Vissa människor klistrar sig fast på hjärtat.

2013-02-28 / 18:30:41
Torsdag.
Idag är dagen gud glömde. Har varit på ett sånt otroligt dåligt humör. Franska provet gick som väntat rätt åt helvete. Men känner nu i efterhand att vad gör det om 100 år. Annars gick skolan ganska fort. Slutade som vanligt vid halv två. Tog en sväng på stan med lisa sen gick jag hem.
 
Annars ikväll har jag promenerat med syster och bara tagit det lugnt. Nu ska jag bara tvätta bort sminket och hoppa i mjukisarna. Är ledig imorgon för ska till tandläkaren, och har studiedagar måndag till tisdag. Så det känns bra. Bara och ladda om och köra.
 
Puss ! ♥
 

jag drar en lögn varje gång dom frågar hur jag mår

2013-02-27 / 22:51:00
Onsdagkväll.
Egentligen borde jag sitta och rå plugga franska nu. Men det gör jag inte. Endast för jag vet att jag aldrig kommer lära mig glosor, grammatik och texter för ett kapitel på en kväll. Har försökt att läsa igenom det på lovet. Försökt att verkligen plugga. Men motivationen till just det, finns inte.
 
Varit fint väder hela dagen. Så emma och jag har suttit ute. Käkat lite godis och pratat. Man mår mycket bättre när solen skiner och man får vara lycklig. För det går ju bara mot våren och sommaren nu. Underbart.
 
Just nu kan jag säga att det är ganska mycket som händer. Det är massa saker i skolan nu. Sånt innan nationella proven. Det är fester hit och dit. Vänner. Pojkvännen. Familjen. Jag är bara en person, som ska räcka till för alla.
 
Men det kommer bli bra. Det har jag intalat mig själv.
 
Puss!! ♥
 
- ge mig sommar.
 

 

allt handlar om att göra sitt bästa även att hjärtat brister

2013-02-26 / 16:49:52
Tisdag.
Jag har fått tillbaka min motivation till livet, till mina vänner och allt som har med mitt liv att göra. Och jag kommer aldrig mera låta någon få trycka ner på mina svaga punkter. Ingen ska mer ska få mig att ligga vaken om natten. Ska göra allt för mitt egna bästa nu. Plugga, träna och leva. Hur bra låter inte det?

Planerar in massa festligheter hela våren, och det känns bara bra. Man lever bara en gång. Och jag har hela livet framför mig och ska göra det något jag minns. Oavsett vad.
 
Nu ska jag äta mat. Plugga. Promenera. Sola. Ha en bra kväll helt enkelt.
 
Puss !! ♥
 
 

When you let the right people come into your life, good things start to happen.

2013-02-24 / 15:07:44
Söndag.
Nu är det plugga som gäller resten av dagen. Det är såna här dagar man ångrar att man inte tog tag i skiten tidigare men nu sitter jag här med allt framför mig så bara att börja.
 
Vaknade med huvudvärk och bara kände att idag vill jag inte lämna sängen. Men hade jag något val? nej. Så har fikat hos farmor och inte så mycket mer. Skolan imorgon känns inte så lockande. Bara en stor ångest över det. Japp heja mig !
 
Men ska väl ta tag i plugget nu.

Puss !! ♥
 

ont i hela min kropp

2013-02-21 / 22:22:00

denna jävla hopplösheten och gråten i halsen varje kväll börjar bli en plåga. att känna att man inte duger vad man än gör. att känna att man är misslyckad, så jävla misslyckad. klumpen i magen växer och försvinner aldrig. den är där när jag vaknar mitt i natten, när jag somnar och när jag vaknar. jag vet inte vad jag gör längre. vill bara bort härifrån. långt bort.

fan livet, varför sviker du mig alltid ?

 


I need someone that won't give up on me.

2013-02-20 / 12:46:26
Onsdag.
Kvällen/natten kan bara besrkivas med ett ord; hopplöshet. Livet är verkligen inte alltid lätt. Men jag var också så arg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men som allt annat har det med löst sig idag. Och det känns bra.
 
Har redan hunnit med massa mys med vovven. Ätit frukost. Klätt på mig. Musik på högsta. Så det ska vara. Tar nog en promenad med vovven efter fikan sen. Yeees.
 
Puss !♥
 

Always be proud of who you are, that's the one thing that nobody can take away from you.

