Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

2013-06-27 / 19:06:00
Torsdag.
Haft sommarlov i hela 2 veckor idag och jag är ledig ifrån jobbet vilket känns skönt även att vädret inte varit med mig idag. Men igår jobbade jag och sen på kvällen kom Eirin hit. Sen lite senare gick vi till Mathias som bor ensam så lite sällskap kunde vi erbjuda när vi egentligen bara vill ladda våra mobiler. Men vi hade en bra kväll  och umgick lite med honom. Skönt att göra något helt enkelt.
 
Idag har jag sovit alldeles för länge, varit hos farmor och cyklat med Eirin på sin träningsrunda på cirka 1,6 mil så lite motion har jag nog fått. Måste tillägga att Eirin sprang hela rundan så den tjejen har en aning bättre kondition än jag någonsin kommer inskaffa mig. haha.
 
Nu blir det mest ta det lugnt resten av kvällen för imorgon ska jag försöka komma upp tidigare än idag. Måste städa och hinna med att sola lite om vädret är bra.
 
Puss!! ♥
 
 

du får mig att vara ensam

2013-06-25 / 11:54:00
Tisdag.
Jag njuter av min lediga dag. Tog sovmorgon till 11 och äter nu fruksot ute på altanen. Ska lägga mig ett tag i solen medans den fortfarande är framme sen. Alltså händer det inte allt för mycket idag. Skönt det med.

Igår var jag i Oskarshamn hela dagen. Drygaste på väldigt länge men nu är tandställningen borta och kan inte säga annat än att jag är nöjd med mina tänder nu. Efter 1 år och 7 månader med tandställning kan man inte göra annat än att känna sig ovan att inte ha något fast klistrat på tänderna. Men fint blev det som sagt !

Nu ska jag lägga mig solen ett tag och bättra på brännan.

Puss !! ♥

- Första leendet utan tandställningen.Och nu ler jag hela tiden. hihihih.
 
 
 

Tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting.

2013-06-23 / 08:52:10
Söndag.
Ska snart cykla till jobbet tröttare än någonsin. Men det får gå, är ledig två dagar sen. Igår åkte jag ut till älskling och var där hela kvällen. Vi var ute gick, käkade mat och bara myste. En bra kväll helt enkelt.
 
Idag blir det jobbet, sen hämta syster och efter det träna och så.
 

Var väl bara det, för nu måste jag åka.
 
Puss !! ♥
 
 

Sometimes you just need a break from everybody and yourself

2013-06-22 / 16:55:00
Lördag.
Har inte haft tid att blogga på hur länge somhelst. Har varit fullt upp senaste tiden. Det är jobb, kompisar, körkort och pojkvän som tar upp min tid nu. Den lilla tid jag har över sover jag. Så är fullt upp fast det är sommarlov. Men det är skönt, brukar annars blir så rastlös när jag är ledig länge. Men jag trivs med livet som aldrig förr förstår ni.
Skolavslutningen då, det regnade hela dagen i stort sett. Gick hem och mös ner mig med min prins. Lite smått sjukt att jag nu slutat andra året på gymnasiet (?!). Nästa år tar jag fucking studenten! Känns lite sjukt men som tur är det ett år kvar. Annars har jag om kvällarna myst massa med Eirin. Kollat skräckfilmer och käkat massa gott. Endel bra snack och sånt där. Även festat med mina tjejer och haft det galet som alltid. Jobbat endel. Jobbar hela den här helgen med så bara att vara glad även att det inte är det roligaste att jobba på helger. Torsdag till fredag var min älskling här. Han bjöd mig på mat och hade det bra som alltid. Vad mer kan man begära mitt sommarlov har börjat så jävla bra helt enkelt. Midsommar spenderades med familjen och resten av helgen likadant och jobb.
 
Nu sitter jag här på sängen, trött och en aning seg. Ska vila lite sen får vi se helt enkelt.
 
 
Puss!! ♥
 
- midsommar
 
 

Det är aldrig för sent att göra saker rätt.

2013-06-11 / 21:53:42
Tisdag.
Har inget kvar att göra i skolan nu och det är så himla skönt. Har 2 dagar kvar i skolan om man räknar med avslutningen. Imorgon har jag 2 lektioner sen är det utsparken av 3:orna som vi ska kolla på. Så himla skönt det ska bli med sommar även att jag jobbar hela sommaren. Kommer bli så himla skönt att bara komma bort och sen ge allt i 3:an sen. Får tar jag studenten.
 
