hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar

2013-04-30 / 17:40:00
Vanlig tisdag eller valborg.
Kallade det vad ni vill. Förutom min fruktansvärda huvudvärk idag har skolan gått bra. Ikväll kommer mitt hjärta och gosar med mig. Blir en riktig myskväll med världens bästa helt enkelt. ♥
 
Innan nu har jag duschat och ska snart ha lite glass-mys med systern min. Perfekt sådär en tisdag att bara umgås med fina människor och bara få vara glad eftersom det varit lite mycket sista tiden med allting.
 
Men nu ska jag äta glass.
 
Puss !! ♥
 

Jag vill inte höra någon förklaring om vad jag ska eller inte ska känna. Inte av någon. Och inte ens av dig.

2013-04-29 / 16:40:57
Måndag.
Idag är jag extra trött eftersom jag inte somnade förens efter tolv. Som vanligt numera. Men det blir som sagt bättre och bättre. Mitt humör går inte alltid som jag vill men det löser sig med. Har mest haft dryga lektioner idag. Så var skönt att sluta och käka lite mat med lisa och bara snacka massa bra snack. Har även pluggat lite körkort. Börjar få in lite i min trögfattade hjärna.
 
Så nu sitter vi här och dricker kaffe och tar det lugnt. Ska snart ta tag i allt plugg som jag har. Eller egentligen är det inte så mycket men det är ändå saker jag måste ta tag i. Har liksom ett prov på fredag som jag inte ens fattar så borde verkligen försöka förstå det på något vänster liksom.
 
Nu ska umgås lite och plugga.
 
Puss!! ♥
 

Du vill bara ha mig när du inte längre kan få mig

2013-04-28 / 21:59:14
Söndagkväll.
Ramlar omkring i mitt liv och gör både det ena och det andra. Helgen gick sjukligt fort som alla andra helger. Men det är snart Maj och jag har nästan inte en enda hel vecka kvar av skolan. Och det skrämmer mig lite smått med. Även att jag längtar galet mycket till sommarlovet.
 
Igår blev det kalmar hela dagen och idag har jag övningskört hela dagen. Liksom bra helg ändå. Men kan inte unvika och säga hur mycket jag faktiskt saknar min pojkvän. Men vi ses troligtvis på tisdag och firar valborg tillsammans. hur bra liksom?!
 
Nu ska jag kolla andra avenyn tills jag somnar och hoppas att den äckliga huvudvärken jag allt mer ofta har släpper.
 
Godnatt ♥
 
- instagram ifrån helgen.

Jag skulle hellre såga av mig ena armen än att krossa ditt hjärta. Jag behöver inte min arm men jag behöver dig.

2013-04-27 / 09:43:33

godmorgon!

idag är jag trött så det finns inte. Tillbringade kvällen igår med tjejerna. Pöööörf liksom.

Idag ska familjen till Kalmar. Men tror jaf skippar det. Ingen lust alls, vill helst bara lägga mig i solen och ligga där resten av dagen. Det vore skönt!

Nu ska jag gå upp osv.

Puss ! ❤


trodde aldrig jag skulle tröttna på det här

2013-04-26 / 14:32:44
Fredag.
Är ledig idag vilket är så otroligt skönt efter jag inte kunde sova inatt. Hade inte orkat tagit mig till skolan helt enkelt. Men efter mycket om och men så jag på bättre humör eftersom jag ska tillbringa kvällen med två saknade brudar. Pöööörf liksom.
 
Ska plugga lite nu så blir det mindre att göra resten av helgen.
 
Puss !! ♥
 
- dagens.
 

Man behöver motgångar i livet för att uppskatta det som faktiskt är riktigt bra.

2013-04-25 / 21:48:00
Torsdag.
Lugn dag idag, lektionerna gick snabbt faktiskt. Känner underbart att jag imorgon är ledig eftersom lektionerna är inställda och miljökunskapen kunde vi göra hemma. Så blir en skön dag hemma imorgon med lite plugg och att vila upp mig. Helt pööörf med andra ord.
 
Älskling bjöd mig på fika idag när vi slutade så vi har varit en stund och bara haft det sådär jättebra. Efter att han åkt hem så övningskörde jag och överlevde. Annars bara tagit det lugnt.
 