2013-02-19 / 20:48:00
Tisdagkväll.
En av kvällarna jag känner mig helt tom. Tom på ord, känslor och allt annat. Hatar kvällar som denna. Men också lär jag mig något utav varje sån här kväll. Det är mycket som snurrar i huvudet och har gjort det hela det här året. Kan inte minnas en enda dag det här året då inte tankarna fått mig att bara känna den där hemska hopplösheten som tynger ner hela min kropp. Samtidigt kommer illskan, besvikelsen och tanken på hur sårad jag varit kommer tillbaka. Jag kommer komma till en dag då jag inte orkar känna så mer. Men den dagen är inte idag, inte imorgon men den kommer. Det lovar jag, och den dagen är jag förbannat lycklig och den dagen har jag slutat bry mig om allt det här som dagligen går i mina tankebanor.
 
Nog om det nu. Morgondagen ska spenderas med Eirin. En av mina absolut bästa vänner. Utan tvekan! imorgon ska jag må bra och vara glad. Men det är imorgon det.

Nu ska jag äta lite godis, lyssna på musik och bara vara.

Puss! ♥
 
- Senaste insta.
 
 

Jag ger upp här. Trots det som finns kvar så kommer vi ingen vart på det här.

2013-02-19 / 17:21:31
Tisdag.
Är redan veckoblind. Men idag är det tisdag och jag har inte gjort allt för mycket. Tagit tag i lite plugg och mest tagit det lugnt. Har några uppgifter som har med skolan att göra till. Så ska försöka få dom klara så fort så möjligt. Bara och kämpa så fixar man det med. Har ju lite mer än halva lovet kvar.
 
Saknar min philip enormt mycket idag. Har varit extra jobbigt att vara utan honom idag. Han jobbar hela veckan så får bara bita ihop tills vi ses igen.
 
Igår var jag som sagt i kalmar och shoppad och myste med mina fina vänner. Perfekt att ta en dag på lovet att göra det på med. Så nu jag lite nytt och sånt där bra.
 
Nu ska jag vänta på syster, ta med henne på promenad och sola lite kanske. Pöööörf!
 
Puss !! ♥
 

If it happens once, it's a mistake. If it happens twice, it's a choice

2013-02-18 / 09:19:35
Måndag.
Första dagen på lovet. Ska snart gå ner till resecentrum och ta tåget till kalmar. Ska ha en kanon dag tänkte jag. Ska bara få i mig lite frukost innan jag går.
 
Annars då? Nej det händer inte speciellt mycket skulle jag inte påstå. Ska ta tag i allt mitt plugg någon dag med. Men inte idag kan man väl säga.
 
Det var det.
 
Puss !! ♥
- morgonbilder, yes!
 
 

The worst feeling is pretending you don't care about something, when really it's all you seem to think about.

2013-02-17 / 20:02:51

söndag.
gick upp tidigt för att gå på dop. kom hem kring två och la mig i sängen. och har legat där sen dess.

känner bara en stor jävla hopplöshet i hela kroppen. som att jag inte orkar mer. har gått igenom så sjukt mycket. och så fort man är lycklig är den någon jävel så bara slår till så man faller tillbaka. kan inte vissa människor acceptera att man är lycklig istället för att gotta sig i att andra mår dåligt. jag fattar inte.

ska ligga i sängen resten av kvällen och imorgon bär det av till Kalmar. Något bra i allt.

Puss ! ❤


Never judge someone on their past, they don't live there anymore.

2013-02-16 / 15:36:50
Lördag.
Vaknade upp tillsammans med Emmeli imorse. Vi somnade tidigt men hade ändå en kanon kväll igår. Godis och en massa prat. Saknat den tjejen och vi träffas alldeles för sällan.
 
Annars idag har jag hunnit med en sväng hos farmor för den vanliga fikan som sker 2 gånger varje helg. Men skönt att få umgås med familjen och bara prata. Efter det har jag handlat och städat. Och ikväll kommer Eirin hit. Ännu en saknad vän. Så där ska vi prata ikapp. Perfekt!
 
Så nu ska jag lägga mig och kolla lite film innan maten. Fint.
 
Puss !! ♥
 

skulle aldrig gråta om du inte betydde något

2013-02-15 / 18:28:00
Fredag.
Nu har jag sportlov en vecka och det känns ganska bra. Börjar lovet med att mysa med Emmeli ikväll. Så sjukligt bra start på lovet.
 
Annars idag har jag vandrat kring stångån och sett havörnar. Aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Skoja inte. Trodde jag skulle dö där ett tag. Men jag lever.
 
