om jag hade haft stadiga ben att stå på, då kanske jag hade lämnat dig. men det har jag ju inte

2013-01-31 / 22:27:56
Torsdagkväll.
Har inte bloggat på ett tag. Eftersom det blir bara långa deppiga inlägg eftersom att jag inte riktigt varit på banan och då har det känts onödigt att blogga. Men nu mår jag bra igen, eller bättre ska man väl säga. Och man kan inte alltid må bra heller. Och inget fel med att må dåligt. Mina fina vänner stöttar mig alltid. Så tacksam för det!♥
 
Den här dagen började med ett franska prov, som jag klarade. Känns bra. Efter skolan träffade jag Philip och vi pratade, sov och käkade. Helt okej för mig liksom.
 
Och tror heller inte det finns någon människa som sover så mycket som jag gör. Kommer hem, sover. Vaknar. Äter. Sover. Vaknar. Pluggar. Sover. Jag sover inprincip mer än jag vaken.
 
Hursom, imorgon blir det fest med mina fina. Ska ha en riktigt bra kväll. Var inte så taggad på det till en början. Men liksom man måste ju ha roligt någon gång. Och jag behöver tid med vänner för att få ordning på livet. Sover hos lisa i hultsfred. Så kommer väl hem på lördagen. Perfekt!
 
Nu ska jag sova!
 
Puss!! ♥
 
- smile to the world

Go for someone who is not only proud to have you, but will also take every risk just to be with you.

2013-01-29 / 14:21:32
Tisdag.
Skola idag. Liksom inget annorlunda. Allt är precis som det brukar vara om man säger så. Sprang typ till skolan för att snacka betyg i miljökunskapen. Det gick kanon. Fick B på provet vid gjorde, som jag knappt pluggat till och ligger på A-nivå i kursen. Det enda bra med denna dagen och allt annat i livet. Just nu.
 
Slutar vid 16 idag. Heja livet. Börjar få migrän också. Bra liv.
 
Puss ! ♥
 
- söta

In every girls life; there's a boy she'll never forget and a summer where it all began.

2013-01-28 / 22:26:45
Måndagkväll.
Var bara tvungen att skriva eftersom jag nu ikväll ryckt upp mig. Har så fina vänner och allt bara flyter på liksom. Varför ska jag klaga? Och varför ska jag känna som jag gjort. Kanske kommer det bara vara bra för ikväll. Men det ska njuta av.
 
Ska försöka komma upp tidigt imorgon. Eftersom att jag ska vara i skolan vid 7:50 för att prata med en lärare om betyg och sånt där viktigt. Så jaa..
 
Godnatt ! ♥
 
- ful tjej som insett att livet består utav lite mer än det dåliga. liksom le bara för du kan.
 
 

A promise means everything, but when they are broken, sorry means nothing.

2013-01-28 / 19:38:59
Mitt hjärta slår inga volter när jag ser dig på andra sidan vägen. Istället slår det tunga, trötta slag i mitt bröst som om det inte klarar av mer. Som om det har tröttnat och inte orkar känna alla känslor längre. Ett slitet och utmattat hjärta och dig mitt emot mig.
 
Du försöker liksom tränga dig in i mig med blicken men mina ögon skvallrar bara om psykiska utmattning. Jag möter inte dina läppar när du med blanka ögon försöker komma åt mina. Du säger att det kanske inte finns mer att säga och hoppas på att jag ska säga emot eller be dig att stanna. Men jag håller med dig, det finns kanske inget mer att säga.
 
Jag är inte känslokall. Jag är bara utmattad. Mitt hjärta är utmattat.
 

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det.

2013-01-28 / 19:30:44
Måndagkväll.
Har gymmat nu. Duschat. Och lagt mig. Ska strax borsta tänderna sen kryper jag nog ner med lite plugg och försöker bli människa igen. Har varit så arg och sur på mycket senaste tiden. Men ska bättra mig förstår ni. Håller på att förlora det som betyder mest för mig pga hur jag beter mig.
 
Imorgon är en ny dag, med nya möjligheter. Och det ska jag utnyttja till fullo. Så låt det bli en bra dag även att det är tisdag liksom.
 
