There will always be a reason for everything happen.

2013-09-25 / 12:13:47
Skolan, filosofi, trött och ska bli skönt att sluta 13 idag. Ska hem och vila upp mig och plugga lite. Körde intervall pass igår, somnade vid 22 men är fortfarande oerhört trött i kroppen så ikväll blir det bara ett core pass, träning av magen och ryggen ungefär. Blir nog bra. Så himla skönt med två dagar ledigt och sen helg. Behöver det mer än någonsin, dock kommer det gå så himla fort.
 
Nu ska  jag försöka få in all filosofi i huvudet och hoppas att jag ens klarar kursen, för jag fattar nästan ingenting. haha.
 
 
 
 

du inser först efteråt hur jävla bra du är

2013-09-23 / 22:51:14
Som alla andra dagar har jag varit i skolan och tränat. Det är det enda jag gör om dagarna och jag trivs med det faktiskt. Jag börjar sakta men säkert bygga upp mig själv igen och må bra. Tänk så mycket starkare man blir av alla motgångar egentligen. Man måste ha dom och jag har haft rejäla sådana. Här står jag idag och är så otroligt stolt över mig själv! Har klarat så mycket och alltid tagit mina egna beslut gällande vad jag vill. Har nog vuxit mycket som person sen den dagen jag satte min fot på gymnasiet. Jag kände verkligen ingen när jag började där och nu står jag här, sista året på gymnasiet med så otroligt fina människor med mig. Har underbara vänner som jag trivs med, en pojkvän som jag träffade redan efter 4 månader på gymnasiet som jag fortfarande har kvar vid min sida efter allt vi gått igenom. Jag är verkligen så jävla stolt över mig själv utan att låta egoistisk. Tycker fler borde va stolta över sig själva! För ingen vet egenligen vad vi ungdomar egentligen går igenom. Men så himla kul man har under tiden. Allt jag gjort under dom tre åren är det bästa jag gjort. Kan inte fatta att jag klarat allt egentligen.
 
Kommer aldrig glömma när jag och 5 andra tjejer stormade in i plenisalen där ett 50-tal personer från Barn- och ungdomförvaltningen hade studiedag och föreläsning. Där satt våra rektorer och områdeschefen. Sjukaste jag gjort. Även det som lite fått mig att inse att dom människorna vi ser som högst nu egentligen är så små. Lovisa skällde ut områdeschefen framför 50 personer, vi fick tillslut ett möte på 1h tillsammans med rektorer och områdeschefen. Efter mötet kändes det på något sätt bättre, men att Vimmerby gymnasium ska bli den bästa skolan år 2017 är bara bullshit för mig även att jag haft de bästa åren där i mitt liv, men det är inte tack vare skolan, det är tack vare människorna jag har omkring mig!
 
Har verkligen haft så himla roligt, och har ett år kvar som jag ska vara på eftersom att det kommer gå så otroligt fort med bal, studenkryssning och allt som hör till. Men en sak är säker att jag kommer vara student 2014, stå och skrika mig hes, vara full och lycklig fredagen den 13 juni då jag tar studenten, för fyfan vad jag är bra !
 
 

somliga dagar går bättre än andra

2013-09-22 / 15:42:20
Helgen är över och jag tycker bara det är skönt. Har en bra vecka att se fram emot med två studiedagar på torsdag och fredag. På torsdag blir det Kalmar och spendera lite pengar på nya kläder. Som jag längtar, har inte shoppat på länge. 

Ikväll blir det träning, så himla skönt! Har blivit så motiverad på det sen jag började! Har städat mitt rum idag vilket behövdes och nu ska jag äta innan jag beger mig iväg på träning. När man blivit sårad så många gånger så man tillslut kan säga "jag är van"

2013-09-18 / 17:49:00
Onsdag.
Nu är det höst, på riktigt! Är så himla kallt när jag sätter mig på cykeln till skolan varje morgon. Hade jag hunnit skaffa mig en vinterjacka hade den lätt åkt på imorse när jag åkte till skolan. Har plugg att göra, för träning orkar jag inte idag. Kroppen säger ifrån och jag är alldeles för trött. 
 
Men ska försöka plugga det jag har och sen bara vila mig.
 
 

det är bara ensamheten som skrämmer mig

2013-09-15 / 16:05:04
Jag ramlar omkring i mitt egna liv. Kastar bort människor som jag haft i mitt liv länge nog för att inte släppa egentligen. Men jag måste bygga upp mig själv först, har krossat mig själv genom att tro för mycket om så lite. Det är inte första gången jag känner såhär att jag bara vill vara ensam utan det händer så ofta att det är vana. Men ska man ha någon nära krävs det så mycket, och jag är nog inte den personen som klarar det längre. Jag behöver vara ensam och kanske inse att livet har så mycket mer att ge än att stanna kvar här och ge upp sina drömmar för någon som aldrig i hela sitt liv skulle våga ta chansen och upptäcka nya saker. Men jag vet inte, kanske behöver jag bara tid med mig själv och bli hel igen.
 
Jag måste ha en förändring sa jag till mig själv under en av dessa nätter när panikångesten var så verklig att den gick att ta på. Det kan inte fortsätta såhär. Jag kommer att brytas ner och gå under och jag förtjänar inte det. Det är inte jag. Eller egentligen var det inte jag som sa det, det var mina vänner. Precis som med böcker slutar jag inte läsa, spelar ingen roll hur boken är jag läser till sista ordet. Jag har en vän som slutar läsa en bok så fort den blir dålig, jag har så mycket kvar att lära. Jag har insett att jag är inte så klok trots allt. Jag är nog snarare någon form av känslomässig djävul. Jag vet absolut ingenting om någonting. Och jag ger ta mig fan aldrig upp. På gott och ont.
 