Alla ♥- dag igår spenderades en stund med pojken. Fick en jättefin berlock av honom. Och av mig fick han en tröja och ett brev som jag skrivit.  Och choklad fick jag av farmor. Fint det ju. Även att det är lite överskattat.
 
Nu ska jag fixa mig och möta Emmeli.
 
Puss !! ♥
 

I may not be the best, but I'm definitely not like the rest.

2013-02-13 / 13:43:00
Onsdag.
Idag är jag inte på något bra humör. Känner bara för att lägga mig och sova. Det vore perfekt. Men ska ta en sväng på stan. Efter det umgås med Philip. Mysigt.
 
Annars händer det inte mycket i livet. Nu vet ni liksom.
 
Puss !! ♥
 

Jag vet. Du vet. Men det räcker inte. Jag vill prata om sorgen. Om smärtan. Om allt som hänt och hur jag saknat dig. Hur tomt det har varit.

2013-02-12 / 21:35:00
Skulle kunna skriva ett blogginlägg på hur mycket jag hatar allt, och hur mycket jag stör mig på saker. Men inte minst hur mycket vissa personer bara stör mig genom att existera. Men jag låter bli. Är bara ledsen, så ledsen att jag inte längre kan gråta, så arg för att vara den som förlåter och låter mig själv bli behandlad så och allmänt förvirrad. Finns ingen som kan förstå vad som går omkring i mitt huvud. Inte ens jag själv vet det längre. Fan.
 
Tack livet för att du aldrig kan vara perfekt och som jag vill, tack !
 
 
 

du är den som håller om mig när alla andra går

2013-02-12 / 19:07:56
Tisdag.
Mitt hat till tisdagar fortsätter sakta men säkert. Dom är riktigt vidriga helt enkelt. Annars idag så har skolan gått fort eftersom jag slutade halv två. Tog en semla på stan med Lisa och sen gick jag och klippte mig. Så nu har jag fräääscht hår. Älskar nyklippt hår!
 
Annars nu ikväll har jag varit på stan med syster och farmor. Fixat lite och sånt där viktigt.
 
Nu ska jag ta tag i lite plugg och äta en fralla,
 
Puss !! ♥
 

Jag älskade dig. Jag älskade dig även när du var galen. Jag lämnade dig inte. Jag finns kvar.

2013-02-12 / 08:56:14
Tisdag.
Äckliga tisdagen är här igen. Som alla andra tisdagar har jag miljökunskap med Tony. Helt okej. Ångest över att vi har 1,5h matte. Finns inget jag hatar så mycket.
 
Gårdagen tillbringades i skolan till halv två. Fixade lite till körkortet, lärde mig att betala räkningar och skaffa fonder. Vuxenpoäng till mig. Efter det åkte pappa och jag för att hämta Philip, så umgicks med honom till sju. Och efter det var det bara TV och sova. Snackde också med min wunderbara kååmpis på skype.
 
Idag ska jag klippa mig, fika med lisa, plugga, städa, träna och sova.
 
Nu vet ni.
 
Puss !! ♥
 
 

Allt är som innan, fast ändå så annorlunda och bättre

2013-02-10 / 15:45:42
Söndag.
Philip kom till mig igår kring fyra, så blev inte så ensamt som jag trodde. Glad att ha honom här. Så vid halv åtta gick vi på bio och såg " Texas Chainsaw " i 3D. Helt okej faktiskt. Trodde dock den skulle vara lite läskigare osv. Den var slut kring 21, då gick vi hemåt. Käkade kycklingsallad och gick och la oss.
 
Vaknade halv nio imorse, låg i sängen tills halv tolv. Käkade frukost. Fikade hos farmor och sen åkte pojken hem. Haft en kanon helg helt enkelt.
 
Nu ska jag snart äta och sen får jag se om jag pluggar lite eller vad jag hittar på.
 
Puss !! ♥
 
 

Find someone that's worth your time, your smiles, and your laughter.

2013-02-09 / 15:47:00
Lördag.
Tråkig dag. Ensam. Övergiven. Arg. Snö.
 
Igår var en riktigt kanon dag blev överraskad med kina mat av mina finaste vänner och tårta på det. Alltså dom är så himla bra. Så glad för att har dom.
 
Annars ikväll ska jag endast ta't lugnt.
 
Puss !! ♥
 

Även om det är bättre nu, så är det så mycket som gör så ont som vi tvingats gå igenom. Såret rivs så lätt upp. Blöder och ömmar

2013-02-07 / 21:17:33
Torsdag.
Ligger i systers säng och försöker muntra upp henne så gott det går. Köpte choklad till henne efter skolan, och nu har vi käkat upp en halv tårta var. Jag känner mig tjock och jag mår illa.
 
