was yours.

2012-03-10 / 16:42:15
Sitter i sängen och allmänt bara drygar. Pappa håller på i källaren med allt möjligt. Gick ner dit för att kräva att han lagade mat. Men allt han hade och visa var att han just fixat en lysknapp(?). Tror inte han bryr sig om att jag är jätte mega hungrig och att jag ska med bussen vid 19.15. Okej, det är jätte långt dit, men jag är hungrig. Och pappa ska alltid laga så komplicerad mat på helgerna som tar minst 2h så kan ju bra att han börjar.
Imorgon ska jag försöka ta tag i mitt liv och plugga, har inte gjort det på evigheter så kanske dags att ta tag i mitt liv och trycka ner nästan i den där jävla boken. Men det är imorgon.

Puss ! ♥


efter 4 månader med tandställning i överkäken.

2012-03-10 / 16:18:34
Ser lite resultat vafan ! Dålig bild på den första men aja.  Tandställning är fan så värt det.

jag är positiv som fan, och då går allting bra

2012-03-10 / 15:23:33
Nu blir det att packa ihop lite smått, tillbringar natten i hultsfred lite spontant sådär. Men först blir det middag med familjen. Mysigt ju. Annars idag har jag varit hos farmor och myst med lill kusinen lite. har inte så mycket att säga förutom att jag somnade vid halv tolv igår. Lite trött tjej där. Och hade väl ett 10-tal olästa sms. Och jag gick upp imorse och käkade awesome frukost med päronen. Och duschade. Lite chockad över mig själv. Och jag börjar gå mot det bättre. Jag mår bättre nu för tiden. Det var väl det. Tar nog med mig datorn ikväll, så jag kan blogga osv. hihi.

Puss !! ♥
lite söta lööördagscam bilder.Mhmm..


Love is not finding someone to live with, It's finding someone you can't live without.

2012-03-09 / 22:03:37

Dags att kolla bb med päronen ! Skriver bara för att jag kände för det. Och att jag lever... Typ.

Puss !


jag tycker om dig, bara dig

2012-03-09 / 21:16:36

Peppat upp mig igen! Vet inte vad det är som får mig att falla ner och må så otroligt dåligt. Just då för stunden vill jag bara försvinna. Och min underbara pojke som jag tycker om mer och mer för varje dag. Av en konstig anledning. Hans sms får mig att må bra. Och sms från bästisarna. Dom säger alltid rätt sak vi exakt rätt tillfälle. Kärlek på er !
Nu glor jag tv med mamma och ska göra det resten av kvällen.

Puss !!


Det gör jävligt ont

2012-03-09 / 18:58:04

Dålig kväll! Helt forever alone i min säng! Ledsen, trött och jag vet inte allt. Tanken på allt gör mig bara galen! Ska ligga här och hoppas på att somna en stund. Ibland är livet den största besvikelsen, speciellt när man är själv !
Saknar mina bästa vänner! Jo det är precis vad jag gör ! :(

Puss !!


ville du ha mig, kunde du ha sagt något och inte bara låta tiden gå

2012-03-09 / 14:28:14
Sitter och har engelska nu. Jag är trött och allmänt depp. Ingen bra dag idag. Förutom att emma har gjort en låt till mig. Min lilla fru ! hihi. Annars då? Jo men jag lever. Ska hem och bara ta det lugnt. Tänka över lite saker.Låter som ett jävla psykfall, men ungefär så det känns. Nu ska jag tagga till helg. Och göra det bästa av allt som hänt i veckan.


Puss !! ♥


Inget kommer bli som förut

2012-03-09 / 11:15:17

Ett några mindre sammanbrott, och lite franska har jag lugnat mig ! Och det är fredag, helg och inget kan bli fel! Tror jag..

Matte nuuu.

Puss !!


du frågade mig om jag skulle kunna bli kär i dig igen, jo men visst

2012-03-08 / 22:09:58
200 sms och 1 lång dusch senare har jag ryckt upp mig ! Käkat lite godis och haft lite musik i lurarna. Sista godiset nu, sen måste det blir ändring på detta ! Blev promenad med bästiisfestiis, vilket gjorde att jag blev galen och fick miljoner tankar ! Men hon är världens bästa ! Finns always ! Nu ska jag bädda ner mig och glo big brother. En aning smartare, lyckligare med tankar om allt.

