Wherever there is an end, there's always a new beginning.

2013-03-20 / 18:30:32
Dettta inlägget skriver jag endast för jag är så sjukt mega cp glad över alla som finns i mitt liv. Helt seriöst. Mitt liv gjorde en vändning när jag gick till skolan igår och lyssnade på musik. Jag insåg att jag faktiskt kan blir lycklig igen, även att jag ett antal gånger varit helt förstörd inifrån och ut. Jag har knappt vetat vem jag själv är. Känt mig helt värdelös och ful. Jag har aldrig riktigt fattat varför jag bara känt att jag aldrig duger vad jag än har gjort.

Men jag tror att allt har handlat om att jag bryr mig alldeles för mycket andra och väldigt lite om mig själv och hur jag själv mår. Jag kan nu i efterhand säga att jag stått ut med saker som jag egentligen inte borde. Saker som jag nu kan säga att jag verkligen inte förtjänade. Men mår man dåligt så kan man själv inte se det förens man själv mår bra igen. När man har något att jämföra med. Jämföra med och nu.

Och jag kan nu säga att hela december 2012 var en månad som förändrade hela mitt liv. Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Inte haft så många sömnlösa nätter, gråtit och verkligen hatat allt som har med livet att göra. Det var först då jag började inse hur underbara vänner jag har. Seriöst, det är helt sjukt. Dom finns verkligen där närsom. Jag hade en av mina bästa vänner hos mig kvällen jag bröt ihop, hon kramade om mig och sa att det kommer blir bra och att jag förtjänar inte det här. Medans en annan av mina bästa vänner tog med kakor till mig för att jag skulle blir glad. Alla samtal och sms som visade att vänner faktiskt fanns där gjorde mig starkare. Inte nog med det så kramade jag mig igenom december med mina vänner, och jag blev på något sätt lycklig sakta men säkert. Tack vare mina vänner och dom runt om mig just då. Jag är lyckligt lottad med så fina vänner som jag faktiskt har, men kanske inte alltid tar vara på och uppskattar som jag borde. Men det är tack vare mina vänner att jag klarade mig igenom det som jag aldrig trodde jag skulle klara av.
 
Jag kan lova att jag kommer finnas där för mina vänner lika mycket som dom gjorde för mig då, även att jag var så pass borta i min egna värld just då och såg allt svart. Jag hoppas att ingen av mina vänner gör samma misstag som jag gjorde. Jag hoppas verkligen att ni lär er av mina misstag. För jag vill inte att någon annan ska behöva känna som jag gjorde då
 
Men vill bara säga tack till världens bästa vänner. Är så glad att ni finns i mitt liv, alltid.
 
 

Kommentarer

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback