For the first time, there is no mercy in your eyes And the cold winds hitting my face, and you're gone

2012-09-30 / 21:35:00
Myst ner mig i sängen i en tröja som luktar älskling. Saknar honom så det gör ont just nu. Får inte pussa på honom förens på torsdag eftersom han har praktik måndag-onsdag denna vecka. Så får längta till torsdag. Men veckorna går hur fort som helst så det blir nog inga problem.
Jag borde plugga, jag borde träna och det finns hur mycket som helst om jag borde. Men istället bara tar jag det lugnt, sover när jag vill och sånt där. Men ska ta tag i det också. Mår inte heller helt okej efter alla förkylningar som jag haft de senste månaderna, det märks hur trött man blir när kroppen inte får återställa sig helt. Men det blir bra det med.
Imorgon blir det sovmorgon. Ska ha frukostdejt med bästa vän vid 9 cirka. Prata om allt som hänt sen sist vi sågs. Börjar vid 10, har två lektioner och slutar 12. Efter det ska jag ta en tur på stan med mina favoriter. Har även tänkt och hinna med och sola imorgon. Och sist men inte minst plugga till ett franska prov som jag har tänkt och klara på onsdag.
 
Nu ska jag borsta tänderna och smsa lite fina sms med min pojke innan jag sover.
 
- bästa du ! ♥
 

Att behöva gå igenom det värsta kan ibland förbättra det bästa

2012-09-30 / 19:51:59
Sådär !
 
Har gjort en helt ny design, tog mig 2 timmar. Har lite små saker kvar och fixa men det tar jag imorgon eller när jag orkar. Ska fixa ny header och sånt med.
Nu har jag gjort allt själv, förut hade jag en gratis design som  bara va och klistra in i alla kodmallar och sånt. Men nu made by me. haha.
 
Nu ska jag duscha och sånt där nödvändigt.
 

snart så

2012-09-30 / 19:16:25
Har gjort en helt ny design. Som jag ska lägga upp när den helt klar. Ibland är jag duktig. haha.
 

Don't be sad, things will get better. It may be storming, but it won't rain forever.

2012-09-29 / 23:56:34

jag mår sååå mycket bättre nu. har världens bästa pojkvän. världens bästa vänner. och världens bästa syster. jag älskar dom allihopa av varenda liten del av mitt hjärta. skulle inte klara mig utan dom. för mig är ni livet.

somnar lycklig ikväll.


Behind her smile, is a story you would never understand.

2012-09-29 / 19:30:34

idag är en såndär jobbig dag. jag bara tänker och tänker. har varit ledig för länge nu. gör ingenting om dagarna. bara ligger i min säng och tänker. just nu systers säng. drömmer mardrömmar om nätterna. vaknar gråtandes i min säng och försöker sova igen. hostar sönder mig totalt.

men visst, man får tänka att saker bli bättre med tiden. det kan ju inte direkt vara såhär föralltid. bara och le även att det gör ont.

Puss ! ❤


jag älskar dig, enormt!

2012-09-28 / 19:08:55


If I treated you as bad as you treat me you'd be gone in a second.

2012-09-28 / 14:20:00

På bussen pååväg hem ifrån min älskling. Vi har haft det super mysigt som vanligt.
Min hosta har hållit både mig och älskling vakna. Vi har kanske sovit två timmar. Den här jävla hostan tar död på mig sakta men säkert.
Ska nog träffa eirin en snabbis senare och snacka lite.

Men nu hem och sova. För jag är trött.

Puss ! ❤

bilder; mååns & pigg tjej idag


den som tar ett hjärta borde veta vad som sker när man säljer sin lögn för att bota sin ensamhet

2012-09-27 / 11:18:00
Om 2h åker jag till pojkvännen troligtvis.
Och är ensam hemma eftersom resten av familjen är i västervik.
 