Nu ska jag ringa hjärtat och prata en stund sen glo andra avenyn tills jag somnar.
 
Puss! ♥
 
- lycklig.
 

jag hade glömt vad poängen var med allt

2013-04-24 / 22:40:43
Bloggen är det enda stället där jag faktiskt kan skriva av mig. Liksom man väljer själv om man vill läsa det jag skriver eller inte. Bara att kryssa ner rutan så slipper ni se det. Men jag mår alltid bättre efter att bara skriva allt jag tänker så jag slipper gå och tänka på det.
 
De senaste dagarna har en mening gått i mitt huvud om och om igen och det är just det här: jag vet inte om jag vill eller kan mera. Trodde aldrig att man skulle kunna känna så mycket och samtidigt så lite. Känns som jag bara står och stampar på samma ställe och skjutsar alla framåt. Hjälper alla andra att faktiskt klara sig framåt medans jag står kvar här. Jag fattar inte riktigt.
 
Idag läste jag egoinas krönika som handlade om att när förhållandet går i tusen och bitar som en blomkruka, så blir det ändå att man på något sätt ångrar sig och limmar ihop den här krukan igen. Men man bli aldrig hel på samma sätt igen, man ser sprickorna och bristerna som varit. Man kan inte bara glömma det som hänt för man har beviset i sprickorna att det en gång var i tusen bitar. Allt man kan göra är att lyssna på vad man själv vill. Våga säga ifrån till det man inte vill fortsätta ha sitt liv. Låter enkelt, men är ibland det svåraste du någonsin kan göra. För hjärtat och hjärnan sammarbetar aldrig när det skulle behövas.
 
Har också tänkt på efter denna krönika som jag läste att när ett förhållande tar slut och man hittar tillbaka till varandra så byter man automatiskt roller med varandra. Eftersom att båda tänker att fan jag måste ändra mig för att det är ska funka. Men det blir inte bättre utan bara tvärtom, den andra får känna på hur det varit för den andra. Tror även att man omedvetet hämnas om man blivit illa behandlad och inte riktigt accepterat den andra sätt att se på saker och ting. Det är inte alltid så, men tror ofta att det är så.
 
Det är alltid när jag läser sånt här som mina tankar går till det ena och det andra. Även att jag ändå är relativt lycklig så är tyvärr inte alla det. Även att jag vissa dagar bara vill gå hem ifrån skolan, lägga mig i sängen och bara gråta för att det ska kännas bättre så är jag ändå lycklig resten av dagarna om man räknar bort dom här få dagarna som man just bara inte orkar livet. För livet är då fan inte alltid lätt. Du kommer gråta tusentals gånger, ångra saker du gjort och saker du inte gjort. Men du kan inte få det ogjort. Ta vara på det du har istället, för en dag kommer du kanske inte ha den där personen där eftersom du aldrig tog vara på vad den hade att ge dig. Jag har ofta ångrat att jag inte tog vara på stunder mera. Stunder man var sådär sjukt lycklig. Men det kommer flera såna stunder. Om och om igen, det handlar bara om att fånga dom och uppleva dom.
 
Jag skulle kunna skriva här hela natten för jag har så mycket tankar om allt som livet innebär så att jag spricker. Vissa saker som alla kommer gå igenom förr eller senare. Det är då man måste veta att man klarar av det även att det just då känns riktigt hemskt.
 
Du kan dansa fastän hjärtat brister, du kan skrika hur mycket du vill för du saknar det du hade. Men till sist kommer det dåliga vara något bra. Du kommer le och kämpa för det du tror på. Dina drömmar och ditt liv.
 

du har visat mig det jag aldrig trodde fanns

2013-04-24 / 09:34:00

precis gjort idrottsprov som faktiskt gick bra. ska vara kvar i skolan idag och göra ett prov i matte, men det går nog fort ändå. onsdagar brukar gå fort ändå.

Igår myste jag med världens bästa pojkvän och hade en jätte bra dag faktiskt. På kvällen kom farmor och umgicks lite med henne och hade det bra. Så jaa, livet är ganska bra och det har det varit nu det här året och jag hoppas det bara fortsätter sååå.

Imorgon slutar jag vid halv två och då ska jag och älskling gå och ta en fika på stan och sen får vi se vad som händer.