Imorgon ska mina vänner få höra. hoho.

Puss !! ♥
hahahahahahahavi prata i timmar om allt, du log och jag dog

2012-03-08 / 20:49:20
Just nu vet jag inte vad jag heter eller vart jag bor. Eller det där var överdrivet. Men är ganska förvirrad just nu. Vet inte om jag saknar för saknadens skull, eller om jag faktiskt är ärligt mot mig själv och saknar dig. Eller så kan det vara så att jag bara saknar för att jag snackat om det, och att smsen blir bara fler om saker som vi gjorde. Jag blir bara mer och mer galen. Jag kan skrika tjugo gånger om. För det känns som att du skulle kunna höra att det gör så otroligt ont att sakna något som jag inte vet om jag vill ha. Okej, ärligt så saknar jag dig inte. Bara det som var. Och jag låter det vara. Det är fint att minnas men inget man drar upp igen.

Blir galen på allt, dags att ta en dusch sen glo TV.

Puuuss !! ♥


Don't worry about the people from your past, there's a reason why they didn't make it into your future.

2012-03-07 / 21:56:50
Så nu har jag skärpt mig och slutat deppa. haha. Idag har jag fan bara sovit hela dagen. Och kollat massa barnsliga program hela dagen. Kollat emmas och mina fina dans 100 gånger. Avlider ! Nu börjar snart big brother och jag har inte tagit min feta röv och borstat tänderna än. Så ska väl göra det. Imorgon så blir det fika efter skolan, endast för Lovisa har kommit hem igen från thailandeeet.

Nej nu ska jag borsta tänderna !

Puss och godnatt !! ♥


hahahahahahahahahaha

2012-03-07 / 21:38:41
söta vi var då. hahahaha.

Killar gör allt för att få en tjej men inget för att behålla henne

2012-03-07 / 21:36:32
Är helt borta i mina tankar ikväll. Mår bara allmänt.. dåligt. Tror jag håller på att bli sjuk. Fryser som satan. Men jag orkar inte bli sjuk nu, har inte tid att vara hemma ifrån skolan. Har för mycket att göra. Asså åhh får panik snart. Ska borsta tänderna och krypa ner nu. Taggar vi lång helvetes dag imorgon. Skjuter mig själv väldigt långsamt.

Puss !! ♥


Allting kommer bli bra tillslut

2012-03-07 / 18:28:26

Ligger i sängen och kollar nasses stors film (?!). Trött så det finns inte! Tror jag börjar bli sjuk också. Hahaha.

Godnatt !


Även att det inte blir som man tänkt sig så växer det och blir starkare

2012-03-07 / 12:24:31

Blir promenad med bästavännerna i det fina vädret nu ! Låter som en bra idé !


En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medan alla andra tror på ditt leende

2012-03-06 / 21:57:55
Dampar med mina töntar nu. Emmas och min skaka rumpa dans är så jävla frän att det finns inte. Tror jag dör ! Nej men kommer inte kunna sova något inatt men jag överlever. Nu blir det snart att glo bb med mina brudar. Imorgon kommer vi sova lääänge för vi är ledig.Och sen kommer min tönt hit, får väl se vad vi hittar på. Men nu ska vi glo bb.

Jävligt onödigt inlägg, men jaja.


Puss!! ♥


om du inte vill så så säg till, vill inte slösa min tid på det

2012-03-06 / 14:22:25
Har svenska nu. Har ingen större lust för att ens göra något så hjälper emma med sitt omprov. Blir glass med brudarna efter skolan, och efter det blir det teater. Inte så värst pepp på det. Men jag är ledig imorgon och det säger en hel del. Så skönt ! Imorgon ska jag sova ut. Troligtvis blir det träffa pojken min imorgon. hihi.
Emma skulle tydligen vara tillsammans med mig om hon var kille och lisa med. Ni är ju lite störda. tss..