Känner idag att min kroppp börjar ta stryk efter 4 månader av den jävla hostan som jag har. Det verkligen drar i magen och bröstkorgen varje gång. Så om det finns något i magen som kan gå sönder så är det nära nu. Det verkligen hugger till ibland. Så efter det här känns det nästan som jag är odödlig. Men vem vet det kanske aldrig går över eftersom man blir förkyld så fort man blir frisk för mitt immunförsvar är nog lika med noll vid det här laget. Jo men jag känner att jag lever.
 
Nu ska jag fixa mig för att sen dra till bussen.
 
Puss !! ♥
 
jag älskar dig syster ♥
 
 
 

Lagt mitt huvud mot ditt bröst och låtit min osagda tankar möta ditt hjärta

2012-09-26 / 22:33:28
Ligger i min säng nu. Helt utslagen efter dagen orientering i skolan. Men det gick bra och vi samlande ihop poäng och gick med en sjö i varje sko tillbaka till skolan.
Hade 3 lektioner, slutade 16. Gick hem i spöregn. Slängde i mig lite mat och la mig i sängen.
Men nu ikväll har jag umgåtts med familjen och ätit våfflor.
Och varje onsdag kollar syster och jag efterlyst tillsammans. Och jag mår lika dåligt efter varje gång. Hela Sverige är sjukt. Några har misshanldat en 63-årig man. Lämnat honom i skogen, och där hade han legat 3 dagar utan att bli hittad med en bruten arm, skador efter misshandeln och myggbett på hela kropppen. Inte nog med det så hade dom som misshandlat honom kommit tillbaka 2 gånger och se så han levde. Men inte hjälpt honom. Fyfan det är ju helt sjukt.
 
Imorgon blir det sova ut, sen göra mig ordning för att ta bussen ut till min älskling och sover där. Skönt med långhelg. Känner att jag behöver det.
 
nu blir det film.
 
 
Puss !! ♥
 
godnatt!
 

Your smile makes me smile.

2012-09-26 / 20:12:12


I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.

2012-09-25 / 22:59:10

har inte bloggat på länge, men inte haft lusten. livet liksom flyter på med vännerna och pojkvännen. igår var jag med Emma och Lisa först, vid tre mötte jag upp älskling och myste med honom resten av dagen. idag skolan. drygt. imorgon orientering och franska prov. ledig på torsdag och fredag. så skönt. så drar till pojkvännen och sover där. mysigt.

som sagt trivs med livet så återkommer.

Puss !! ❤


DET ÄR KLART

2012-09-23 / 18:45:11


I saw you smile, and it changed my entire day.

2012-09-22 / 21:48:06

är hos lisa och bara tar det lugnt. jag är trött och mitt rum är så gott som klart. känns ganska bra. äter vit choklad, dricker kaffe och pratar om livet.
den här helgen går till historien gällande alla känslor. Det har verkligen varit jobbigt men det går över med tiden. Lärt mig att le även att det gör ont.
På måndag ska jag och älskling baka och ta igen att vi inte umgåtts på två veckor (?!). Så det längtar vi till.

Nu ska vi lyssna på lasseman och bara umgås.

Puss ! ❤


Don't try and perfect yourself for one person. Wait for the one that loves your imperfections.

2012-09-21 / 10:45:00

Idag är en bra dag. Hann med lite pussar och kramar av min älskling imorse. Käkade kladdkaka på miljökunskapen som blomman fixat. Vi fixar varje gång vi har miljökunskap. Tja tjockisar. Sen efter det gick jag till rese och hoppade på tåget. Och nu är det buss som gäller. Ska spänna tågrälsen idag. Kommer hem kring två då vaaa.

Puss !! ❤


Smile like theres nothing wrong, talk like everything is perfect, act like it's all a dream, and pretend it's not hurting me.

2012-09-20 / 20:42:05


If you can't find the reason why you love someone, that's love.