Idag har jag varit i skolan till 13, den enda vi gjorde var att fika på varje lektion så jaa. Eftersom skolan gick jag hem och sov en stund, hämtade schemat och övningskörde lite. Efter det cyklade jag upp till farmor, kände att jag behövde något att göra så jag solade och tog en långpromenad med vovven. Sen fikade vi i solen. Kvalitéts tid helt enkelt.
 
Nu ska jag borsta tänderna, ringa hjärtat och sen sova.
 
Puss !! ♥
 
 

Hela mitt liv så har jag väntat på att någon ska ge mig den där känslan

2013-06-09 / 22:12:00

Jag vill inte vara den som kan gå ifrån toppen till botten snabbare än blixten slår ner. Jag vill inte vara den som tänker på saker som fortfarande gör mig så fruktansvärt sårad, ledsen och förstörd. Jag kan inte glömma saker som en gång förstört delar av den jag en gång var. Jag kan fortfarande komma ihåg den personen som var först med att förstöra mig. Det mesta jag minst handlar om alla sömnlösa nätter som jag låg vaken, alla telefonsamtal som jag nekade för jag ville verkligen inte höra den personens röst igen. Jag var förstörd. Efter 13 missade samtal svarade jag. Jag minns hur arg jag var och ledsen på samma gång.  Då får känslan av hur lurad man faktiskt är. Man litar på personen så mycket att man inte vill att det ska vara sant. Man nekar samtal i tron om att man kan ignorera och allt ska vara exakt som förut om man bara skiter i att telefonen vibrerar med personens namn på displayen. Flera år senare känner jag hur feg jag var som inte bara tog tag i det. Jag måste själv sätta stopp för saker som gör att jag inte mår bra. Grejen är att jag inte minns hur jag var innan jag gav mig in på saker som faktiskt har största makten att ändra mig och rent utsagt förstöra mig fullkomligt. 

 

Allt jag hoppas är att jag lärt mig av allt som brutit ner mig när jag varit tonåring. Vet att många sa till mig när jag fyllde tretton att det var nu som allt händer. Allt händer dem här i tonåren du har framför dig. Jag skrattade då och tänkte att det bara var något de sa för att jag skulle ta det lugnt och inte göra saker jag kommer ångra. Men nu 5år senare kan jag säga att allt jag gått igenom på 5år trodde jag aldrig skulle hända.  Jag har haft miljoner olika framtids planer som jag verkligen trott på. För jag har alltid varit en person som älskar att prata om framtiden för det har fått mig att må bra. Att veta att jag inte kommer vara ensam. För ensamheten har alltid skrämt mig.

 

Idag skrämmer framtiden mig. Om nästan exakt 1år tar jag studenten. Då ska jag antingen skaffa jobb eller plugga vidare. Jag ska helt enkelt klara mig själv och göra egna val. Jag har alltid drömt om att flytta till Göteborg och plugga till något som jag verkligen brinner för. Skaffa man, två barn, hund och flytta till ett stort vitt hus. Det har jag drömt om sen jag var tretton och verkligen sagt till mig själv att det blir så. Men nu har jag blivit klokare. Jag vet att jag inte kan flytta vart som, att jag kanske inte ens trivs i en storstad. Jag kanske inte har betyg som gör att jag kan plugga till vad jag vill. Jag kanske inte ens kommer ha en man eller ens kunna få barn. Det är helt enkelt bättre och inte veta något om framtiden. Att inte ens planera den. För hur du än planerar den, kommer den bli helt annorlunda. Jag vet det. Den framtiden jag ville ha då, är inte längre den jag vill ha.

 

Enda frågan jag har till mig själv om de senaste 5åren är hur jag kunde göra såhär mot mig själv. Hur jag kunde låta folk trycka ner mig så jag knappt orkade ta mig upp. Alla sömnlösa nätter, tårar, ilska och rent utsagt bara hatat mig själv för jag känt mig otillräcklig. Jag förstår inte. Kanske är det just allt det som förstört mig här som gjort att jag sen jag varit tretton velat till en annan stad där jag helst inte känner någon. Att det vore skönt att bara fly ifrån allt. Det är fegt, jag vet. Men ibland behöver man det. För sitt egna bästa. Men som sagt, det som inte dödar dig gör dig troligtvis starkare.