Puss !!♥


image description


Att livet kan gå så snett

2012-03-05 / 22:06:38

Mår verkligen inget vidare. Känns som jag ska börja tjuta närsom (?!). Vafan är problemet. Världens obehagligaste huvudvärk. Känner lite smått för att gå och dö! Skola imorgon med! Fyfan alltså..

Puss !


Sometimes i pretend to be normal but then it gets boring so i go back to being ME.

2012-03-05 / 20:09:32
Efter 1h i gymmet och ca 40 minuter promenad med vovven så förtjänar jag lite soffhäng. Dock måste jag plugga också. Ska dra med mig allt upp till TV och bara mysa ner mig där. Låter väldigt bra faktiskt. Ska skriva klart min svenska nu med. Måste få den klar. Önska mig lycka till. haha. Borde kanske börjar göra lite mer på lektionerna än vad jag gör. Sitter mestadels och dampar satan med min emma. Vi kommer ju typ få F i alla tillslut. Men det gör inget. haha.
Nej nu måste jag plugga.

Puss !! ♥


jag har blivit galen, helt galen.

2012-03-05 / 19:10:46
Nu blir det promenad med musik i lurarna och vovven som sällskap. Hur fint?! Trött på allt just nu. Är ganska förvirrad så en promenad sitter fint. Behöver rensa mina tankar och komma upp igen. Just nu är verkligen allt kaaso. Så skit samma. Imorgon sover mina brudar hos mig. Så mysigt så. älskar er!

Nu blir det promenad.

Puss !! ♥


hos dig vill jag stanna kvar nu och föralltid

2012-03-05 / 16:55:32
Nu har jag gjort mig klar för att bege mig ner för att biffa lite i gymmet. Sen blir det plugga bara för jag är duktig. Måste skriva klart svenska tills imorgon så bara att börja liksom. Min vecka ser väl helt okej ut om det blir som jag vill. hihi. Nej men om jag skullle träna lite nu då.

Puss !!♥

Lite sexiga cam bilder, grrrr.. hahahah.
Mitt hår har fan växt. hahah lite glad. lol.


Vissa saker finns alltid där även om du inte kan se dom

2012-03-05 / 09:06:49

Känner mig forever alone i väntan på mina töntar. Har haft sovmorgon idag, så värt ! 3 lektioner idag. Slutar halv tre. Känns väl helt okej ändå. Har ändå ingen större lust och vara hemma eftersom där har jag fan inget och göra. Haha ska inte klaga !

Puss !!

Och nej inte så att jag smsa med mig själv, Nejnej !


jag tänker inte gå och bli sådär kär i dig, för du är inte någon man slösar sin tid på

2012-03-04 / 22:15:24

Ligger i soffan och glor big brother. Smsar lite och allmänt dör. Trött och sånt. Ska sova sen. Sååå..

Godnatt !!


det är fan inte värt det

2012-03-04 / 20:27:58

Sitter och typ drömmer om mat! Är mega hungrig ! Hoppas pappa fixar lite mat till mig strax! Mums !
Glor på kontoret eller vafan det heter, sämsta jag sett på länge !

Puss !!


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

2012-03-04 / 17:25:03
Bestiisfestiis var här en sväng, snackade lite och bara tog det lugnt. Hatar verkligen söndagar. De är då man känner sig som fulast och bara äcklig. Har i allafall städat mitt rum idag. Känner mig ju lite duktig. Och har även hunnit med en sväng till stugan.
Nu ska jag glo lite film och se om jag orkar träna lite. Det återstår och se eftersom jag trivs för jävla bra här i sängen. Känns lite illa att jag ligger själv och kollar skräckfilm. Forever alone !

Puss!! ♥

tja mongo brud !

Kommer aldrig glömma bort vad du gjort

2012-03-04 / 10:46:51

Vaken nuuuu. Ska upp och käka lite. Fixa mig sen ska vi till loknevi tror jag. Till stugan alltså. Yesyes. Ingen större lust till något idag. Förutom ligga här och se dagen gå åt helvete.


Puss !!