2012-09-20 / 20:11:35

Umgåtts med bästa vän hela dagen, eller jag sen fyra. Skönt och bara prata om allt. Annars har dagen för övrigt varit seg och jag har väl mått lite upp och ner. Men nu börjar det bli bättre.
Imorgon går jag lite på första lektionen sen tar jag tåget till tandläkaren. Kommer vara lagom trött när jag kommer hem därifrån..

Ska snart duscha och det.

Puss !! ❤


I don't know where I stand with you and I don't know what I mean to you. All I know is every time I think of you, I want to be with you.

2012-09-20 / 14:11:55


You know you truly love somebody when they hurt you so badly, but all you can think about it is the times when they made you smile.

2012-09-19 / 13:59:04
Väntar på att kommunikationen ska börja. Efter det slutar jag. Känns lagom underbart. Jag är trött men jag ska
ändå hem och fixa med mitt rum. Jag vill bara få det klart.
Insåg att jag är ledig hela dagen på fredag eftersom jag ska till tandläkaren. Känns bra faktiskt. Får se om älskling följer med. Märks väl. hihi.
 
Nej men det var väl det.
 
Puss !! ♥
 

It's not about how many times you tell someone that you love them, its about how many times you prove it.

2012-09-19 / 11:06:04
Har samhäll nu till halv tolv och sen 1h lunch. Känns bra. Har extrem huvudvärk. Får alltid det i skolan och så fort jag kommer hem så släpper det. Har två lektioner kvar. Sociologi och kommunikation vilket är roliga lektioner. Bara känner just nu hur intressant mitt liv är.
Hursom blir mitt rum klart idag. Vilket känns helt jävla underbart.
Imorgon får jag träffa min älskling. Fan sjukligt vad jag saknar honom. Så vi ska mysa satan imorgon.
 
Det var väl det.
 
Puss !! ♥
 

People will change, memories won't.

2012-09-18 / 15:34:51

Har svenska och kollar på film. Jag är trött och känner mig allmänt usch och bläääh. Vill ha mitt rum färdigt för får panik när jag inte kan vara där som jag vill. Ska försöka fixa så mycket så möjligt när jag kommer hem så kanske jag kan få det klart i veckan.

Nu ska jag genomlida resten av lektionen. Sen heeeem. Längtar till torsdag då jag får träffa min pojkvän.

Puss !!❤


I still care, that's the problem.

2012-09-18 / 13:00:01
Egentligen ska jag ha engelska nu. Men jag orkar inte. Har inte gjort någoting på 30 minuter och kommer inte göra något på dom 30 minuterna som är kvar. Och har håla till tre efter det. Det känns bra gör det. Eller inte.
Syster och jag ska hem och sova sen.
 
Jävla helvetets jävla dag jävel..
 
Puss !! ♥
 

2 månader

2012-09-17 / 22:07:46
Idag är det två månader med min philip. jag älskar dig så det gör ont.

The worst part of life is waiting. The best part of life is having someone worth waiting for.

2012-09-17 / 09:32:30
Har engelska nu. I cirkus en halvtimme till. Jag är hungrig och trött. Men jag tänker skratta mig igenom denna värdelösa dag. Emma och jag ska skratta åt alla minnen och misstag en dag som denna. Saker som inte blev som vi tänkt oss, saker som bara blev så sjukt jobbiga. Saker som vi idag bara skrattar åt. Jag älskar min emma. Om jag gör! ♥
 
Nu ska jag försöka skriva min engelska och sen busa vidare med emma.
 
Puss !! ♥
 

godmorgon värdelösa dag.

2012-09-17 / 07:45:00


If someone gives you a second chance, show them why they made the right choice.

2012-09-16 / 23:10:09

jag är trött. kollat Beck med syster. Har målat rummet hela dagen och kommer göra det imorgon med så jag får det klart.
För övrigt känns allt bara bläää. Skola imorgon. Fuuuuuuuuu!

Nu ska jag sova.

Puss ! ❤


Distance doesn't mean anything when someone means everything.

