10 sanningar om mig

2013-03-31 / 19:09:39
jag sover alltid med radion på, kan inte somna annars

jag hade mitt första seriösa förhållande när jag var 14 år

jag har skolios, inte mycket men man ser att mina ena höft sitter högre upp en den andra.
 
jag kan förlåta men inte glömma saker som sårat mig
 
jag kan ungefär 99% av låtarna i mina spellistor på spotify utantill
 
 jag är enormt skoltrött
 
jag och min pojkvän har känt varandra i 1år och 3 månader
 
jag och min närmsta bästa vän har känt varandra sen jag var 4år och hon var 3år
 
min lillasyster är mer som en bästa vän för mig
 
jag har varit på utredning av dyslexi, vilket jag inte hade utan långt ifrån
 
 
 
 
 

det finns ingen lycka, bara lyckliga stunder

2013-03-29 / 15:38:28
Fredag.
Idag är det fredag. Vaknade upp bredvid mitt hjärta. Vi morgongosade och halv sov tills vi orkade traska upp och käka frukost. Drog till farmor, fikade, lekte och sen hem. Han åkte hem kring ett. Så nu är jag själv med världens fetaste godis påse som han köpte till mig igår. Igår myste vi med att äta ute, köpa godis och mysa till filmer. Låg och pratade tills vi somnade. Han får mig verkligen att må så otroligt bra.
 
Nu ska jag plocka ordning lite på mitt rum, sen vet jag inte vad som händer. Eirin kommer nog och myser med mig och Elin ikväll om vi har tur. hihi
 
Puss!! ♥
 
Jag är lycklig nu. Ibland krävs det att man ställer om, ändrar sig och börjar om helt ifrån början och gör saker bättre än man gjorde innan. Man lär sig snabbt, och man ska inte döma en person innan man vet allt om dom och verkligen litar på dom. För ingen människa är som man först tror. Man kommer bli besviken, arg och ledsen. Men en sak är säker, du blir alltid lycklig igen. Det är ditt val vem du vill vara med, vem du vill bry dig om. Ingen annan kan tvinga dig till det. Så bara att vara stark och le igenom det värsta. För jag lovar det blir alltid bättre.
 


dagens.

2013-03-29 / 13:54:06


Att gråta behöver inte betyda att man är svag. Det kan också betyda att man varit stark länge nog.

2013-03-28 / 13:14:19
Torsdag.
Idag är sista dagen i skolan. Har från och med nu lov. Underbart. Men ska vänta på älskling tills han slutar och sen så tillbringar jag resten av dagen med honom. Dagen har gått fort. Började dagen med franska. Ingen kommentar på hur franskan går för mig just nu. Efter det hade vi miljöråd. Det går framåt där med. Liksom allt idag är bra. Utom den konstiga träningsvärken i magen, inte ens snyggt.
 
Men nu ska jag bara vara glad idaaag.
 
Puss !! ♥
 

Don't try and come into my life if you don't plan on staying.

2013-03-27 / 21:34:20
Onsdag.
Har haft en kanon dag faktikst. Allt i skolan gick bra. Förutom matte omprovet. Men vad gör det om 100 år liksom. Efter det gick jag till 48:an och mötte upp mina tjejer. Vi käkade mat, snackade och skrattade. Så det ska vara. En riktigt bra eftermiddag. Vi traskade vidare runt omkring på stan, efter det tog vi en fika på Royal. Snackade ännu mera, sen sprang vi dem sista 20 minuterna igenom några affärer och sen hem till oss och pratade ännu mera. Hur bra liksom?
 
Imorgon är det torsdag. Sista dagen innan lovet. Jag slutar halv två. Efter det ska jag mysa med min pojk. Han ska bjuda mig på kinan och sen ska vi ha myskväll. Bra start på lovet. Påsk i helgen med. Kan ju säga att jag varken firar påsk eller ens tycker om påskmaten. Så den helgen för mig ser mer ut som en  vanlig ledig helg.
 
Men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. För imorgon ska jag försöka komma upp någorlunda tidigt.
 
Puss !! ♥
 

Ibland gör det bara ont utan att jag kan förklara varför.

2013-03-27 / 10:55:34
Onsdag.
Veckan vänder. Det är en dag kvar sen har jag en hel veckas lov. Så sjukt skönt egentligen. Den här dagen har gått fort hittils. Blir strax som vanligt den här veckan lunch med älskling och bestiie. Efter det är det bara att skriva uppsats och sen göra omprov i matte. Känns helt okej ändå.
 