Dagen i skolan var dryg. Min hals hänger inte riktigt med och lektionerna var riktigt tråkiga. Och har redan ångest för den 10 minuter långa redovisningen vi ska ha inför klassen. Att ensam stå och prata inför klassen och endast ha stödord som hjälp. PANIK redan..
 
Annars idag har varit med philip. Och vi har mest legat i sängen och velat ha sommar istället. För snön bara öser ner. Och jag vill ha sommar. Enda positiva är ju att jag fyller år, och det har jag gjort nu så sommar nu tack!
 
Imorgon är det fredag, helg och det innebär SOVA. Sova mig frisk.
 
puss !! ♥
 
 

mina 18 år

2013-02-06 / 20:41:00
Känns ganska sjukt att idag fyller 18 år. Jag är vuxen, myndig och allt vad det är nu. Och att jag nu ska ta ansvar för mig själv, eller jaa det är tänkt att det ska vara så. Men också är jag inget barn längre, och kan aldrig mer kalla mig liten. Jag tror inte riktigt själv jag fattar allt detta som händer, så därför skriver jag här för att få någon klarhet i att vara 18 år och förvirrad.
 
Under mina 18 år i livet har jag haft ett x antal pojkvänner, festat, träffat nya människor som blivit mina vänner för livet, förlorat vänner, gråtit, skrattat och lärt mig en jävla massa. Och en sak, jag ångrar ingenting av det jag gjort.
Men det har gått så sjukt fort, att jag knappt själv hängt med.
 
Bara att tanken att om sådär 10 år, har jag säkert familj och allt sånt som man ska ha som vuxen. Känns dumt att säga det men det skrämmer mig lite. För vet hur fort tiden går. Allting känns som det var igår.
 
Det är t.ex. 14 år sen jag träffade Eirin, och hon är än idag en av mina bästa vänner. Ganska sjukt att det är 14 år sen vi stod och kasta sten i brunnen utanför henne. Tiden går för fort.
 
Men det kommer bli bra. Och en sak till innan jag avslutar.
 
JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG.
 
 
 

Det är i motgångar vi behöver visa vår uppskattning som mest. Det är då vi behöver visa att vi inte tar varandra för givet.

2013-02-06 / 19:49:10

Har haft en jätte bra födelsedag. Är så glad och nöjd. Fått pengar och jätte fin berlock av kusinen med familj. Och en fika av Emmeli med en välbehövlig pratstund. Min fina bästa vän!

Men det bästa av allt måste ändå ha varit att jag fått vara med dom som betyder mest för mig. Liksom det väger upp mycket mer i mina ögon.

Imorgon blir det skolan, sen följer Philip med mig hem. Han suger på överraskningar så vet redan vad jag får utav honom, men jag är bara glad!

Nu ska jag kolla tv, ta en dusch och sova!

Puss !❤


18 JÄVLA ÅR

2013-02-06 / 00:00:00

When a girl thinks of her future with her boyfriend, it's normal. But when a boy thinks of his future with his girlfriend, he's serious.

2013-02-03 / 15:02:39
Söndag.
När förvirringen tar fart. Är bara förvirrad hit och dit. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Är också en såndär dag då jag känner mig ful, äcklig osv. Alltså hatar jag denna söndag på så vis.
 
Vädret är däremot helt underbart. Satt i solen ett tag, med winnerbäck i lurarna och lät tankarna bara vara. Finns nog inget bättre.
 
Var ensam hemma hela kvällen igår, så somnade tidigt i brist på annat. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och vila lite. Förtjänar det.
 
Puss ! ♥
 

när man inte kan lita på någon, och livet bara går

2013-02-02 / 12:23:46
Lördag.
Hade en bra kväll igår tillsammans med mina fina. Vi dansade galet, skrattade och träffade massa folk. Så det ska vara. Kom hem runt 2 till lisa. Och när jag väl la mig somnade jag direkt. Ganska mycket skönt.
 
Åker bussen hem 14:15. Och är ensam hemma hela kvällen antar jag. Skönt det med. Finns väl alltid något man kan hitta på i sin ensamhet. Och är skönt och vara ensam ibland med. 
 
Nu ska jag umgås lite mer med mina tjejer innan det är dags att bege sig hemåt.
 
Puss !! ♥
 

RSS 2.0