2012-09-15 / 23:14:24
Ligger nu i sängen helt utslagen. Har haft fullt upp hela dagen idag. Dock hade jag jätte svårt att sova igår. Och när jag väl somnade så drömde jag så hemska mardrömmar. Hann och drömma 3 olika innan jag fick sova. Sov till halv ett idag. Så sjukt skönt. Drog upp till farmor och fikade. Lekte med Eric. Åkte hem vid tre. Tog lång promena med vovven till halv fem. Åt middag. Sen började jag med mitt rum.
Så jag lever numera i halva mitt rum. Har slipat, spacklat och fixat. Och imorgon ska jag måla. Jag känner mig riktigt händig som klarar allt själv. Pappa visade mig hur man skulle göra. Och resten fixade jag.


Ligger nu med världens huvudvärk pga datorn. Så ska se någon film nu istället.
 
Puss !! ♥
 

Det är nog omöjligt att komma över något som inte är avslutat. Som att försöka bli torr när man går i spöregn. Kan inte släppa dig.

2012-09-14 / 22:54:23

Ligger i sängen. Glor film. Är trött. Fryser om mina fötter. Tänker på livet. Ska kolla filmen klart. Sen sova. Länge.

Godnatt och puss! ❤


There are only two times that I want to be with you, now and forever.

2012-09-14 / 10:33:11

Har sociologi nu. Är fredag och jag är as trött. Ringde farmor imorse så hon skjutsa mig till skolan eftersom det ös regnade.
Slutar vid två. Skulle träffat pojkvännen idag men han har också blivit sjuk. Så ses kanske i helgen, annars blir det på torsdag antar jag.

Har franska prov sen. Ojoj ingen kommentar.

Puss !! ❤

Dagens outfit jävel med då va.


det bästa är att le även att det gör ont

2012-09-13 / 21:06:15

väntar fortfarande att du ska svälja din stolthet och be om förlåt

2012-09-13 / 19:48:34
Tog en långpromenad med syster trots min förkylning. Men jag mår bättre om jag får röra på mig istället för att ligga i sängen och tycka synd om mig själv.
Var sjukt trött när jag kom hem ifrån skolan. Så trött att jag knappt kunde vakna sen. Då är det illa.
 
Har franska prov imorgon så ska nog plugga till det.
 
Puss !! ♥
 

There may be a million things to smile about, but you're definitely my favorite one.

2012-09-13 / 13:20:00
Har svenska. Drygaste ämnet på hela dagen. Slutar halv två och ska då hem och plugga lite antar jag eftersom jag har franska prov imorgon.
Eirin slutar fyra så då ska jag träffa henne.
 
Dagen har väl gått bra. Mår bra idag. Och det känns faktiskt skönt.
 
Nu ska jag försöka koncentrera mig på svenskan osv.hahaha lycka till.
 
Puss ! ♥
 

That moment when you realize you are over it.

2012-09-12 / 23:13:46

Ligger i sängen och är såhär " hej-jag-saknar-allt-och-alla ". Det är ensamt i mörkret. Eller vad vet jag, kan ju inte direkt se om det är någon i mörkret men ja ni fattar. Det känns ensamt iallafall. Imorgon är det jag som går till skolan. Alltid när jag blir sjuk mår jag helt totalt sämst en dag och sen är det bra igen. Vissa gånger skulle jag vilja må lagom sämst några dagar istället för allt på en och samma dag. Men man känner att man lever den dagen iallafall. Just nu är jag hög på hostmedicin, nässpray, vatten och panodil. Allt för att orka så mycket så möjligt. Nog att jag älskar att sova. Men är nog hellre i skolan och göra något med mitt liv.
Snart helg vilket känns ganska välbehövligt. Får sova då helt enkelt.

Nu ska jag sova och hoppas att må ännu bättre imorgon.

Puss och godnatt ! ❤

~ du har gjort mig lycklig älskling.