Efter skolan ska jag äta ute med Eirin och Elin. Dom två som känner mig mest och läser mig rakt av. Vilket ska bli skönt att bara prata av sig och skratta lite. Skolan kommer lite emellan oftast. Men nu blir det av.
 
Det var det. Ska nu lyssna på eller ja, försöka lyssna för att kunna lära mig något om ekonmin ifrån antiken och framåt. Heja!
 
Puss !! ♥

vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den

2013-03-26 / 21:15:00
Och så kommer man till den där punkten då det inte går längre. När man ligger där i mörkret och undrar vem som ska säga något först. Vem som ska släppa bomben. Våga tala. För trots att hjärta slår samma lugna slag som vanligt, trots att min hud är lika varm som vanligt så är ingenting längre som vanligt. Vi vet det så himla väl. Och visst kan man älska varandra mest i världen men ändå känna sig tom. Och visst kan man vara hel trots att man är halv. Men nog gör det ont när hoppet dör. Så förbannat ont.
 

dagens

2013-03-26 / 09:40:57


Vi kommer bara att tillbringa resten av livet med vårt prat om att vi älskar någon/något medan vi egentligen bara mår dåligt

2013-03-26 / 09:14:00
Tisdag.
Jag hatar annars tisdagar. Men icke idag. Idag är jag så sjukt glad så det finns inte. Har just nu miljökunskap. Planerar att vi kanske drar till Göteborg den 13 Maj. Till Öland den 26-29 Maj. Kommer gå fort fram till sommarlovet. Så jag är bara glad. Morgonen började bra till och med. Frukost och kramar av syster. Solen skiner. Tog skinnjacka och converse till skolan. Asså gaaaah..
 
Och det blir bättre. Ska mysa med älskling efter skolan. Det är två dagar kvar sen är det lov. Happy faceeee!
 
Puss !! ♥
 

Sometimes it seems like the people with the biggest hearts are the ones who suffer the most.

2013-03-25 / 21:37:00
Måndagkväll.
Nu ska jag försöka komma igång med lite plugg. Eller ja, det jag orkar. Har inte riktigt hittat motivationen senaste tiden till skolan. Men allt handlar nog att jag är så sjukt trött på skolan. Tycker synd om de stackarna som tappar motivationen redan på högstadiet eller till och med på mellanstadiet. För det är en lång väg kvar därifrån och det blir heller inte lättare.
 
Men ska göra mitt bästa nu. Jag tar ju snart studenten, om ett drygt år (hur sjukt?!). Och jag ska göra mitt liv till det bästa så gott det går. Just nu trivs jag som fisken i vatten. Har världens bästa pojkvän, bästa vännerna och allt bara går sådär bra. Kanske har allt vänt, kanske är det dags för mig att bli lycklig nu. Dags för mig att känna att livet är riktigt jävla bra.
 
Nu ska jag plugga så mycket som jag orkar, skriva med hjärtat mitt och bara le för att jag kan och att allt faktiskt för en gångs skull är bra.
 
Puss !! ♥
 
- känner lite såhär
 

I may not be the hottest or prettiest girl out there but trust me, if you give me a chance, I will love you like no one else could.

2013-03-25 / 18:53:37
Måndagkväll.
Tog en springtur med syster, så jag har nu skoskav from hell. Känner bara aj, jag måste går barfota resten av veckan. Nu väntar ett gympass innan jag beger mig igång med pluggandet. Ska försöka hinna med så mycket så möjligt nu. Har väldigt mycket plugg sista veckan. Men bara att kämpa.
 
Puuuuss!! ♥
 
 

träning nästa

2013-03-25 / 17:44:38


Life is too short. Enjoy your days, laugh at every chance, cry only if you must, and never let others bring you down.

2013-03-25 / 16:55:03
Måndag.
Jag är glad idag. Har haft en kanon dag. Skratta så jag dött med emma genom varenda lektion. Ätit lunch med henne och älskling. Efter det hade jag ett franska prov som gick sådär. En stund på stan med lisa efter det. Mys fika med syster och lite shopping. Träffade älskling till hans buss gick, och nu är jag hemma och väntar på maten. Ska plugga och träna med. Så det är väl vad jag hinner.
 
Fick även jobbet som jag var på anställningsintervju på förra veckan, om jag är glad? JAA GALET! Så nu har jag sommarjobbet fixat. Kanon !
 
