Om du vill bryta dig in i min bröstkorg och spendera en evighet där så är det okej för mig.

2013-12-27 / 00:28:43
Det här lovet har hittils varit så jävla spontant och jag går konstant på högvarv. Julen gick hur fort som helst men fick massa fina grejer som jag är nöjd över. Mycket bra att ha saker liksom eftersom jag inte önskade mig något. På juldagen blev det en sån spontan fest att jag bytte från hemmakväll till fest på en kvart. Så Emmeli och jag begav oss till mässhallarna. En riktigt rolig fest dessutom, dansade, blev bjuden på drinkar i baren och bara hade det jävligt kul. Kom hem kring 4 och somnade direkt.
Idag har jag mest tagit det lugnt,gått på stan och bara chillat med mina friendos. För ungefär 10 minuter sen bestämde vi oss också för att åka till Kalmar imorgon, så vid 9 ska jag upp imorgon för att åka till Kalmar med Eirin och Elin. Så det är dags för att gå och lägga mig nu. Spontant lov helt enkelt och jag mår så himla bra!!
 
 
 
 

Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

2013-12-19 / 11:59:00
Nu är jag klar med allting som har med skolan att göra för iår, det känns inget annat än riktigt jävla skönt. Kan njuta av mitt jullov tillsammans med familj, vänner och livet Kommer nog bli ett skönt lov och att jag äntligen får vila upp mig. Trivs bra med allting nu, så himla glad bara. Spontant är bra liksom
 
Ska bara hem och gosa ner mig framför julkalender,laga mat och sen gå på stan med syster och handla de sista julklapparna.
.
 
 
 
 
 
 

Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right.

2013-12-15 / 22:12:41
Jag har faktiskt hunnit med mycket sen jag skrev här senast. Även att det bara är en vecka sedan sist jag skrev. Men hursom så har jag haft pluggmys med pojkvännen vilket gjorde att jag är i stort sätt klar med allt som har med skola att göra, i torsdags åkte han och jag till Linköping för en heldag och på kvällen åkte jag till skolan eftersom att det var det lussevaka för treorna. Var faktiskt riktigt roligt trots att jag redan var så himla trött. Var vaken i stort sett hela natten förutom de 10 minuterna jag faktiskt somnade på en stol. Så hela fredagen efter det gick åt till att sova vilket var riktigt skönt.
I lördags, igår alltså följde jag med familjen till Västervik och kollade lite affären och shoppade lite. På kvällen gick Elin och jag upp till nattfotbollen där Eirin, Ludwig och Jonte var. Kollade på det tills det var slut vid ett. Spontant är alltid kul liksom.
Och idag har jag inte gjort så mycket. Mysfikat hos farmor, varit med pojkvännen, åkt bil och bara myst. Ett bra avslut på något som faktiskt känts som en långhelg.
 
Så nu ska jag sova och försöka orka med skolan imorgon.
 
 
 
 
 

Tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting.

2013-12-09 / 17:03:18
Längesen jag skrev något här, men har fullt upp med allt som kommer upp i och med skolan. Men ledarskaps rapporten är nästan klar, bara lite små saker att lägga till och försöka få ihop det bra. Så nu kan jag prioritera mitt filosofi provet som jag har på onsdag. Snart är det jullov, så himla skönt. Bara ett halvår kvar till studenten och livet börjar på riktigt.
 
Nu ska jag äta och efter det plugga. Har inget att blogga om, så bloggen kommer nog stå tom ett tag framöver.
 
 

RSS 2.0