Sometimes just hearing the words “I love you” can make differences in my whole day.

2012-09-12 / 20:51:46

Sitter i soffan och umgås med syster. Checkar lite TV och har det gött. Ska ta det lugnt så jag förhoppningsvis orkar skolan. Träffa pojkvännen igen. Det blir braa. Och får träffa Emmabus igen också. Damp x7 där jaaa.

Nu ska jag kolla TV och sen fika med the family.

Puss ! ❤


De säger att jag gråtit för mycket pga dig. Och visst har du orsakat många tårar - men du är också den enda som fått mig att gråta av lycka.

2012-09-12 / 18:59:38
Ligger i sängen som jag gjort mestadels idag. Jobbar stenhårt på att bli frisk. Blir nog förhoppningsvis skolan imorgon. Blir så rastlös av att vara hemma och inte göra någonting. Har pluggat lite. Ska plugga lite till. Vi har tydligen franska prov på fredag.
 
Ska väl plugga vidare nu.
 
Puss!! ♥
sjukt charmiga.
 Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams

2012-09-12 / 13:22:19

kände mig okej, gick upp, skulle fixa frukost, fick hostattack, så var bara att lägga i sängen hungrig och med huvudvärk. Så bad mamma fixa det till mig. Får hoppas den här skiten går över. För jag orkar verkligen inte. Hostan är det värsta jag vet, plus halsen och täppt osv. Förkylningar borde inte få finnas. Men ska plugga lite nu och den förhoppningsvis ta mig till skolan imorgon. Orkar inte missa massor.

Puss ! ❤


I love you because you're the only one who fought for me and made me believe that I was worth it.

2012-09-11 / 22:31:50

Ytligare en jävla förkylning har slagit sig på mig. Hoppas detta är den sista nu. Gick till fyra idag. Sista lektionen var jag så helt borta. Var även hos tandläkaren idag och undersökte mina tänder. Och inga hål och fina tänder sa hon. Skolfotot gick väl bra trots att jag ser nästintill sjuk ut.
Gick hemåt tillsammans med älskling, lämnade han på bussen och gick hem i ösregn. Kommer hem får världens hostattack. Då kände jag hur jag inte orkar mer. Slutar med att jag står och gråter och bara hostar tills jag tappar luften. Mina lungor är nog lagom slitna efter all den hostan jag haft med mina förkylningar. Därför gör det ont och hosta nu. La mig i sängen med feber. Smsade med min pojkvän och försökte inte tänka på hur jobbigt det är att vara totalt genom täppt ena sekunden och ha en rinnande näsa andra. Men ska vara hemma imorgon så piggnar jag nog till.

Ikväll när jag smsade med älskling insåg vi båda att ibland blir dom där 2 milen så jävla jobbiga. Det går inga bussar på helger. Är så glad att vi kan ses i skolan och efter. Men en sak vet jag, hur jobbigt det än kommer bli med dom där 2 milen som egentligen inte är någonting så kommer det gå bra! Vi får längta och sakna varandra. Då tar man vara på tiden på ett annat sätt. Åhh min fin pojke! ❤

Nu ska jag sova mig frisk.

Puss ! ❤


ligger och försöker bli frisk, hejaheja !

2012-09-11 / 18:21:07


You've never left my mind since that day.

2012-09-10 / 21:39:32

Ligger i min säng och mår allmänt dåligt. Har hostat i 3 månader nu sen förkylningar till och ifrån. Just nu orkar jag inte. Ska sova och hoppas att det är bara huvudvärk eller migrän och att jag imorgon mår bättre. För just nu vill jag bara lägga mig och gråta. För jag orkar inte. Har så mycket i skolan att jag inte hinner bli sjuk. Åhhh..

Imorgon får vi se hur jag mår. Men nu sova.

Puss ! ❤


vi kommer aldrig någonsin kunna vara som dom, utan bara något bättre.