Puuuuss!! ♥
 

You have to go through the worst to get the best.

2013-03-24 / 20:16:27
Söndag.
Har haft en fin söndag. God mat. Tårta. Promenad. Liksom det som gör livet lite. Men nu sitter jag här med allt plugg och har en sån härlig ångest över allt som jag måste göra den här veckan innan jag faktiskt tar lov. Ska bli så sjukt skönt. H
 
Har franska prov imorgon, så ska gå och hämta lite choklad och försöka plugga lite seriöst så jag klarar det. Ska plugga efter skolan imorgon med så jag får så mycket så möjligt gjort, så slipper jag göra det på lovet sen.
 
 
Puss !! ♥
 

Choose your happiness over everything.

2013-03-24 / 12:05:00
Söndag.
Idag har jag en riktig söndagsångest. Så känner nästan inte ens kroppen orkar mer. Somnade redan vid 22 igår. Var så sjukt jävla trött i hela kroppen. Tänker väldigt mycket om kvällarna vilket gör att det blir ännu värre med allting. Så jag var totalt död när jag somnade.
 
Idag är det väl bättre. Har tränat och duschat. Blir kalas idag med. Så ska städa ordning lite och fixa mig. Får se om jag träffar eirin en stund ikväll.
 
Puss!! ♥
 - känner såhär idag

R.I.P to everyone who fucked me over, played me, tried me or lied to me, because you're are all dead to me.

2013-03-23 / 16:58:13

längesen jag skrev här, men har haft fullt upp med bra saker i livet helt enkelt. igår slutade jag vid tio, tog ett bussen mot skogen med min pojk. kom hem därifrån idag. mysig start på helgen helt enkelt med min favorit.

nu ligger jag och vovven i sängen och ska strax ta en promenad för att köpa lite lördagsgodis till mig. jo men visst det förtjänar jag eftersom jag ska ägna kvällen åt att plugga franska, för har prov på måndag.

har väl inte så mycket mer och säga. jag är glad, lycklig och älskar livet. vädret har efter en veckas snöstorm äntligen bättrat sig och våren närmare sig. 4 dagar kvar i skolan sen lov. kan man annat än att vara jävligt glad ?! Tror inte det !

Puss !! ❤


Wherever there is an end, there's always a new beginning.

2013-03-20 / 18:30:32
Dettta inlägget skriver jag endast för jag är så sjukt mega cp glad över alla som finns i mitt liv. Helt seriöst. Mitt liv gjorde en vändning när jag gick till skolan igår och lyssnade på musik. Jag insåg att jag faktiskt kan blir lycklig igen, även att jag ett antal gånger varit helt förstörd inifrån och ut. Jag har knappt vetat vem jag själv är. Känt mig helt värdelös och ful. Jag har aldrig riktigt fattat varför jag bara känt att jag aldrig duger vad jag än har gjort.

Men jag tror att allt har handlat om att jag bryr mig alldeles för mycket andra och väldigt lite om mig själv och hur jag själv mår. Jag kan nu i efterhand säga att jag stått ut med saker som jag egentligen inte borde. Saker som jag nu kan säga att jag verkligen inte förtjänade. Men mår man dåligt så kan man själv inte se det förens man själv mår bra igen. När man har något att jämföra med. Jämföra med och nu.

Och jag kan nu säga att hela december 2012 var en månad som förändrade hela mitt liv. Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Inte haft så många sömnlösa nätter, gråtit och verkligen hatat allt som har med livet att göra. Det var först då jag började inse hur underbara vänner jag har. Seriöst, det är helt sjukt. Dom finns verkligen där närsom. Jag hade en av mina bästa vänner hos mig kvällen jag bröt ihop, hon kramade om mig och sa att det kommer blir bra och att jag förtjänar inte det här. Medans en annan av mina bästa vänner tog med kakor till mig för att jag skulle blir glad. Alla samtal och sms som visade att vänner faktiskt fanns där gjorde mig starkare. Inte nog med det så kramade jag mig igenom december med mina vänner, och jag blev på något sätt lycklig sakta men säkert. Tack vare mina vänner och dom runt om mig just då. Jag är lyckligt lottad med så fina vänner som jag faktiskt har, men kanske inte alltid tar vara på och uppskattar som jag borde. Men det är tack vare mina vänner att jag klarade mig igenom det som jag aldrig trodde jag skulle klara av.
 