Puuuuss ! ❤


Hitta något med dig själv som du är nöjd med och var stolt över det idag

2013-04-22 / 18:13:38
Oftast är det bara jag och min äckliga kvällstankar. Inte på något vidare humör. Men det kan ju inte alltid vara på topp. Om jag kollar twitter inser man ganska snart hur många olyckliga människor med krossade hjärtan det finns där ute. Tanken att jag en gång var en sån människa. Jag kunde läsa igenom hela twitter-konton och känna igen mig i varenda litet ord som handlade om att vara sårade och gå omkring med ett krossat hjärtat. Ganska tragiskt nu när jag tänker efter. Men när jag ser tillbaka var nog det just dom där orden som skrevs i twitterflödet som gjorde att jag faktiskt kunde le även att hjärtat då som många andra gånger brusit. För någonstans bland all förvirring visste jag att jag inte var ensam om att känna som jag gjorde. Att samtidigt som jag försökte överleva var det många andra som också försökte överleva. Överleva ett krossat hjärta.
 
Det kanske inte ens är hjärtat som krossas utan hela du som går i miljoner bitar. Men det är i hjärtat det gör ont. Eller i hela bröstkorgen gör det faktiskt ont. Du tappar bort hela dig själv någonstans där du har svårt att hitta dig själv igen. Även att alla runt omkring dig försöker få dig att må bra igen så går det inte. Det är just då du behöver gråta. Gråta så att klumpen i magen försvinner. För det gör det, även att det tar tid. Det känns länge som att hjärtat faktiskt sitter utanpå och gör så fruktansvärt ont.
 
Jag vet hur det känns att mitt i natten brista ut i gråt. Tårar som man aldrig tror ska ta slut. Det är bara du och ensamheten i ett mörkt rum. Du känner dig som en idiot som en gång trodde att det skulle fungera även att du märkte med tiden att det du levde i var något som tog sönder dig inuti. Varje dag gick du med tankarna om att idag kan vara sista dagen du känner såhär, du är för feg för att göra något åt tankarna som tär igenom din kropp.
 
Du kan gråta, skrika, skratta, må dåligt och tänka miljoner tankar om hur värdelös du själv är. Att du känner att du aldrig duger. Men jag lovar. Att en dag kommer du bli lycklig igen. Oavsett vad som händer. Du kommer alltid minnas tiden då du var krossad, förstörd och otroligt förvirrad. Men det var på något sätt det som också gjorde dig starkare än du någonsin varit.

Så ge aldrig upp även att det ibland känns som det enda rätta. Jag gjorde det aldrig och idag är jag så förbannat lycklig trots allt jag gått igenom på mina 18år. Så ge aldrig upp med ett krossat hjärta, för det kommer att komma in någon i ditt liv som lagar hela dig och får dig att känna den lyckan som du förtjänar.
 

Some people dream of success, while others wake up and work hard for it.

2013-04-21 / 20:18:02
Söndagkväll.
Jag bara myser här i min säng med kaffe och andra avenyn. Har det sådär jättebra. Tycker jag förtjänar att bara ta det lugnt. Jag har verkligen pluggat hela dagen både saker som har med skolan att göra och körkorts plugg. Så nu ska jag bara ta det lugnt. Ska snart torka håret och borsta tänderna. Efter det fortsätta att sitta här och bara ha det sådär äckligt bra.
 
Puss ! ♥
 

Två hjärtan som slår i takt med varandra är det enda som behövs.

2013-04-21 / 14:06:07
Söndag.
Fint väder och allt känns sådär jätte bra. Sitter ut och pluggar lite. Annars idag har jag övningskört. Jag har kört cirka 2h varje dag sen i onsdags så jag börjar kunna det där nu. Det är verkligen skit kul, men jag har inte så bråttom med det. Ska kunna allt innan. Men det kommer med tiden.
 
Imorgon är det ny vecka. Dags för talet och jag är så förberedd på det att jag drömmer om det. Så sjukt. Hoppas bara att det går bra. Så nu ska jag plugga lite idrott, eftersom att vi har prov i det på onsdag. Även en svenska text och läsa tills på torsdag. Allt fluter på bra som vanligt. Ska se till att träffa min pojke mycket i veckan med så blir det ännu bättre.
 