Nu ska jag borsta tänderna och allt det.
 
Puss !!
 
- skulle inte klara allt utan dig bästa vän ♥
 

Är så jävla rädd för att bli sårad igen.

2013-01-28 / 15:15:06
Måndag.
Jag gick upp vid klockan halv 6 imorse. Och vid 7 gick tåget mot oskarshamn. Hade tid halv nio, var klar vid 8:50 så sprang så jag hann med 9 bussen. Var hemma vid 10, gick till skolan hade lektioner och frågade lite om franskan. Första franskaprovet jag är helt förberedd på. Farmor hämtade mig, vi käkade våfflor och pratade. Tog en tur med bästis på stan. Helt okej dag.
 
Annars då? Jo det känns mycket down idag. Inget känns på sådär jättebra. Men det löser sig väl det med.
 
Nu ska jag plugga osv.
 
Puss !! ♥
 
 
 
 

Vår saga är slut nu, ingen kommer läsa den

2013-01-28 / 07:41:04

Sitter på tåget emot Oskarshamn nu. Helt okej. Men somnade sent så har endast sovit 5h inatt. Men sånt är livet.

Kommer hem kring 12, hade tänkt gå tillbaka till skolan och ha franska. Men skippar det och går hem och sover lite istället och pluggar. Tjänar mer på det.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och klara denna resa vaken. Haha.

Puss ! ❤


någonting säger mig att jag klarar mig bättre själv

2013-01-27 / 21:07:48
Ikväll är jag bara trött och ledsen på allt. Känns som gett allt, men ändå är jag kvar där jag en gång började. Jag visste redan innan vad jag var tvungen att göra och vad som skulle hända. Och nu står jag där, där jag visste att jag skulle hamna. Blir bara så trött. Man kan kämpa och ge allt. Eller så kämpar man inte, och skiter i hur det blir.
 
Men när man gjort båda och fortfarande står kvar på ett ställe man inte ens hade tänkt sig vara på blir man ledsen. Jag vill bara lägga mig ner och gråta och känna att det är jag som gjort allt fel, valt fel, känt fel och är helt värdelös. Men innerst inne vet jag att det är inte bara jag som gjort fel.
 
Jag skulle vilja veta hur länge jag ska känna den här hopplösheten, med att aldrig räcka till. Jag undrar också hur länge jag ska plåga mig själv genom att känna som jag aldrig duger. Och hur länge jag kommer orka ge så mycket men aldrig får något tillbaka.
 
För en dag kommer jag att sluta ge så mycket, säga så mycket och känna så mycket.
 
Och det är då du kan börja sakna den jag en gång var.
 
 
 

here we go again

2013-01-27 / 19:53:00

Kanske är det inte honom man saknar, utan vad han tog. Det är skillnad på att vilja ha tillbaka honom och att vilja ha tillbaka sitt ego.

2013-01-27 / 19:39:00
Söndagkväll.
Har varit på promenad. Fikat hos farmor. Gymmat. Och nu sitter jag här och ska strax bege mig ner i duschen. Efter det blir det sängen. För ska upp tidigare än vanligt. Tåget till oskarshamn går vid sju ungefär imorgon.
 
Har pluggat endel idag med. Försöker lära mig massa franska till provet vi har på torsdag. Gjorde klart miljökunskaps redovisningen igår. Så bara att börja förbereda inför samhällsredovisningen. Jo men det funkar.
 
Annars då? Jo men det funkar väl. Jag lever och mår relativt bra. Har lite att tänka på. Men inget jag kan göra något åt mer än att bara fortsätta vara jag.
 
Puss! ♥
- ge mig sommar, bruna ben och kärlek.
 

när det enda som betyder nått för dig inte alls betyder lika mycket för honom. då gör det ont.

2013-01-27 / 14:13:59
Söndag.
Idag är jag trött så klunkar i mig kaffe och hopppas att bli piggare. Vaknade imorse med emma, vi somnade med kläderna och smink på. Så man bara tja snygging när man såg sig själv i spegeln. Och nu har hon åkt och jag ska ta tag i mitt pluggande.
 