Jag kan lova att jag kommer finnas där för mina vänner lika mycket som dom gjorde för mig då, även att jag var så pass borta i min egna värld just då och såg allt svart. Jag hoppas att ingen av mina vänner gör samma misstag som jag gjorde. Jag hoppas verkligen att ni lär er av mina misstag. För jag vill inte att någon annan ska behöva känna som jag gjorde då
 
Men vill bara säga tack till världens bästa vänner. Är så glad att ni finns i mitt liv, alltid.
 
 

Vi dömer andra innan vi lär känna dom. Inte konstigt att så många blir besvikna när man inser hur fel man hade.

2013-03-20 / 13:49:59
Onsdag.
Den här dagen gick fort, hade två lektioner och en arbetsintervjun. Mamma hämtade mig så jag slapp gå hem i det här jävla värdret. Så nu håller jag på att baka en tårta och mysa med vovven. Jag är effektiv förstår ni. Tårtan är till pappa förövrigt, och tårtbotten står just nu i ugnen. Så ska fixa med det sen.
 
Min kära vovve följer efter mig vart jag än går. Just nu ligger han vid mina fötter och sover. Men går jag ut i köket följer han efter och gnäller tills jag lägger mig i sängen igen. Så vi har det mysigt i sängen, när väret ute totalt suger.
 
Ska försöka plugga lite med när jag hinner (läs orkar).
 
Puss !! ♥
 
- myyyyser
 I would have done anything for you, but you took too long, and now I'm gone.

2013-03-19 / 19:23:00
Tisdagkväll.
Har precis kört igenom hela kroppen i gymmet och fått lite tips av pappa. Annars nu ska jag väl plugga lite. Senare ringa älskling och prata av mig lite. Behövs ibland. Han får ofta vara den som bara lyssnar när jag snackar på om det mesta. Men sån är jag.
 
Ska även på arbetsintervju imorgon efter jag slutat. Hoppas på det bästa bara!
 
Puuuuss !! ♥
 
 

Jag klarar mig bättre ensam. Det blir bara en massa tårfyllda, sömnlösa nätter så fort jag blandar in någon annan.

2013-03-19 / 16:38:52
Tisdag.
Har varit en helt perfekt dag, helt seriöst. Ingen kan vara lyckligare än mig just nu. Har skrattat mig igenom varenda lektion med bestiie och tagit en fika på stan med lisa. Allt ilivet blir mycket bättre om man bara slutar tänka på allt negativt och istället uppskattar det som finns där. Så jag är glad och längtar redan till en ny dag liksom. Hur bra ?!
 
Nu ska jag plugga lite. Har lite att göra, som jag inte gjort. Som jag egentligen borde gjort för längesen. Men inte orkat. Senare blir det även ett gympass. Heja mig liksom!
 
Puuuuuuss ! ♥
 
- äckligt glad

 

Jag har inte gett upp. Jag bara ger han tid att inse hur dum han var som gav upp oss.

2013-03-18 / 21:27:00
Måndagkväll.
Har haft en bra kväll. Mest tagit det lugnt och bara haft det bra. Ska strax gå och lägga mig antar jag. Har dock sovmorgon imorgon. Sjukt skönt. Ingen stress. Bara chill morgon. Börjar dock dagen med 90 minuters matte. Fyfan för det.
.
Annars då? Jo men livet funkar. Trött på vissa saker och det märks så tydligt i sättet jag är, känner och allt sånt där. Känner bara att jag inte längre orkar bry mig. För man får ändå ingenting tillbaka på det. Undvika att vara ensam fungerar just nu pööörf. Man tänker inte, man bara stör sig. Känslan av att man bara tröttnat.
 
Har en massa plugg att ta tag i bara jag orkar. Men den dagen kommer väl med. haha. Orkar inte livet ibland.
 
Men nu ska jag lägga mig, lyssna på musik och prata med älskling antar jag.
 
Puss !! ♥
 

Here's to the people who always have a smile on their face and no matter what they're going through, they put others before them.

2013-03-18 / 16:03:00
Måndag.
Haft en bra dag. Skrattade mig igenom hela engelskan med bestie. Efter det hade jag ingen lektion förens vid halv ett så följde med farmor bort till lill kusin. Pratade, fikade, lekte och bara hade det riktigt bra faktiskt. Åkte tillbaka till skolan. Hade franska. Traskade hemåt och bara var allmänt lycklig. Bytte om och gick och tränade stenhårt i gymmet 1h. Så himla underbart att bara kötta stenhårt. Efter det har jag bara vilat. Så ska fixa mig lite mat och senare ta en lång powerwalk med systern min.
 