Nu ska jag plugga och göra mitt bästa i solen.
 
Puss !! ♥
 
 
 

man får aldrig glömma att hur sårad man än blir, så är det mer lärorikt & fantastiskt att känna & vara modig - än att aldrig våga chansa.

2013-04-20 / 21:10:21
Lördag.
Märks att jag tappat blogglusten totalt av allt som händer runt omkring i livet. Mycket i skolan och när jag har helg vill jag helst bara ta det lugnt och andas när jag hinner. Annars går veckorna fort som satan och på måndag är det dags för det jag har haft ångest för hela vårterminen. Det 10 minuter långa talet. Men som det känns nu är jag så pass inläst på det att om någon ber mig hålla det nu kan jag ta det, så kommer nog gå bra!
 
Idag har jag gjort som alla andra dagar den här veckan, kört bil. Efter det kollat massa avsnitt andra avenyn och tagit långpromenad på nästan 2 timmar med syster. Det går bra nu. Resten av kvällen blir det bara ta det lugnt och sakna min fina pojke.

Det var väl det, som sagt händer inte så mycket. Jag lever och tar mig igenom livet helt enkelt.
 
Puss !! ♥
 
 

om du inte klarar det idag, försök imorgon eller tills du klarar det

2013-04-17 / 17:59:31

den här dagen kan skjuta sig. jag mår inte direkt på topp. när jag skulle gå hem ifrån skolan höll jag på att svimma. fick panik och gråtfärdig ringde mamma så hon hämta mig. jag har heller inte sovit något inatt för har drömt konstiga drömmar och haft ont i kroppen. jag är på riktigt helt slut. skolan sätter sån hög press på mig, kraven är så höga för att ens bli godkänd i vissa ämnen. samtidigt som detta ska jag ha tid med mina vänner, familj och min pojkvän. vara sådär jättebra och ha tid för dom.

ibland undrar jag hur höga kraven är när det gäller skolan. endel lärare säger att man inte ens kan få A (som förut var MVG) om inte uppgiften/uppsatsen du gör är på HÖGSKOLENIVÅ. Fattar inte riktigt, jag går andra året på gymnasiet och går ett program där jag förbereder mig inför att i framtiden möjligtvis gå på högskolan någonstans i Sverige. Men inte ska jag redan nu behöva skriva en uppsats som ligger på den nivån för att få ett högt betyg? Jag går gymnasiet nu. Och har 1 år kvar innan studenten. Kanske är det så i dagens samhälle att kraven är så pass höga, så att för att gå ut med högsta betyg måste du prioritera bort största delen av din fritid? Lägg all din lediga tid på dina studier? Vad vet jag, men det är just detta som sätter press på mig. Att kraven är så höga.

Nog om detta. Nu ska jag plugga.

Puss! ❤


hälften av dom som älskar exploderar

2013-04-17 / 10:34:10
Onsdag.
Nu är jag i skolan. Så jag kan blogga lite. Är jobbgigt att inte ha något internet hemma. Inga bilder på bloggen eller några blogginlägg alls. Nu vet ni.
 
Annars idag slutar jag vid halv tre, och efter det har vi möte med miljörådet. Så får se när jag kommer hem. Blir endast att plugga då. Något jag verkligen behöver. Kanske kommer gå lättare nu när jag inte ens har något internet. Man kan ju hoppas.
 
Nu ska jag fortsätta med samhällen och försöka få in allt som med ekonomi att göra.
 
Puss !! ♥
 

Never trust someone who lies to you, and never lie to someone who trusts you.

2013-04-16 / 20:37:17

Vårt internet hemma har avlidit och därför lever jag nu på världens sämsta mobilinternet. Det är segt och drygt så kommer inte direkt blogga förens det är igång eller möjligtvis när jag är i skolan då jag har internet.

Äckeltisdagen förvandlades idag till en mycket bra dag. Slutade vid klockan halv tolv eftersom engelskan och svenskan idag var inställda. Fick med mig älskling hem så vi har myst och haft det jätte bra. Det är något med oss och att ligga och prata sådär jätte töntigt med varandra hela tiden så att jag nu har svårt att prata som jag ska utan att sätta -is i slutet på varje ord.