2012-09-10 / 17:53:00

True love never dies, it only gets stronger with time

2012-09-10 / 14:17:23
Ligger i min säng och bara känner att jag håller på att bli totalt genom förkyld. Så är trött och har fetaste huvudvärken. Och en näsa som rinner konstant. Jo men det känns bra gör det. Eller inte.
Ska skriva klart grejerna jag har att göra i skolan. Mitt liv rockar.. INTE. Dagens lektioner var ett helvete för slutade lyssna efter dom första 10 minuterna.
Men innan jag gick hem fick jag pussa på min älskling. Åhh finare kille får man nog leta efter.
 
Ska fixa bloggen när jag får tid över. Men det får bli då, ska fixa grejerna i skolan först.
 
Lisa och Emma är här med. Så ska umgås med dom samtidigt som jag pluggar.
 
Puss !! ♥
 
 

True love is when you will do anything & everything in your power to make the one that you love happy.

2012-09-10 / 09:33:15
Jag är trött, har suttit i ett grupprum med emma the bus i över en timme nu. Har vi gjort något vettigt? nej inte direkt. Så blir plugga hela kvällen eller ja. Slutar ju tolv så kan ju plugga efter skolan.
Dödödödö skolhelvete.
Ont i huvudet med. dödödöödödö.
 
Emma och Lisa joinar mig hem idag. Längesen så blir nog bra. mhmmm.
 
Puss !! ♥
 

Nobody's perfect, but you're perfect for me.

2012-09-10 / 07:40:38

Nu är jag vaken och uppe osv. Trött som ett as. Låg hela kvällen igår och insåg hur mycket jag saknar min pojke. Det var tomt och sova.
Nu ska jag äta och sen bege mig till skolan. Slutar tolv, ojoj.

Puss ! ❤


jag sökte dig, och fann mitt hjärta

2012-09-09 / 21:50:00
Saknar pojkvännen. Somna själv, vakna själv. Orkar inte plugga. Vill inte till skolan imorgon. Är trött.
 
Orkar inte plugga så ska sova och smsa med älskling istället.

Dö.
 
Puss !! ♥

 
 
 

Ska det vara så förbannat jävla svårt att falla som en punkterad ballong mot marken och bara ge upp

2012-09-09 / 18:58:02
Har tränat och nu blir det plugga tills jag lägger mig. Jag är hård, men livet är då fan hårdare just nu. Har en sjukt härlig träningsvärk. Men det tycker vi om.
 
Nu ska jag plugga..
 
Puss !! ♥
 

Never ignore a person who loves you and cares for you. One day you may realise you've lost the moon while counting the stars.

2012-09-09 / 17:33:45
Lyssnar på Winnerbäck och ska nu ta tag i allt mitt pluggande. Har inlämningar i engelskan, sociologin och kommunikationen. Så bara och börja. Funderar på att ta min träningsrunda först. Ska få mig syster också, annars får musiken i lurarna göra mig sällskap.
 
Igår skjutsa pappa ut mig till älskling vid två och jag har varit där tills idag. Vi har haft det kanoners. Myst, varit ute och gått, pratat och trängts i sängen. Åhh vad jag älskar den killen. ♥
 
Nu ska jag börja ta tag i mitt liv så jag blir klar med allt om jag inte ens börjat med.
 
Puss !! ♥
 Hold me tighter, kiss me longer, love me harder, and I'll be yours forever.

2012-09-09 / 14:57:38

Ligger med älskling i sängen. Han spelar och jag bloggar.
Det är söndag och jag är tröttare än tröttast. Blir hem och äta sen plugga.

Haft det hur mysigt som helst med pojkvännen. Så ska mysa vidare med honom nu.

Puss ! ❤


After all, you only have one life, so you should try to make the most of it.

2012-09-08 / 15:19:20

Är hos pojkvännen nu. Är sjukt trött för morgonen var ett rent helvete. Vaknade vid sju efter sjukaste mardrömmen. Låg vaken till 8-9 och somnade till en stund. Men har druckit hur mycket kaffe som helst så jaa, det löser sig.

Nu ska vi snart ner och äta sen får jag se vad vi hittar på.

Puss ! ❤


Nobody can make you happy until you're happy with yourself first.

2012-09-07 / 21:28:06

Rubriken stämmer ganska bra nu. Tog en promenad på 1h bara för jag kan. Och har gjort det varje kväll den här veckan så mina ben gör ont nu.
Imorgon åker jag till pojkvännen och stannar där till söndag. Mysigt. Känner att jag behöver bara komma bort från allt.

Nu ska jag lägga mig och sova tills imorgon för jag ska bli på bra humör.

Puss ! ❤


People miss you more when they see how much happier you are without them.

2012-09-07 / 08:32:00

Jag har bestämt att det ska bli en bra dag idag. Morgonen började bra, älskling mötte mig. Vi gick till skolan och nu har jag natur. Efter det håla till halv ett. Jag klagar inte även att jag låg och tänkte hur mycket som helst innan jag somnade. Jobbigt men det blir bättre. Man kan inte få allt, eller hur.

Nu ska jag ha natur. Ingen lärare och film. Helt okej morgonen alltså.

Puss och godmorgon ! ❤


jag blir hellre ensam, än lycklig med någon annan.

2012-09-06 / 21:24:48
Sitter i min säng och tänker så mycket att det gör ont. Har tagit en långpromenad med vovven på över 1h. Otroligt skönt och bara gå, gå och gå tills man känner att tankarna rättat till sig någorlunda. Ska inte klaga. Kunde varit värre.
 
Gick till halv två idag, eller jag slutade vid ett för vi gör ingenting på svenskan eftersom jag fick ett cp ryck förra helgen och gjorde klart alla 30 frågorna. Älskling följde med mig hem idag. Så vi har myst, pratat, kollat andra avenyn och bara haft det bäst. Länge sen det bara var han och jag som bara kunde ligga och prata om allt och inget.
 
Nu ska jag kolla film och bara ta det lugnt. Känner att jag behöver det. Allt kommer att ordna sig. Jag lovar.
 
Puss !! ♥
 

Everything happens for a reason, the hard part is finding out what that reason is.

2012-09-05 / 22:09:10

Lämnat Emmabus på bussen, traskat hem med Winnerbäck i öronen och kollat på stjärnklar himmel. Nu ska jag dricka kaffe och ta det lugnt innan jag sover.
Imorgon får jag äntligen träffa min pojkvän. Som jag saknat honom.

Haft det bra idag och ja, det var det.

Puss !! ❤


när natten är här ska jag lämna allt tillbaks

2012-09-05 / 09:00:37
Har sovmorgon till 10, men jag vaknade 6. Låg i sängen tills 8 då jag gick och duschade. Har gjort mig ordning och skulle kunna traska iväg till skolan nu om det vore så. Men först ska jag äta frukost tillsammans med Emma. Mysigt värre.
 
Nu ska jag lyssna på Winnerbäck och platta håret. höhö.
 
Puss !! ♥
 

If you still talk about it, you still care about it.

2012-09-04 / 23:49:07

Ligger och kollar på " the lucky one " och tjuter som en gris. Tur att jag har sovmorgon. Bästa filmen på länge. Ska kolla klart, torka tårarna och sova.

Godnatt ! ❤


Life is a story, told by an idiot

2012-09-04 / 21:44:00
Sitter i soffan och glor TV. Har tagit en lång PW med syster förut. Skönt och komma ut lite. Annars har jag inte gjort allt för mycket. Är så sjukt trött när jag kommer hem från skolan att om jag inte har några läxor till dagen efter, så lägger jag mig och sover.
 
Imorgon har jag sovmorgon till 10. Och vid 9.15 imorgon har jag en frukostdejt med frugan. Det blir såsåså bra.
Efter skolan joinar hon mig hem. Länge sen det var bara hon och jag liksom. Eller ja det är ju bara varje dag i skolan men det liksom räknas inte.
 