Nu ska jag gå och äta med mamma och pappa förstår ni.
 
Puss !! ♥
 
 

låt ingen förstöra din lycka

2013-03-18 / 14:25:00

måndag avklarad. känner mig redan död och längtar efter helg. ska spendera hela helgen med pojken. underbart. har efter helgens nedslag av allt peppat upp mig och ser bara alla bra saker i livet. ingen ska få mig att må dåligt. Sviker vänner, så är dom helt enkelt inga vänner. så då ska man heller inte gråta över det.

Nu ska jag ner och köra ett rejält träningspass. Japp.

Puss ! ❤


även en sån som jag ger upp

2013-03-17 / 21:53:49

lagt mig redan och ska sova strax. insett vad mycket handlar om gällande om hur jag känt den här helgen. och det är bara att ta det som det är. man orkar inte ta hur mycket skit som helst helt enkelt.

umgåtts jätte mycket med min älskade syster denna helg. hon är bra hon. så glad att jag har henne även att vi slagit varandra blodiga genom åren. världens bästa syster oavsett vad ❤

förövrigt blir det en helt okej vecka tror jag. mycket plugg och annat. som alltid.

aja. Godnatt ! ❤


en dag kommer allt du någonsin drömt om blir verklighet.

2013-03-16 / 21:25:33
Lördagkväll.
Känner hur musiken är det enda som håller mig vid liv just nu. Jag har ingen ork till något. Men saker blir väl bättre någon gång. Jag önskar bara att allt var så mycket bättre. Att jag kunde säga utan att tveka att jag faktiskt är lycklig. Just nu är jag nog varken lycklig eller olycklig. Jag bara existerar där någonstans i mitten. Livet är bra jävla orättvisst.
 
Ska lägga mig i sängen, lyssna på musik och drömma. Det jag är bäst på liksom.
 
Puss !! ♥
 

Jag kan inte, får inte och vill inte förlora dig.

2013-03-16 / 19:29:06

jag känner mig som på andra sidan jorden. långt bort ifrån mitt egna liv. trodde aldrig jag skulle behöva känna såhär, men det gör jag. tagit långa promenader för att det ska kännas bättre för det gjorde det alltid förr. men allt sitter fortfarande kvar. vet inte vart jag ska ta vägen. ingenstans eller någonstans.

nu ska jag lyssna på musik och bara försöka få livet att sjunka in, eller ja verkligheten.


dagens

2013-03-16 / 11:55:05


trodde vi hade allt tills jag insåg hur små vi var

2013-03-16 / 10:15:10

godmorgon!
vaknade vid halv tio och har legat i sängen tills nu. ska strax gå upp och käka frukost. händer nog inte så mycket mer med livet idag heller. kanske tar en promenad med vovven eller något sånt. får se helt enkelt.

men nu ska jag gå upp och äta frukost.

Puss ! ❤


lämnad, krossad och förstörd. just det livet handlar om

2013-03-15 / 23:23:47

struntade i festen. legat hemma i min säng exakt hela dagen och tyckt allmänt synd om mig själv. pratade en stund med Philip så nu ska jag väl sova.

inget känns ärligt talat bra ikväll så bara tjaaa livet du suger.

godnatt ! ❤


dagens.

2013-03-15 / 14:48:42


lita aldrig på en man som lovar att kämpa för dig.

2013-03-14 / 22:00:42
Torsdagskväll.
Idag har jag hunnit med att traska omkring i skolan till klockan tre, solat och tränat. Haft en bra dag och ska strax sova för är fortfarande sådör otroligt äckligt trött.
 
Lisa ringde förut och efter lite övertalan så ska jag på 18-års fest imorgon. Varför inte liksom? Det blir nog roligt, bättre än att sitta hemma i min ensamhet liksom. Det blir nog kanoners! Så ser faktiskt fram emot det.
 
Nu ska jag sova!
 
Godnatt !! ♥
 

går sönder i småbitar

2013-03-14 / 15:54:15
Torsdag.
Inte på bästa humöret. Men ska fixa kaffe och försöka rycka upp mig. Har lite plugg att göra med så ska ta tag i det om jag orkar. Det var det.

Puss !! ♥
 

dagens.