Aldrig, måste intala mig det aldrig

2012-03-03 / 22:48:53

Skeptisk till allt nu så ska sova, eller först kolla film med systern min.
Bestiisfestiis var här förut, snackade massor! Saknat henne !

Godnatt !!

Jag och min pojkvän !


Dina brister gör dig till människa

2012-03-03 / 16:34:31

Bestiisfestiis kommer snart! Saknat henne så in i helvete! Så ska snacka av mig lite och sånt där viktigt. Just nu har Atlas halva min säng och jag halva, tävling asså, nej men han är min bebis ju!


Puss !


Måste inse att jag är nog kär

2012-03-03 / 12:41:48


Får ingen luft, blir knuffad runt

2012-03-03 / 12:20:33

Beger mig ut i det awesome vädret! Ska till farmor och fika. Sen vidare på promenad med vovven. Livet kanske inte är så illa.

Puss !!


F1 cooola.

2012-03-03 / 12:15:08


en kvinna talar med en man, tittar på en annan och tänker på en tredje.

2012-03-02 / 22:41:21
Ska traska iväg och borsta tänderna nu. Sen krypa ner i min säng. Så otroligt skönt. Käkade lite godis. Men mina tänder gjorde för ont.. Ska glo big brother nu.

Jaja.

Godnatt ! ♥

hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må

2012-03-02 / 21:07:58
Min fru har just åkt iväg med bussen. Sorligt värre asså. Tog mig till skolan efter att jag fixat allt hos tandläkaren. Saknaden efter mina otroligt korkade vänner blev för stor. Dom är för jävla bra. Tog en fika efter skolan. Dijana och lisa försvann till bussen. Elin försvann på vägen. Hmm.. Emma och jag har drygat film, skrattat åt allt och inget. Den tjejen är fan det bästa som finns. Min lilla fru det jao. Men nu är det helg. Och mitt humör är helt okej. Förutom att jag har liiiite ont i tänderna så överlever jag liksom. Finns värre saker. Nu ska jag nog tycka synd om mig själv för jag forever alone en fredag. Och typ äta godis tills tänderna lossnar av sig självt. Mhmm...


Puss !! ♥


fullvuxen teletubbies, sexigt värre

2012-03-02 / 14:45:38


livet kommer aldrig vara lätt, inte heller när botten är nådd

2012-03-02 / 14:44:58
Engelska nu. Blir fika med stan med bästa tjejorna ! Och emma och jag ska snacka lite teletubbies. Haha avlider.
Ska fixa lite till på engelskan och sen skicka in det. Så nice med helg sen. Tågrälsen värker, eller ja tänderna. Tufftuff.

Puss! ♥

rutten, PUNKT.


är rädd för det som alla vill ha

2012-03-02 / 08:57:42

Sitter i bilen mot Oskarshamn sen 1h tillbaka. Musik i öronen och tankar som är åt helvete fel. Egentligen hade jag inte orkat tänka på det, men dum som är jag är tänker jag på det ändå. Vet inte vart jag ska ta vägen. Behöver mina vänner. Saknar dom otroligt mycket idag! Värre än vanligt.

Snart har vi hela SJ i käften, tuff tuff !!

Puss !!


jag blir inte kär, för jag vet inte hur du är

2012-03-02 / 07:16:01

Livet går sakta men säkert mot det bättre tror jag. Ledig idag och ska strax åka till o-hamn. Igår kväll gjorde jag klart engelskan och muntra upp mig tillsammans med familjen och farmor. Efter en vecka som varit tagen ur helvetet så är det fredag. En helg som jag ska sova ut på.


Puss !!


Det är galet, bara galet

2012-03-01 / 13:42:46

Ska biffa i gymmet med Elin och Lisa nu. Önska oss lycka till!

Puuuuuss !


jämför dig aldrig med mina ex, är jag med dig så är jag det med anledning och det är antagligen för du är bättre än dom

2012-03-01 / 10:20:15

Saknar min fru ganska mycket nu! Hatar att hon är sjuk idag ! Men har ju liiiiisa. Hihi. Blir nog stan med syster idag, märks väl. Trött och seg idag som alla andra dagar. Torsdag idag, imorgon är jag ledig !

Puss !!


RSS 2.0