Och på torsdag följer nog min pojkvän med mig hem. Saknar honom massvis.
 
Nu ska jag glo TV och bara ta det lugnt.
 
Puss !! ♥
 
~ My love for you isn't perfect but It's true.
 


Sometimes it’s better to be alone. Nobody can hurt you.

2012-09-04 / 15:12:28

Ligger i sängen. Slutade halv två idag. Så bjöd Lisa på mina bullar som jag bakade igår. Kan om jag vill.
Nu ska jag vila en stund.
Och idag är en såndär dag som jag saknar pojkvännen extra mycket. Åhhhhh..

Puss ! ❤

Söt bild från skolhelvetet.


Life is short so make the best of it and when you find love don't run away becasue that person will make you feel special in some way.

2012-09-03 / 15:51:30

Ligger nu med vovven i sängen. Varit en stund hos farmor och lekt med Eric. Jag var trött och han skulle göra precis allt han inte får. Men liten promenad till lekparken hann vi med.
Skolan idag var väl helt okej. Fick träffa älskling imorse. Idag gjorde det hela min dag.
Nu ska jag plugga satan.

Puss ! ❤


vissa dagar är bättre än andra

2012-09-03 / 11:35:55
Jag hatar måndagar. Men ändå skönt och sluta tolv. Ska hem och umgås med mamma lite. Sen får jag se om jag tar bussen till älskling. Sånt som märks. Annars blir det och städa mitt rum. Men det är roligt är det, verkligen.
Ingen bra dag idag helt enkelt.

Puss !! ♥
 
 

You still make me smile, even if you are the main reason why I'm down

2012-09-02 / 22:48:09
Ligger i sängen. Lyssnar på Winnerbäck. Efter gårdagen kommer jag aldrig få nog. Hans texter, röst och allt. Magiskt. Är helt fast. Så det ska jag lyssna på ett tag till. För är inte trött än. Börjar bara få huvudvärk för jag anstränger mina ögon så in i helvete på världens ljusaste skärm när det är mörkt.
Och alltid på kvällarna blir jag hungrig och sugen på frukost. Jobbigt det där.
 
Nu ska jag stänga av datorn och sova.
 
Puss !! ♥


We always ignore the ones who adore us, and adore the ones who ignore us.

2012-09-02 / 19:56:55

Tog en lång powerwalk och lite gym på det. Så nu är jag piggare och på bättre humör. Ingen söndagsångest här inte. Slutar 12 imorgon tror jag, för det är ju måndag. Och sen får vi se vad som händer. Saknar pojkvännen skapligt mycket också. Jobbigt det där en söndag som denna.
Nu ska jag städa ordning mitt rum, efter det duscha och sen SOVA.

Puss !! ❤


där är himlen lite närmre för mig

2012-09-02 / 12:32:44
Igår var en av de bästa kvällarna i mitt liv. Lars Winnerbäck konserten var magisk. Kommer leva på det länge. Gaaah så bra det var!
 
Idag är jag lite lagom trött, så ska mest ta det lugnt. Plugga lite, städa lite och bara ta det lugnt.
 
Puss !! ♥
 

Sometimes, the person who made you stronger is also your greatest weakness.

2012-09-01 / 15:38:57
Nyss duschat, vovven ligger bredvid mig. Även att jag sov mina 14 timmar inatt skulle jag kunna lägga mig och sova 14 timmar till. Tänkte byta om och bege mig ut på en lång promenad med vovve. Sen byta om för ska åka upp till Linköping för att se Lars Winnerbäck ikväll.
Tänkte även plugga lite idag om jag hinner, annars får jag ägna min söndag åt det.
 
Nu hoppas jag bara på fint väder och en minnesvärdkväll.
 
 
Puss !! ♥
bild från hösten 2011RSS 2.0