Till sist har man ingenting kvar utom smärtan. Till slut är den det enda som känns verkligt. Och desperat ber man om ett avslut. När man är för rädd för att ta ett beslut och man ber på sina bara knän med ett hjärta som blöder. Om du inte kan hålla det helt lämna mig. Det är bara så.

 

Så nu är det dags för projekt mitt nya jag. Jag har tagit mitt liv och kastat ut det genom fönstret, stängt ute det i kylan och jag antar att man måste stänga ett fönster för att öppna en dörr. Och även om det är blåsigt och kallt nu blir det sommar också tillslut. Jag ska bara laga en jävla massa saker först. Ett hjärta och en självrespekt som är så nedbruten. Jag har för första gången i mitt liv stött på riktig panikångest och den känns värre än alla tårar och alla slag jag någonsin tagit. Den är olidlig. Men när hela livet är ett minfält och man trippar på tå för att inte sprängas i luften är mina ord de enda jag har kvar.

 

Jag älskar kärlek och jag längtar tills jag får känna det igen, men så länge jobbar jag på att bota ångesten och njuta av det liv jag har. Som innehåller helt otroliga vänner, den bästa familjen, spännande äventyr och fester långt in i natten så behöver jag inte så mycket mer förens jag kan släppa in någon eller dig igen.

 

 

 

Go hard or go home

2013-09-11 / 17:52:40
Onsdag.
Jag har blivit ett riktigt freak gällande min träning. Tycker det är så himla kul och komma iväg och träna för att sedan komma hem svett och uttmattad. Har inget större mål med min träning eftersom jag har mina 53kg på mina 166 centimeter, vilket är helt lagom för mig. Men muskler och bättre kropp är inte helt fel och att må bättre är ju bara ett plus.
 
Är mycket i skolan, men jag har inte riktigt orken till att verkligen ta tag i det. Känner att jag ligger efter med mycket som jag borde gjort för längesen men har inte blivit så. Får ta tag i det ikväll nu före träningen och sen resten efter så det känns att jag ligger bra till med det jag har att göra.
 
Ska plugga, sen blir det träning.
 
 
 
 

My life, my choices. The only thing up to you is whether you want to be a part of it or not

2013-09-04 / 21:37:00
Haft en jobbig vecka, jobbiga dagar och ingenting känns faktiskt bra längre. Skulle helst vilja gräva ner mig någonstans och komma tillbaka när allt är bra igen. Men riktigt så funkar inte livet, tyvärr. Det är mer motgångar än framgångar. Jag kämpar mig igenom gymnasiets sista år och hoppas att allt blir bra i slutet. 
 
Ikväll har jag tränat mellan 19-20 och sen inget mer. Så ska ta tag i lite plugg som jag har innan jag sover. Eller ja, det är ganska mycket plugg jag har så bara att börja.
 
 
 
 
 

The right people who belong in your life will come to you, and stay.

2013-09-02 / 22:29:34
Ibland kan saker kännas så bra och ibland inte lika bra. Ungefär så har dagarna känt senaste tiden. Men trots att allt inte är som jag vill så funkar det ändå. Inte så värst mycket i skolan, även att jag borde ta tag i det. Får ta tag i det i veckan hur eller hur. Har tränat ikväll, ikväll var ingen rolig träning. För enformigt. Men träningen som räknas och det blir bättre nästa gång får vi hopppas!
 
Nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt.
 
 

träning

2013-09-02 / 18:17:37

kör på träning med tjejerna nu, behöver komma på andra tankar helt enkelt


Sometimes I regret being nice, apologizing when I didn't do anything wrong, and for making unworthy people a priority in my life.

2013-09-02 / 09:28:05
Måndag.
Har sovmorgon till 10. Så himla skönt. Men är fortfarande trött och seg. Men det får gå. Träningen med Elin, Eirin och Ludwig gick pöörf och ikväll kör vi igen. Sköntskönt. Har faktiskt haft en bra helg trots allt runt omkring. Det blir lite vad man gör det till.
 
Nu ska jag göra mig klar sen hämtar lisa mig så åker vi mot skolan.
 
 

Det är svårt att gå runt och vänta på något som kanske inte kommer ske, men det är svårare att ge upp när det är allt man vill ha

2013-09-01 / 18:16:58
Söndag.
Har nu haft mina 2 vilodagar så vid sju drar jag på ett 75 minuters långt skivstångspass. Här ska vi kötta kroppen och köra tills fredag igen. Skönt faktiskt efter humöret inte är på topp så glömmer man allt när man tränar. Kan vara det bästa. Annars idag har jag inte gjort någonting. Sov länge och bara slappat.
 
Nu ska jag gosa med vovven innan jag sätter mig på cykeln mot träningen.
 
 

Var inte rädd för att ta ut lyckan i förväg. Det värsta som kan hända, är att du varit glad i onödan.

2013-09-01 / 01:20:31

Kom precis hem från en kväll med Eirin, Ludwig och Thimmy. Vi åkte ut till Thimmys sommarstuga och spelade spel och pratade. Efter det åkte vi till Ålhult mest för skojs skull. Har haft en rolig och bra kväll helt enkelt.

Nu ska jag sova, ska sova länge imorgon för senare på dagen blir det skivstångspass med Eirin. Haft mina 2 vilodagar nu så bara att köra igen!

Godnatt ❤


RSS 2.0