 

Men jag tror inte alls på något mer för jag trodde en gång på det här. Jag ska dansa fastän hjärtat brister, dansa fastän du inte är här.

 

 


Tänk att hitta någon som kan få hjärtat att må bra och glömma allt annat det gått igenom.

2013-06-09 / 18:48:20
Söndag.
Jag är hemma ifrån huvudstaden lyckligare än någonsin. Har haft en kanon långhelg i Stockholm med mitt hjärta. Vi bodde på hotell, käkade god mat, myste omkring och bara hade det rent utsagt jävligt bra. Så nu orkar jag sista dagarna i skolan innan jag tar sommarlov och börjar jobba.
 
Nu blir det att plugga lite och mest ta det lugnt. Man blir så trött och se av att åka bil så långt. Så ja, det var väl det. Imorgon är det skolan som gäller.
 
Puss !! ♥
 
- Det är han, kommer alltid bara vara han som får hela mig ♥
 
 

Vackra människor försvinner, men idioterna har man alltid kvar.

2013-06-07 / 09:55:03

på väg mot Stockholm med älskling nu. är strax i Linköping och då ska vi äta frukost på Ikea.

onsdags var det fest och utgång för min del tillsammans med Hultsfreds studenter med lisa. igår åkte jag hem från Hultsfred och åkte nästan direkt ut till älskling. Pööörf långhelg helt enkelt.

Får se vad som händer i Stockholm resten helgen!

Puss ❤


The way I feel about you, I've never felt with anyone else.

2013-06-05 / 10:13:50
Onsdag.
Sista dagen innan långhelg och jag ska ha en jävligt bra långhelg. Ikväll blir det att åka till Hultsfred för att fira Lisa som fyller 18 år idag eftersom att jag imorgon inte kan fira henne för jag ska till älsklingen imorgon för att sedan åka till Stockholm med honom på fredag till söndag. Ser fram emot en as bra helg i huvudstaden och att det är fint väder. Även att jag får fortsätta må bra. Har varit lite och upp och ner med det senaste tiden.
 
Hade franska nationella förut i hörförståelse och prata. Vill bara skratta så dåligt det gick men skit samma. Har redovisning i samhälle och ett prov i samhäll kvar. Sen slutar jag för idag. Hem och packa bara.
 
Livet är bra, jag är lycklig och allt är som det ska!
 
Puss !! ♥
 
 

You know you're in love when that person keeps hurting you, but you keep forgiving them and hoping they will change

2013-06-04 / 09:35:40
Tisdag.
Jag mår bra och vädret är kanon. Igår var jag hos tandläkaren i Oskarshamn och förhoppningsvis rycker tandställningen den 24 juni om allt blir som det ska. Hur bra liksom?
Endast 4 dagar kvar i skolan, imorgon blir det fira Lisa för hon fyller 18. På torsdag drar jag ut till älsklingen, på fredag åker vi till Stockholm. Kommer bli en mysig och välbehövlig helg med min kärlek.
 
Allt rullar på nu, fixar det sista i skolan och är glad för det jag har. Hoppas på en grym sommar och att allt bara fortsätter vara sådär jätte bra.

Puss!! ♥
- gårdagens outfit så att säga.
 

tänk alla människor som jag älskat som jag lärt mig hata

2013-06-01 / 23:10:48
Vad mycket det är man inte vet om människor egentligen. Så många hemligheter och så många tankar som varje människa döljer och inte talar om för någon, inte ens en bästa vän eller ens för den man älskar. Många tänker bäst att ingen vet om att jag om nätterna får panikångest eller bäst att ingen vet om att jag hoppar över lunchen för jag vill att mina revben ska synas i sommar. Man berättar att man kan ha ångest ibland men inte att man varje natt har panikångest eller man skrattar bort att man inte ska ha någon kaka för det är ju är dags att tänka på beach 2013. Men aldrig att man berättar att det faktiskt är något man mår dåligt av. Alla dessa hemligheter som befinner sig hos varje person som ingen någonsin kommer få reda på utan bara ligga och gnaga hos en själv. Som en jävla tickande bomb.
 