Imorgon är det onsdag, veckan vänder. Känns bra!

Nu ska jag kolla TV med familjen och gosa med min vovve!

Puss ! ❤


You know they are the one when they accept your past, support your present and encourage your future.

2013-04-14 / 20:12:12
Söndag.
Känner att den här dagen har varit onödig. Har endast kollat massa avsnitt av andra avenyn och pluggat. Även tagit promenader och bara tagit det lugnt. Hatar att helgerna går så fort. Känner som man inte hinner någonting. Men snart sommarlov. Ska bli sjukt skönt att få paus ifrån allt som har med skolan att göra. För just nu är det den som tar död på mig. Inlämningar, redovisningar och prov hit och dit. Usch.
 
Den här veckan ska jag försöka hinna med att ta tag i träningen igen och komma igång. Ska bara få lite motivation till det. Men det är ju lättare sagt än gjort. haha.
 
Nu ska jag plugga lite, se några mer avsnitt och bara ta det lugnt. Har en välförtjänt sovmorgon imorgon. hur bra?!
 
Puuss! ♥
 

Här kommer våren, det har jag lärt mig!

2013-04-14 / 12:19:01

idag är det söndag. jag är trött och saknar min pojkvän. ska snart bege mig ut på promenad tror jag eftersom det är så pass fint väder.

Igår tillbringades kvällen med Elin och Eirin. Mys, snacka och bara allmänt bra skit!

Det va väl det lilla.

Puss ! ❤


kom och andas den luften jag andas

2013-04-13 / 19:50:00
 
Lördag.
Slänger upp ett inlägg när jag ändå sitter vid en dator eftersom blogg.se-appen valt att krascha fullkomligt. Så blir bara en liten snabb uppdatering för snart kommer Eirin hit. Massa bra snack och mys blir det tror jag nog. Pööörf.
 
Igår kom älskling hit och sov hos mig tills idag. Vi myste, köpte godis och bara hade det brabra. Annars har det mest varit en slapp helg och det kommer det väl forsätta vara. Mycket i skolan, resulterar till att jag på helgerna ligget utslagen och sover som en gris. haha. Men det är ju inte långt kvar till lov nu. Kämpa Erica, kämpa!
 
Nu ska jag invänta Eirin och lyssna på lite musik förstår ni.
 
Puuuss !! ♥
 

För när man är ensam är det som man inte längre är en del av verkligheten

2013-04-09 / 21:31:01
Tisdag.
Dåligt med bloggning här helt enkelt. Men har hunnit med en hel del. Tillbringade gårdagen i oskarshamn och införskaffat mig hemska gummiband i vänstra sidan av min mun. Det gör ont och dom är bara ivägen. Men får hoppas på bra resultat efter allt det här. Var även hos tandläkaren idag med för att fixa lite. Så nu klarar jag mig till nästa gång jag ska dit.
 
Och idag har jag firat min älskade syster som fyller hela 16år idag. Käkat jordgubbstårta och haft det bra hela kvällen. Fint det med. Myst med min lilla kusin och vovven. Hur bra liksom?
 
Kommer inte bli så mycket bloggning nu på ett tag. För det är verkligen SJUKT mycket i skolan. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har faktiskt ångest för utvecklingssamtalet jag ska på imorgon. Men det går nog bra. Hoppas veckan går fort. Behöver redan helg känner jag.
 
Nu ska jag kolla några avsnitt av andra avenyn, är fjärde eller femte gången jag ser alla avsnitt. Men dom är fortfarande lika bra. haha.
 
Godnatt!! ♥

Någon gång kommer du möta någon speciell,som gör dig lycklig, stöttar dig och gör dig till en bättre människa

2013-04-07 / 14:53:35
Söndag.
Är sådär jätte seg idag. Men det är söndag så det hör väl kanske lite till. Får se vad jag hittar på. Har ett tal att förbereda och engelska uppsats att skriva. Så jag har att göra om jag vill kan man säga. Men jag är för lat, ett av mina största problem. Nej men får se helt enkelt.
 
Kom hem ifrån älskling kring 12 och sen vidare till farmor. Jo men jag trivs med livet faktiskt. Syster och jag skulle ta en promenad. Men vi vände, för det var sjukt kallt ute. Kör på gymmet ikväll istället. Om jag orkar vill säga. haha.
 