2013-03-14 / 08:58:28


jag kommer älska dig när jorden gått under, för jag tänker aldrig dö, nej det kommer aldrig va över för mig

2013-03-13 / 22:21:34

lagt mig nu för jag är sjukt trött. att vara borta en vecka, eller ja 4 dagar ifrån skolan. magsjuk. att sen komma tillbaka när kroppen inte ens har fått tillbaka orken och man ligger efter i det mesta och har saker att ta igen. då blir man sjukt jävla sliten. även att jag sovit 2,5 förut kan jag lätt somna nu. that's life.

förövrigt är jag helt fast i Håkan Hellströms nya låt. räddaren i nöden så att säga.

Godnatt !! ❤


det handlar om att den som man aldrig kan leva utan

2013-03-13 / 20:01:54

sitter i soffan är trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. när jag kom hem gick jag och la mig och har legat där tills nu ungefär. men är fortfarande så sjukt trött. tror det beror på att det är så sjukt mycket i skolan nu.

annars ska jag nog gå ner och fixa lite kaffe så jag piggnar till lite.

Puss ! ❤


A broken heart can change someone entirely.

2013-03-13 / 14:54:10

taggar matte prov nu. önska mig lycka till världen!


Jag började vara bättre för dig, men du har lärt mig att vara bättre för mig själv.

2013-03-13 / 13:02:09
Onsdag.
Idag är jag trött med huvudvärk. Känner hur skönt det hade varit att stanna hemma idag och bara sova. Men har som sagt matte provet vid klockan 15. Kommer inte orka. Idag blir det bara hem och lägga sig ett tag. Sen vidare för att träna och sola. Låter bra tycker jag eftersom syster och jag inte orkade gå och sola igår. haha.
 
Nu ska jag och emma skriva på våran uppsats om pedofiler på nätet. Japp.
 
Puss !! ♥
 
 

Det är med dig jag blivit den jag kommer vara resten av mitt liv

2013-03-12 / 15:32:46
Tisdag.
Så mycket jag ska hinna med idag. Eller som jag har tänkt hinna med. Just nu skriver jag på en svenska artikel, och har matte provet imorgon som jag ska plugga på när jag kommer hem. För ska fixa det, eller jag ska ge det ett försök.
 
Ska även försöka hinna sola och träna. Tiden räcker inte riktigt till känner jag. Men bara att försöka ändå. Det var väl det. Slutar om en kvart. Så skönt.
 
Puss ! ♥


man får vad man förtjänar

2013-03-12 / 10:56:28

har matte. och det suger. jag har prov imorgon. det suger ännu mera. kommer inte orka detta.


Moving on is a hard thing to do, but it's almost always the best thing to do.

2013-03-12 / 09:10:03
Tisdag.
Jag hatar tisdagar. Just för att jag ska plåga mig igenom 90 minuter matte sen. Finns inget jag hatar så mycket som det. Måste även plugga matte sen när jag kommer hem. För har provet imorgon som jag missa när jag var sjuk. Kom igen!
 
Nu har jag miljökunskap, och jag på ett underbart humör idag förstår ni. Fint väder och bara lycka! Tog skinnjackan till skolan bara för att solen sken, även att det var 3 minusgrader. Liksom gaaah vilken bra dag!
 
Puuuss !! ♥
 

Det är så svårt att andas utan dig

2013-03-11 / 23:05:10

kör en mobilblogg för jag inte orkade ha datorn uppe längre. men har precis sett ett avsnitt av " Sofias änglar ". Det avsnittet handlade om att pappan i familjen hade en obotlig hjärntumör och visste inte hur lång tid han hade kvar att leva. jag grät, grät och grät lite till. mår så dåligt av och se den äckliga verklighet vi lever i. usch.

Annars idag var jag i skolan på första gången på evigheter. slutade tidigt. åkte hem och pluggade. sen mötte jag upp min pojk. vi gick hem. och nu ligger jag här.

imorgon är det lång dag, äckel tisdag. får se om det blir mys med pojken efter, annars ska jag bara plugga satan. behöver komma ikapp nu.

Aja ska sova, sovmorgon med. Livet är bra!

Godnatt !! ❤

- dagens


Jag vill ha dig här på riktigt inatt.

2013-03-10 / 23:40:07

- två söta cambilder innan jag somnar.
 