Igår så myste vi med chips, pratade och åkte bil med en kompis i 2h bara runt i vimmerby. haha.


Men nu måste jag plugga tillsammans med min söndagsångest och lars winnerbäck. Heja mig!
 
Puss !! ♥
 
- sånt jag gör istället för att plugga..
 
 

 

Hope is wishing that something will happen

2013-01-26 / 14:56:02
Lördag.
Idag är en såndär dag som bara går utan att det händer något. Så nu sitter jag på mitt rum efter ha städat hela rummet. Så duktig jag är ibland.
 
Funderar på att ta tag i lite plugg innan maten. Och sen kommer emma till mig kring sextiden. Så det är väl vad min dag består utav. Bara ta det lugnt!
 
Så nu ska jag ta tag i lite plugg och ha en bra kväll helt enkelt.
 
Puss! ♥

Att varje dag leta efter en anledning att stanna, en som väger upp mer än alla anledningar att försvinna. Den dagen anledningarna tar slut?

2013-01-26 / 00:58:13


People come and go in your life, you just have to hope the right one stays.

2013-01-25 / 13:01:00
Fredag.
Har haft en konstig dag. Det började med att jag gick till skolan i 21 minus grader. Hade endast strumpbyxor. Tjejen som utmanar ödet redan där.
 
Vi hade socoiologi redovisningen idag. Och efter ha stått upp i 30 minuter där framme så börjar alla i klassrummet bli suddiga och jag får smått panik när allt runt omkring sakta försvann. Och min första tanke som kom i mitt huvud var att jag skulle dö. Fråga mig inte varför. 2 sekunder senare ligger jag avsvimmad inför hela klassen. Så jag har inte haft den bästa dagen efter det. Huvudvärk och kämpat igenom dagen.
 
Men nu mår jag bättre, och ska bara umgås med finaste vänner hela dagen. Så ska försöka må bättre.
 
Puss !! ♥
 

kvällarna får mig att tänka tillbaka, överanalysera, minnas, gråta, sen gråta lite till.

2013-01-24 / 21:37:00
Torsdag.
Är vid en punkt där jag inte längre känner någonting. Skulle helst av allt vilja sitta och stirra rakt in i väggen och önska att livet kändes bättre. Men hur jag än jag så på något vänster vrider det sig snett och åt helvete.
 
Hursom hade jag namnsdag idag vilket ger lite extra pengar och en fin present ifrån älskade farmor. Så det gjorde mig på lite bättre humör.
 
Dagen har för övrigt bestått av massa mys och andra bra saker som gör livet värt att fortsätta leva.
 
Så nu ska jag lägga mig.
 
Godnatt !! ♥

If I get mad at you, That means I still care. Worry when I don't get mad.

2013-01-23 / 23:19:28

Ligger i sängen. Tänker. Värderar. Hatar. Drömmer. Önskar.
Är så besviken på endel. Och här är jag och bara " hej jag finns här när du behöver mig även om du slår mig till marken ".

Har tänkt. På mig själv. Att jag måste ändra på mig. Att jag inte kan vara ledsen om jag sårar dom som egentligen sårat mig så in i helvete ifrån början. Jag kan inte ta hur mycket som helst.

Så nu tänker jag bry mig om dom som bryr sig om mig, och får mig att må bra. Mitt liv, mina val, mina misstag

Tack för mig!

Godnatt ! ❤


Jag brukade kunna ta flera slag i magen, men jag är inte lika stark nu, som jag var då. Det räcker med ett slag och jag bryter ihop.

2013-01-23 / 18:32:37
Onsdag.
Ingen bra dag. Vaknade med migrän som nu har släppt. Och jag bara kände hur hela livet var emot mig. Har försökt mig på lite plugg och försökt att bli människa igen. Och det går framåt.
 
Nu ska jag endst plocka ordning i mitt rum, träna lite och sen lägga mig för idag. Känner att dagarna inte bjuder på allt för mycket nuförtiden.
 
Puss!! ♥
 

If you want something you've never had, you have to do be willing to do something you've never done.

2013-01-22 / 19:18:39
Tisdag.
Äckligaste tisdagen på väldigt länge. Bara gått och irriterat mig på allt och alla. Funderar starkt på att vara hemma imorgon bara för jag kan. Och mår inte så bra ändå. Men får se.
 
Nu ska jag ner och duscha, sen lägga mig och kolla sex and the city. Mysigt. Typ 1953 gången jag ser den serien men den är ju såsåså bra.
 
Så nu ska jag gå och duscha.
 
Puss !! ♥
 
 

Only know you love her when you let her go

2013-01-21 / 17:35:51
Måndag.
Har mina två nötter här. Som jag har lagat mat.Trots mitt humör. Ska nu umgås med dom. Händer inte allt för mycket i livet.
 
Sovmorgon imorgon till 10. Och sen skola till klockan 16.
 
Det var det.
 
Puss !! ♥
 
 

Some people come into your life, and you just know you would never be able to replace them if they left.

2013-01-20 / 19:10:49
Söndag.
Jag har haft en bra söndag med massa mys. Och jag börjar sakta men säkert repa upp mig efter svackan som jag hade för några veckor sedan.  Min mobil har dock haft en dålig dag och dampat ihop ett antal gånger. Men ska fixa det med.
 
Imorgon är det måndag. Ny vecka. Slutar halv två eftersom att jag nu har franskan där. Efter det blir det lite träning och plugg.
 
Jo men allt kommer bli bra, tillslut.
 
Nu ska jag ner och träna.
 
Puss!! ♥
 

 

The beauty of this life I've made with you

2013-01-20 / 12:21:42
Söndag.
Har lite smått söndagsångest. Även att jag inte har något plugg som jag inte gjort, har kommit ifatt med det mesta duktig som jag är.
 
Min finis kommer snart hit. Så det är vad dagen består utav. Ska försöka hinna med att sola och träna också men det får vi se hur det blir med det.
 
Det var väl det.
 
Puss !! ♥
 

lördagsmyser

2013-01-19 / 19:16:41


You're the one who broke my heart, you're the reason my world fell apart, you're the one who made me cry, yet I'm still in love with you and I don't know why

2013-01-19 / 18:50:16
Lördag.
En såndär dag när jag heller inte riktigt mår bra. Men har hunnit gymma 1h och fixat lite med rummet för det ser ut som ett 3:e världskrig här just nu. Men orken att göra det helt klart, finns inte.
 
Men ska ta en lång promenad och sen mysa ner mig med vovven. Så det är min lördag. Ska få tillbaka orken till att leva. Och få tillbaka orken till att vara glad och lycklig.
 
Puss !! ♥
 
 

I've been crazy for you all this time

2013-01-18 / 10:41:00
Fredag.
Känns inte bättre idag. Eller det gjorde det imorse. Men bara rasar det igen. Jag är så arg. Fruktansvärt jävla arg. Att jag ska anstränga mig för någon som inte gör detsamma för mig. Är så jävla arg.

Måste avreagera mig:
agklhhhhhhhhhianfäskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkajweeeeeeeeeklggggggggggggggbkläjö-kkkkb

Och mitt i all min aggression höll jag just på att ta sönder hela datorn. Fan inte värt det.

Nu ska jag samla mig. Göra klart allt som har med skolan att göra. Sen ta helg där jag endast vilar upp mig.

Puss!! ♥
 
 

jag kommer att lämna detta bakom mig

2013-01-17 / 20:29:00
Torsdag.
Jag pluggar röven av mig just nu. Vi har ett prov i miljökunskapen imorgon och jag fattar nästan ingenting. Men jag kämpar, hoppas på att bli godkänd.
 
Denna dagen kan dra åt helvete. Ingenting har gått som jag vill. En stund skulle jag bara kunna lägga mig och gråta. Inga flera såna här dagar, tack
 
Nu ska jag plugga vidare.
 
Puss !! ♥
 

Det är när man är ifrån varandra man inser varandras värde. Jag älskar att sakna dig.

2013-01-15 / 22:21:26
Tisdagkväll.
Ikväll är jag sådär blödig. Gråter över fina sms, gråter över det jag skriver fina sms. Jaa, ni hör ju. Borde söka hjälp. Men icke, här sitter jag och pluggar miljökunskap. Har prov på fredag om jag minns rätt. Segt men det får gå.
 
Blir ingen bättring på bloggande förens jag mår bra igen. Allt går som sagt upp och ner nu. Så ja. Det var det.
 
Puss !! ♥
 

Every body has that one person that they'll never lose feelings for.

2013-01-15 / 14:16:00
Tisdag.
Det är 2580 meter snö ute och jag tog converse när jag gick till skolan imorse. Jag är en riktigt smart tjej. Så jag hade snö överallt och ingenstans när jag kom till skolan. Började dagen på 90 minuters matte lektion. Och jag fattar ingenting utav våran matte. Jag sitter mest där och leker smart och att jag förstår. Men egentligen fattar jag inte någonting.
 
Och har nu en 90 minuters håla. Så ska snart gå tillbaka till skolan för lite svenska med min favorit lärare. (ironi !!). Vi ska kolla film och mysa. Nej men kolla film iallafall.
 
Så nu vet ni vad jag gör idag i mitt sjukt intressanta liv.
 
Puss !! ♥
 
- 1år gammal bild, naaaaw.

Fortsätter att konstatera hur lycklig jag är hela tiden för att ingen ska kunna genomskåda hur trasig jag är.

2013-01-14 / 22:03:36
Måndag.
Ska vara ärlig nu. Jag mår inte så bra därför blir bloggandet inte är som det ska vara. Jag försöker verkligen att göra det bästa av alla dagar. Umgås med finaste vännerna, men ändå är det något i mig som gör så jävla ont. Så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kan inte räkna sömnlösa nätter. Och jag kan inte neka till att jag ibland gråter när tankarna blir för jobbiga.
 
Men har världens bästa vänner så jag kommer att klara av att kämpa mig uppåt och bli den jag en gång var. Lika glad, lika lycklig. Och även att det kanske känns som en evighet dit så kommer jag att komma dit förr eller senare.
 
Just nu är jag på riktigt dåligt humör. Är besviken, ledsen, arg och mår sådär. Men ska renbädda sängen och sen kolla över engelskan. Sovmorgon imorgon. Känns bra!
 
Puss !! ♥
 
 

känner såhär inför den här veckan

2013-01-14 / 09:16:54


gav mitt hjärta rakt ut även att jag vet hur det blir

2013-01-12 / 15:19:34
Lördag.
Idag är jag irriterad, trött, glad och lycklig. Allt på samma gång. Och mitt i allt är jag arg på mig själv. För jag förlåter så lätt. Och tror att folk kan förändras sig. Aldrig mer känner jag. Men vet redan hur det är så jag bryr mig inte längre.
 
Har firat pappa på morgonen eftersom att han fyller 40 idag. Och myst med lill kusin. Lekt med lego och haft det bra.
 
Ikväll blir det myskväll med fina vänner. Så ja, livet duger även att det suger.
 
Puss !! ♥
 

morgonmyyys

2013-01-12 / 12:02:28


If you believe in it, then fight for it.

2013-01-11 / 13:04:24
Fredag.
Denna dagen går och besrkiva med många ord. Men allt som händer är att jag är tom. Bara tom. Klump i magen då och då. Men annars går det vidare. Vet i stort sett ingenting om någonting.
 
Idag blir det att tillbringa kvällen med Eirin. Och mysa. Och imorgon drar jag till Hultsfred och umgås Emma och Emmeli. Massa mys den här helgen helt enkelt.
 
Nu har jag samhäll där vi i stort sett inte gör någonting. Man får gå in en och en för att prata om arbetet vi gjort. Och det tar tid. Och vi andra har ingenting att göra.
Usch.
 
Puss !!♥
 

Ibland är jag en idiot som tror att kärleken övervinner allt.

2013-01-10 / 22:24:06
Torsdag.
Idag har varit en jätte bra dag. Började med sovmorgon som jag tillbringade med mina töser. Skrattande så jag trodde jag skulle dö. I skolan flöt allt på som det ska.
 
Imorgon är det äntligen fredag. Då ska jag bara ta det lugnt.
 
Kommer bli dåligt med bloggandet ett tag.För har ingen ork eller något roligt att blogga om. Så återkommer med det.
 
Godnatt !! ♥
 

Maybe you'll start to care when i stop trying

2013-01-09 / 22:11:36
Onsdag.
Ligger i sängen och snackar skype. Ska snart gå och ner duscha. Har sovmorgon till 10, känns bra. Men lisa kommer hit vid 8 och vi ska plugga franska och dricka kaffe. Sen kommer nog emmabus någon gång med. Så blir nog en bra dag.
 
Skolan suger förövrigt. Allt plugg, och lite F här och var. Går inte så bra eftersom att jag inte mådde helt okej på höstterminen så tog inte skolan på det allvar som kanske behövdes. Men ska kämpa nu, för jullovet fick mig att inse så sjukt mycket gällande mig själv. Att det är jag som är centrum i mitt liv och mitt mående och ingen annan. Att jag inte tjänar på att göra så andra mår bra när jag i självaverket mår dåligt. Så ska verkligen ta tag i det. För inget ska få trycka ner mig igen. Ingen ska få behandla mig så igen. Ingen.

Men nu ska jag snart ta en dusch och sova lite.
 
 
Puss !! ♥
 

du ska inte få mig att känna såhär. aldrig.

2013-01-08 / 17:46:09
Tisdag.
Ska byta om till en mysig tröja och göra mig klar. För Eirin och jag ska på promenad och snacka satan. Sånt behövs emellanåt.
 
Och om man kan ha ålderskris i min ålder. Så kan jag säga att jag har det. Har typ panik över att bli äldre för allt blir svårare. Snart ska man flytta hemifrån och allt sånt där som hör till att bli vuxen. Alltså dör.
 
Nu ska jag göra mig klar. Ready.
 
Puss ! ♥

I'm a smart person, I just do stupid things

2013-01-08 / 16:43:44
Tisdag.
Vet inte ens vart jag ska börja. För det första har jag som vana att hata tisdagar. Och den här dagen har varit mer hatad än andra. Vaknade, såg mig själv i spegeln och redan då kände jag att det skulle bli en dålig dag. Jag vet inte riktigt. Men jag mår inte riktigt bra. Tänker för mycket på andra och för lite på mig själv. Och jag ser hellre att andra mår bra.
 
Allt det där brast för mig inatt. Jag skulle somna tidigt. Men istället blev det en natt med så mycket tårar, beslut, tankar och allt. Somnade halv tre, gick upp vid sju. Önskar att livet vore lättare helt enkelt.
 
Så känner att jag ska ta det lugnt resten av kvällen. Ska nog ta en promenad med Eirin kring 6 tiden.
 
Det var väl det. Ska vila upp mig till promenaden nu.
 
Puss !! ♥
 

Tankarna om att få ha dig vid min sida hela livet ut, ger mig världens lyckorus.

2013-01-07 / 20:41:35
Måndagkväll.
Nyss duschat och fikat lite. Så nu sitter jag här på min säng och läser lite bloggar. Och smsar. Som vanligt med andra ord. Händer inte så mycket annat i mitt liv för tillfället. Men skolan drar ju igång imorgon så lite mer fart i livet blir det nog förhoppningsvis.
 
Igår vid klockan 15 drog jag ut till frödinge. Och spenderade sedan kvällen och natten där tillsammans med Emma och Emmeli. Massa bra snack, dansade, ätande och vi slingade Emmelis hår. En riktig bra kväll med mina tjejer måste jag säga.
 
Idag väckte dom mig vid halv elva, och vi somnade fem imorse. Jag var helt död. Men vi följde Emmeli till bussen. Och Emma och jag tog en senare buss. Så resten av tiden har vi pluggat. Och ikväll har jag solat.
 
Som sagt händer inte allt för mycket nu.
 
Puss!! ♥
 
- bilder ifrån gårdagen.
 

Och ibland gör det mer ont att tänka på det som kunde varit än det som faktiskt var.