Nej nu ska jag fixa lite.
 
Puss !! ♥
 

och jag kommer älska dig tills världen spricker

2013-04-07 / 09:56:12

godmorgon bloggen!
Vaknade upp bredvid hjärtat för en stund sen. Han sover fortfarande och jag är vaken och pigg. Får väl se när han tänkt och vakna så vi kan äta lite frukost liksom.

Igår myste vi bara, kom hit vid två ungefär efter ha varit på skolan och satt upp lite fågelholkar. haha.

Lovet är över nu. Men jag är ledig imorgon med för ska till tandläkaren. Hur bra liksom?! Har haft ett bra lov bara att det gick föööör fort..

Nu ska kramas med mitt gos en stund.

Puss och godmorgon ! ❤


You won't have a better tomorrow if you're still thinking about yesterday.

2013-04-06 / 07:45:41

lördag och jag ska iväg till skolan vid 9. känns lite segt, men ska ändå inte stanna så länge för ska till älskling sen och stannar tills imorgon. Pöööörf!

nu ska jag ta mig hur sängen, ta en dusch, packa och gör mig klar!

Puss! ❤


Never be afraid to try something new, because life gets boring when you stay within the limits of what you already knew.

2013-04-05 / 19:32:23
Fredag.
Känner mig väl lite sådär ut och in, upp och ner och inte riktigt vet vart jag har mig själv just nu. Har pluggat lite, kollat andra avenyn, städat och bara tagit det allmänt lugnt sen jag kom hem ifrån Emmeli imorse. För övrigt hade vi det kanon igår. Käkade pizza, pratade, skrattade och kollade film. En bra kväll tillsammans med min saknade.
 
Annars ikväll ska jag fortsätta kolla lite andra avenyn och ta det lugnt. Ska ju pallra mig till skolan vid 9 imorgon. Får se hur länge jag stannar där och vad jag hittar på resten av dagen. Blir nog bra det med tillslut.
 
Puss !! ♥
 
- emmelis och mitt sovsällskap
 

Men inga ord kan beskriva hur jävla ont det gör idag. Inga ord som kan beskriva hur mycket jag önskar att du inte fanns

2013-04-03 / 23:01:49
Onsdag.
Är trött redan även att bästis och jag sov länge imorse. Men hursom har jag hunnit med promenad och chill idag. Solen har varit framme hela dagen så jag har mestadels varit glad. Nu blir det att se någon film innan jag somnar. Ska försöka komma upp tidigt imorgon med. Men det får vi se hur det går. Drar senare till Emmeli. Hur bra liksom?
 
Nej usch nu orkar jag inte sitta här längre, nu ska jag kolla film.
 
Godnatt! ♥
 
 

Du behandlar mig som luft tills du inser att du behöver andas.

2013-04-03 / 19:47:00

tog 1h promenad förut. skönt att bara gå i det fina vädret med musik i lurarna. nu ligger jag och vovven i soffan och glor TV.

Händer inte så mycket mer idag. Jag är fortfarande glad. Imorgon ska träffa Emmeli som jag inte träffat sen as länge så pöööörf på det!

Puss !! ❤


Not everything is meant to be, but everything is worth a try.

2013-04-03 / 17:43:06

Igår tog jag bussen ut till frödinge och Emma. Vi käkade pannkakor, pratade och ha det bra. Fick skjuts in till Vimmerby av Jimmy så vi kunde köpa godis. Sen var hela kvällen chill och idag sov vi till 12, gick upp halv två och käkade frukost och solade tills jag tog bussen hem vid tre.

Annars har jag inte hunnit så mycket mer än äta mat och umgåtts med syster sen jag kom hem. Livet är bra jävla underbart ibland !

Puss ! ❤


Beundrar er som aldrig gav upp, trots alla problem, alla som svek och allt som bara rasade samman.

2013-04-02 / 12:40:00

Mysmorgon med syster idag. Stor frukost, musik och bara vara. Ska strax gå ta mig en dusch och sen vidare ner till stan och skriva på lite papper om jobbet. Ska även kolla lite på stan med syster. Pöööörf!

Beger mig till frödinge och Emma ikväll. Mysigt!

Puss !!❤

 


RSS 2.0