Ikväll är jag glad. Har pluggat lite. Sjungit. Imorgon kommer mitt gos hit. Pööörf! Så nu ska jag sova lite så jag är pigg till skolan, vilket jag aldrig är. Så vi kanske ska börja med något nytt.
 
Puss och godnatt ! ♥

när två hjärtan brister, brister dem aldrig rättvist. ett får alltid falla i bitar. det andra klistras ihop och går vidare.

2013-03-10 / 20:16:33
Söndagkväll.
Sitter med lite smått söndagsångest över det där talet som jag ska hålla imorgon. Tycker inte om att stå där framme med all uppmärksamhet. Tror därför att den kursen vi läser nu är bra för mig eftersom att vi just ska öva på att stå där framme. Även att jag har så nervös VARJE gång. haha. Det funkar det med. Man lär sig av det även att det känns som ett helvete nu.
 
Annars var kvällen igår faktiskt bra. Roligt att träffa lite folk och ha kul. Även att jag börjar tröttna lite på just de stället. Stiftelsen var väl okej. Bästis sov även hos mig inatt. Så vi gick inte upp ur sängen förens vid två idag. Skönt det med. Sen dess har jag legat i sängen, pluggat, tagit en tur i gymet och duschat.
 
Nu ska jag fixa lite mer plugg, så jag kommer igång igen. Har inte varit i skolan på över en vecka. Så kanske dags nu så att säga.
 
Puss !! ♥
 

The pain you feel today, will be the strength you feel tomorrow

2013-03-09 / 15:15:20
Lördag.
Nu har jag varit hos farmor en sväng. Solade i 30 minuter bara för att. Tog en fika och pratade. Mysigt. Gick hem och nu ska jag gymma lite innan jag duschar och gör mig ordning för kvällen. Ser fram emot att ha en underbar kväll med bästavän och syster. Så det blir nog bra!
 
Igårkväll blev det en promenad med eirin och ludwig tillsammans med vovvarna. Skönt att komma ut lite med. Så idag är jag glad.
 
 
Nu ska jag träna osv.
 
Puss !! ♥
 

Don't judge me for my choices when you don't understand my reasons.

2013-03-08 / 17:22:10
Fredag.
Känner hur skönt det är när kroppen återställer sig och blir som förut. Ska aldrig mera önska att jag blir sjuk. För var lite så det var den här gången eftersom vi hade så mycket. Men sen brast det ut till ett helvete. Magsjuka en gång och du vill aldrig mer bli sjuk det lovar jag er!
 
Nu ska jag ta det lugnt och bara tagga tills imorgon då bestie och jag ska festa och dansa röven av oss. Längtar vi till. Fint ska det va. Även att vi inte ens vet om vi har skjuts hem därifrån, men hem kommer man alltid på något sätt så det löser sig nog, haha.
 
Min första riktiga måltid på 3 dygn nu blir pappas hemmagjorda kebabtallrik. Kan det bli bättre? Nej tror inte det. Så jävla gott!
 
Puss !!♥
 

jag vet att du inte tycker om när jag gråter, du talar om för mig att jag ska vara stark.

2013-03-08 / 13:34:15
Fredag.
Idag mår jag bra igen. Känns så underbart att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Är hemma idag för att bli helt återställd. Detta har verkligen varit det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Att inte ha orken till någonting, att bara ligga i sängen och knappt kunna sova för att det hugger i magen. Inget vidare. Så är såsåså glad att jag är frisk och att det nu är vår ut. Happy faaace!
 
Nu ska jag bara ligga och ta igen mig.
 
Jag saknar min pojk, mina vänner och mitt liv något enormt ! Så bara längtar efter nästa vecka!
 
Puss !! ♥
 

Jag tror jag visste att det skulle bli såhär men jag antar att jag var för dum för att inse det.

2013-03-07 / 14:16:19
Torsdag.
Legat i sängen konstant sen i tisdagskväll. Jag mår bättre idag, men orken att vara uppe finns inte. Igår var det bara vatten som gick ner. Men idag har jag börjat äta lite eftersom magen mår inte direkt bra utav att vara tom. Haft en av de värsta nätterna, halva natten inne på toan. Ni hör ju hur bra jag mått senaste 24 timmarna. 
 
Vill ha mitt liv tillbaka nu. Men ska vara hemma imorgon med så jag orkar helgen. Bara hoppas på det bästa nu.
Idag är det jag och blåbärsoppan. NU jävlar ska jag bli frisk.
 