Allt kommer omring mig och jag fattar inte att du var den enda på så mycket länge som fick mig att minnas, att det var såhär det kändes att leva. Precis som att allt i mitt liv varit en gråzon och sen plötsligt dök du upp och livet visade sig i regnbågens alla färger. Allt blev bra. Allt smakade gott. Alla människor var underbara, till och med den människor jag inte klarat av, och jag älskade varenda steg jag tog. Jag såg mig i spegelen och tänkte att ja, jag duger verkligen. Jag ser ändå rätt bra ut. Men sen, det kom som en oväntad käftsmäll. Precis som en påminnelse att nej, lycklig, det ska inte du vara. Och så såg jag mig själv i spegeln och såg den fulaste människan jag någonsin skådat. Världen blev grå och jag blev så jävla ledsen. Jag saknade färger i mitt liv igen.
 
Ibland kunde jag känna mig så fruktansvärt ensam. Ni vet sådär ensam att om någon visste hur jag kände skulle dem vilja dö. Då skulle dem inte veta hur dem skulle bära sig åt för att hantera ensamheten. Bara att jag har börjat vänja mig. Vänja mig att inte tillhöra någon. Vänja mig vid att någon inte saknar mina andetag om natten och vänja mig vid att någon inte vill spendera sina söndagar med mig. Eller lördagar. Eller någon dag i veckan. Jag hade börjat vänja mig vid tanken om att inte tillhöra någon som älskar mig så mycket att han är beredd att bo på gatan, bara han får vara med mig. Det är hemskt egentligen, att jag hade vant mig vid att inte vara älskad av någon på det sättet man är i ett förhållande. Men jag antar att jag vande mig snabbt vid att inte vara någons kärlek. Ibland försökte jag tänka att det är inte detta kapitelet i mitt liv som jag kommer vara lycklig, men kanske nästa. Eller nästa efter det. Eller kanske sista. Är inte de det fina med livet? Att man vet aldrig. Plötsligt kanske man blir någons. Någons livs stora kärlek efter allt.
 
Jag tror dem flesta har hört den meningen förr. För att översätta den direkt till svenska: det som inte dödar dig gör dig starkare. Jag tycker det är fel. När jag tänker på de gånger jag fått mitt hjärta krossat har jag inte blivit det minsta starkare efteråt. Jag har blivit räddare. Jag har blivit en svagare person än jag var innan. Att ta sig ut ur ett förhållande som inneburit mer negativa saker än positiva kan man komma ut som en vinnare och känna sig starkare än förr. Men inte när man är så jävla förälskad och det helt plötsligt tar slut. Det lämnar så mycket frågor. Så mycket frågor man har som man inte får svar på. Var jag för högljudd eller hade jag kanske fula kläder? Borde jag inte sagt dem där orden som kanske fick honom att inte vilja träffa mig mer eller borde jag kanske varit lite roligare. Tillslut slutar man tänka och försöker släppa och acceptera att det inte blir som man trodde. Men man är ändå så jävla mycket svagare. Man känner sig så misslyckad och inte ett dugg starkare i längden.
 
Det finns så många som har gett upp. "det är inte värt det längre, det är inte värt bubblet i magen när mobilen visar hans namn. det är inte värt alla pussar i pannan, och det är inte värt skrattet som väller ur en när han kysser en, för man är ju så förbannat lycklig". men svaret är: jo. det är värt det. även fast det gör så helvetes ont ibland, så är det värt det.
 

Alltid ska jag jämnföra alla med dig. Ingen kan jämnföras med dig, hur kunde jag vara så jävla dum

2013-06-01 / 22:22:33
Lördag.
Har inte bloggat på evigheter men har hunnit med både Stockholm och Öland. Haft det sjukt bra där faktiskt. I Stockholm traskade jag och lisa mest runt i affärerna, käkade god mat och hade det jätte bra. Gör jag gärna om. Såna saker är roliga att göra, för så himla skönt att komma bort ett tag ifrån allt.
 
Kom hem vid 16 på söndagen, vid 18 gick en minibuss mot Öland, stannade till onsdag. Hade 3 bra men blåsiga dagar på ön. Lärde mig massa och hade faktiskt jätte kul även att jag var sjukt negativ till allt som hade med den resan att göra.
 
Resten av dagarna var jag i skolan i två dagar. Myste med min saknade pojkvän och hade det bra faktiskt. Gjorde nationella i franska, som jag bara vill skratta åt för det gick åt helvete. 
 
Nu är det helg, och vad gör jag? Jo pluggar för har HUR mycket som helst att göra. Bara att kämpa. Snart sommarlov och bara 3 dagar i skolan den här veckan. Underbart.
 
Puss !! ♥
 
- Bilderna är ifrån Stockholm och bilder som togs på Öland.
 
 

RSS 2.0