2013-01-06 / 02:35:00
Söndagnatt.
Tog en promenad på dryga 60 minuter. Och jag mår nu mycket bättre. Har samlat mig själv och tänkt på vad jag vill med mitt liv. Och jag vet att det blir bäst så. Så nu är det inga mera deprimerande inlägg nu på ett tag. För jag har inget att vara ledsen över längre. Så det så.
 
Ska bara njuta av mina två sista lediga dagar. Vila upp mig och må bra.
 
Nu ska jag kolla andra avenyn. Dricka vatten. Mysa med min iphone som alltid somnar tryggt bredvid mig. Så att jag varje morgon helt yrvaken letar efter den. Jag utan min mobil. Det finns inte.
 
Godnatt! ♥
 
- tände lampan i taket endast för att få någon bild att lägga upp. Och ja, såhär snygg är jag när jag ska sova och är nyduschad. Japp.
 
Det finns så mycket som gör det så svårt att glömma. Avslutet, hans sms, sveket, lögnerna. Ändå är det allt det fina som gör det svårast.

2013-01-05 / 22:18:00
Tänker nu bege mig ut på en lång promenad. Behöver tänka och må bra igen. Och hoppas att livet känns bättre när jag kommer tillbaka. För som det känns nu har hela livet rasat i en hög framför mina fötter. Och att jag kommer sakta få leta upp alla delarna igen. Delarna av mig själv. Så känns det. Vill bara lägga mig och gråta. Men innerst inne vet jag att det inte hjälper. Ingenting hjälper längre.
 
Åhhh...
 
 

Man är äntligen fri. Fri från allt. Hoppet, frågorna, tänkandet och svartsjukan. Det försvann med dig. Och som jag har längtat efter det.

2013-01-05 / 21:45:46
Lördag.
Mår totalt värdelöst just nu. Lyssnar på musik och försöker tänka på annat. Men det går väl sådär. Hursom börjar skolan igen och man kommer in i vardagen igen. Det är ju skönt. Börja plugga igen och inte ha någon fritid. Just nu har jag ändå för mycket fritid så spelar ingen större roll.
 
Nu är det 2013, och jag ska göra det här året minnesvärt och inte vara ledsen över små saker. Och ingen ska få mig att må dåligt. Ska försöka umgås med mina bästisar mera och ta vara på livet.
Eftersom att mestadelen av 2012 var ett riktigt skit år. Så ska detta bli bättre
 
 
Annars mår jag OK. Förutom nu. hej livet. hej 2013.
 
Puss !! ♥
 

Tell me how you feel, I'm not a fucking mind reader

2013-01-05 / 03:18:04

ligger i sängen. snackar med lisa om allt mellan himmel och jord. bra skit det.

imorgon händer inte allt för mycket. ska ta tag i lite plugg tror jag. det behövs kan man säga. så det är väl det som händer i mitt liv just nu.

har för övrigt renbäddat, rakat benen och så. bästa känslan förstår ni!

ska sova snart såå..

Godnatt ❤


Blicka inte bakåt på den väg du redan gått, rikta blicken framåt där du inte gått, framtiden är mycket mer spännande

2013-01-04 / 21:04:00
Har fått nog nu. Så tänker göra en sak klar nu
 
Jag är en väldigt öppen person inför mina vänner och berättar oftast vad som hänt mig den senaste tiden och förklarar vad jag känner och hur jag mår för stunden. Liksom inga konstigheter med det. För är jag ledsen så ska dom veta anledningen till att jag är det så dom inte tror något annat. Och det är ändå något jag väljer att berätta för att jag mår bäst och kanske kan dom på något sätt hjälpa mig så att det inte känns så jobbigt längre.
 
Men hur mycket jag än berättar för dom, eller vad jag säger så är det MIG det handlar om. För dom har inte upplevt det jag är ledsen över eller tänker på. Dom kan inte sätta sig i min situation. Dom ser bara problemet på ytan. Medans jag ser det i djupet. Och dom kan aldrig ta beslut åt mig. Dom kan ha sina åsikter. Men besluten är det JAG som tar och ingen annan. Eftersom det är jag som tar konsekvenserna för mina val. Inte mina vänner. Och mår mina vänner dåligt över mina beslut så får dom helt enkelt sluta göra sig delaktiga i det.
 
För det är jag som vet bäst om mitt liv och mina val. Eftersom att det är jag som får leva i summan av mina val.
 
För jag behöver ingen psykolog när jag berättar om mina problem, jag behöver en vän som finns där. Lyssnar och förstår varför jag gör som jag gör. Och accepterar det och stötar.


Så ja mina vänner, ni kan ju lära er av mina mina misstag. För ni kommer inte leva tillräckligt länge för att göra alla själva.
 
 

Lets face it. No matter how much you tell yourself you're over someone, your heart knows the truth.

2013-01-04 / 04:41:58

godnatt bloggen ❤


De stunderna jag känner att jag betyder något för dig är stunderna som får mig att leva.

2013-01-03 / 16:17:42

myst med min busunge till kusin idag. vi har kollat på cirkus på tv:n och kramats i massor. jag kommer bli sjuk, men gör inget. Hihi.

annars tog jag mig 20 minuter i solariet och nu sängen hos syster. perfekt !

Ska äta lite och så nu med.

Puss ! ❤


Så länge rymnden är oändlig är jag alltid din, din. I staden där jag trodde att jag träffat alla fick du mitt hjärta stanna

2013-01-03 / 12:13:41

nyss vaknat, får bli skärpning på det här. snackade med Philip tills 4 imorse så är trött som ett as idag, men man lever ju bara en gång och det är lov.

ska ner och duscha strax. sen får vi se vad dagen bjuder på. ska ta tag i lite pluggande när jag städat rummet.

Det var väl det.

Puss!! ❤


när inget blir som man tänkt sig, och man slutat att hoppas

2013-01-03 / 00:07:00
Onsdagkväll.
Sitter och camar och pratar med philip. Jo men livet har sina vändningar så att säga. Så ja det är väl det jag ska göra ikväll tills jag lägger mig.
 
Imorgon blir nog träffa eirin och städa mitt rum. Och egentligen plugga. Men det får vi ta en annan gång.hoho.

Puss !! ♥
 

grattis, grattis och grattis

2013-01-02 / 19:51:56
Idag fyller världens bästa vän år. Vi har känt varandra i stort sett hela livet. Hon förstår alltid om det hänt något och vi tycker likadant. Kan berätta allt för henne och vi har världens sjukaste humor. Även att vi skrattar mer än vi pratar ibland.Men jag har så otroligt många minnen med den tjejen att det inte går att berätta alla. Så glad att jag har henne och hon kan alltid få mig på bra humör igen efter krossade hjärtan, idioter och allt annat.
 
Så hoppas du får en as bra dag med massa tårta och presenter.
Det är du fan värd.
 
JAG ÄLSKAR DIG !
 

För mig är det helt okej att jag går vidare. Men att du gör det tar sönder mig

2013-01-02 / 19:39:58
Onsdag.
Inga kommentarer på det här lovet. Jag har nog aldrig i hela mitt liv mått såhär dåligt och bra på samma gång. Vill bara lägga mig och gråta. Gråta tills det inte finns flera tårar. Men inte går det. Man måste vara stark. Men att känna att ena sekunden är det ingen som ens tycker om en, att man är fullkomligt värdelös. Och sen helt plötsligt är man det bästa hos många. Jag är så sjukt förvirrad. Så bara tjaaa livet, här kommer jag !
 
Om drygt en månad fyller jag arton. Jag har ångest. Jag vill inte bli vuxen och allt som det nu innebär. Har nog ålderskris. Seriöst, livet går för fort. Vill helst bara stanna tiden. Känns som om man börjar bli gammal, att den viktigaste delen i livet är över. Och att man har gått miste om det mesta som ingår som tonåring. Fast har gjort mycket roligt som jag kommer minnas hela livet också. Men jag är bara så otroligt rädd att bli gammal. Äldre. Även jobbigt och se hur alla andra bli äldre och går bort. Men det är så livet fungerar och även det kommer bli bra, tillslut.
 
Nu ska jag dricka kaffe. Tänka på livet. Kolla film. Och bara vara.
 
Puss !! ♥
 

RSS 2.0