Puss !! ♥
 
- har en världens bästa vän också, den här låg i brevlådan imorse. Tack jonte !
 

Ibland känns det bra att inte tänka alls

2013-03-06 / 11:49:23

okej är glad att jag inte gick till skolan. ligger och mår allt annat än bra. ont magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen, samtidigt som jag mår jätte illa..

det är jag, sängen och vatten.

återkommer när jag mår bättre.

Puss ❤


Don't cry over the past, its gone. Don't stress about the future, it hasn't arrived. Live in the present and make it beautiful.

2013-03-06 / 09:03:33
Onsdag.
Idag är jag hemma ifrån skolan. Magsjukan går här hemma och skulle jag vara smittad så är det bättre att vara hemma och se. Inte så rockigt att få det i skolan direkt. Så jag är hemma idag sen får vi se hur det blir resten av veckan om jag får det eller ej.
 
Men annars idag ska jag bara plugga eftersom jag ändå mår bra så kan jag utnyttja tiden med att plugga. Har ett matteprov att plugga till och ett tal att förberada så japp.
 
Saknar min pojkvän extra mycket idag. Blir jag sjuk träffar jag inte honom förens nästa vecka. Inget positivt här inte.
 
Puss ! ♥
 

allt handlar om att vara lycklig över det man har

2013-03-05 / 22:05:21
Tisdag.
Här sitter jag med söndagsångest på en tisdag. Precis pratat lite med hjärtat och nu ska jag gå och borsta tänderna. Känner att jag bara behöver sova och få lite ordning på livet.
 
Imorgon blir det chill i skolan och sen plugga satan till matteprovet som jag har på torsdag. Och tror ni jag fattar något av det? Nej inte direkt. Kommer få F i det. Om det inte händer något mirakel. Haha.
 

Det var väl det.
 
Godnatt ! ♥
 

livet är inte alltid enkelt, men ändå överlever man varje dag

2013-03-05 / 18:20:11
Tisdag.
Andra studiedagen den här veckan. Den har jag tillbringat hemma hos lisa. Vi har busat med Wilma hela dagen och endast tagit det lugnt. Nu ska vi strax äta, åker åtta tåget hem sen. Laddar om för imorgon är det tillbaka till skolan.
 
Gårdagen tillbringades med både emma och lisa. Käkade sallad. Emma blev brunett. På lkvällen en sväng och hos farmor och sen mys med eirin. Helt perfekt avslut på den dagen.
 
Haft en bra långhelg ändå. Så bara att tagga att det är crika 100 dagar till sommarlovet. Kämpa.
 
Puss !!♥
 

Tänk om jag blir någon annan, som inte känner någonting.

2013-03-02 / 22:51:09
Lördagkväll.
Ligger i min säng, funderar över vem jag blivit den senaste månaden. Ingen jag vill vara. Jag som annars brukar vara den som har massa känslor, är glad och ofta tar andra människors mående i första hand. Just nu är jag känslokall, tom och bryr mig inte vad som händer. Orkar inte. Det här är inte jag.
 
Annars ikväll har jag mest tagit det lungt. Legat i sängen funderat över vem fan jag är, och vad fan jag håller på med. Samtidigt som jag kanske insett att det blir så när man tar mycket skit en längre tid, att det helt plötsligt slår till och att man omedvetet hämnas för att känna sig själv bättre till mods. Vad vet jag, jag känner mig bara vilsen ikväll. Vill sova och vakna upp. När jag vaknar ska allt sådär jättebra. Men det kommer det inte bli.
 
Nu ska jag borsta tänderna, fixa sängen och lägga mig.

puss och godnatt. ♥
 
- du kan aldrig fly från monsterna i ditt huvud.
 

I can't explain how painful it is to wait for something that never comes

2013-03-02 / 16:54:55
Lördag.
Har tillbringat dagen i Västervik med familjen. Mysigt att bara gå omkring och kolla lite. Så nu är jag hemma, och har inga större planer för kvällen. Mest bara ta det lugnt och kanske plugga lite om jag orkar. Det låter som en sköv kväll.
 
Igår kom eirin till mig. Kändes bra att få prata av sig. Eftersom att våra uppfattningar av folk är detsamma så då kan man störa sig på dom tillsammans. Så det ska vara. Så det var en bra kväll.
 
Nu ska jag städa mitt rum, och umgås lite med syster innan hon drar iväg.
 
Puss !! ♥
 
 

RSS 2.0