I sometimes wonder if I was ever good enough for you. And then I wonder if you were good enough for me.

2014-04-29 / 09:06:52
- jag mår äntligen braaa
 
Idag är jag riktigt jäkla trött, ett under att jag ens tog mig ur sängen imorse. Men efter klockan ringt cirka 10 gånger kände jag mig tvungen att gå upp. Så jag tog mig upp stressade och tog mig till skolan. Så nu sitter jag här tröttare än någonsin. Men det får gå, idag måste jag verkligen plugga! jag har skjutit upp det alldeles för mycket nu. Skyller på det fina vädret att jag inte orkar plugga. För har istället tagit 100 promenader i solen och tränat intervaller, skivstång och medel pass. Sånt får mig att må bra. Alltså jag är tillbaka till mitt eget liv, och det känns underbart!

kanske dags för saker att bli bra nu

2014-04-27 / 21:19:21
- sliten men glad tjej ikväll 

nu har jag äntligen lagt mig och jag är så himla jävla trött. tog en promenad upp till farmor ikväll och gjorde henne sällskap. sen gick vi ut och träffa Eirin och Ludwig, pratade av mig lite och sen gick vi hem. så nu har jag duschat och lagt mig! jag mår så himla bra ikväll, första kvällen på jag vet inte hur länge! som sagt vissa saker kommer när man minst anar det och det är väl det som är bäst med livet ändå! nu ska jag sova så jag får sova ut ordentligt för jag ser fram emot morgondagen helt enkelt. skola, mina girls och träning. 

Vi kommer att stå där bland alla och låtsas som att ingenting någonsin har hänt.

2014-04-27 / 15:45:49
Längesen jag bloggade och det har hänt massor känns det som. Knappt så jag själv hänger med. Påsklovet är slut och därmed också mitt sista lov innan jag tar studenten. Känns så himla sjukt, roligt och galet att jag snart står där och har kämpat mig igenom det sista som är kvar nu. Igår köpte jag min studentklänning så nu är jag så redo man kan bli gällande kläderna. Den här månadens festande har ju inte varit lite heller för den delen, fattar inte riktigt hur jag orkat men kul har det varit och bra mår man. Så till valborg slår vi väl till med ytligare en fest antar jag, varför inte liksom. Känns bra att festa och träna bort sina bekymmer för det hjälper varje gång. Något jag inte gjort senaste tiden är att plugga vilket jag sa att jag skulle ägna hela lovet till, ser vi ju hur det blev med den saken.Men jag haft ett bra lov, jag har så himla bra vänner och då klarar man allt. Får se om det blir en promenad ikväll med Eirin, hon behöver uppdateras om mitt sjuka liv förtillfället, haha. Nu ska jag plugga lite, känns bra att skriva att jag ska göra det i alla fall.
 
- avslutar däför inlägget med instagram bilder från senaste tiden, men så mycket mer har hänt vill jag lova.
 
 
 

Du skulle vara så nöjd med att du är den du är. Du skulle vara så nöjd, men det gick inte

2014-04-07 / 18:09:38
- bild ifrån i fredags, glass med mina girls.
 
Även ikväll blir det träning. Igår var det core och idag är det skivstång/intervall som gäller. Är så himla skoltrött samtidigt som jag har massa plugg att ta igen. Ska plugga lite innan Eirin hämtar upp mig.  Blir nog ett skönt pass, så himla skönt att bara ge allt i ett träningspass och sen hem och slänga sig i sängen framför TV:n. Veckan blir lite stressig, svenska nationella prov på torsdag och gymnasiearbetet ska vara helt klart. Men det funkar.
 
 

Jag ska dansa fastän hjärtat brister, det går sönder i takt med basen i marken

2014-04-03 / 10:22:33
 
Igår pluggade jag, idag pluggar jag. Känner att jag inte gör mycket mer än det just nu. Men det behövs verkligen just nu. Har så himla mycket att göra att jag knappt orkar med det. Men försöker göra lite varje dag, så går det ju ändå framåt. Istället för långhelg har jag en lång jäkla vecka istället då jag bara är ledig en dag pga. jag ska göra högskoleprovet på lördag. Men bara att ta sig igenom det. Gör ändå inget vettigt på helgerna utan det bara flyter på likadant. Var väl det, får se om jag orkar plugga efter skolan idag. Något jag skulle behöva. 

Take back the love you lost from yourself.

2014-04-02 / 11:16:22
 
Känner mig ganska off idag. Har bara haft en lektion än så länge. Är så himla trött och omotiverad till de mesta idag. Men ska försöka plugga, känns nästan som jag gett upp allting som har med plugga att göra eftersom att det inte alls är långt kvar till studenten. Allt plugg ger mig ångest. Har 4 rapporter att skriva plus allt annat. Så jag har lite att ta tag. Ska göra lite nu så har jag kommit en bit på vägen. haha. herregud.

Tänk vad många fantastiska människor vi kan gå miste om, om vi låter den som förstörde oss även hindra oss ifrån att släppa in nya.

2014-04-01 / 21:54:02
 - innan promenad.
 
Då var det den första dagen i april över, studenten närmar sig med storm steg. Har idag varit på stan med mina tjejer och Ludwig, haft mitt utvecklingssamtal, elin och tog en promenad, fikade hos Thimmy och hämtade min födelsedagspresent efter sådär 2 månader. Men dagen har faktiskt varit bra, vädret har varit toppen så jag är nöjd. Utvecklingsamtalet gick kanon det med, kan nästan säga att jag är stolt över mig själv ändå och kommer förhoppningsvis vara det när jag står på trappan och skriker om 2 månader med. Annars känns allt annat också relativt bra. Efter har pratat med mina vänner och fått den hjälp och puschen jag behövde så är jag glad och nöjd med livet. Liksom vad kan stoppa mig nu?

Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

2014-04-01 / 10:59:57
 - ifrån igår.

Är så himla trött idag. Gick upp vid halv åtta, gjorde mig ordning sen drog till skolan. Känner bara jag behöver få sova någon gång. Slutar vid halv tre idag och då ska jag hem en stund innan jag beger mig på utvecklingssamtal vid kvart i fyra. Har inget att skriva egentligen mest för att uppdatera. Igår fikade jag med Emmeli, vi snacka ikapp allt som hänt, så himla skönt. På kvällen körde jag skivstång och intervaller, så träningsvärken börjar bli ett faktum. Får se om jag orkar ta mig till träningen ikväll helt enkelt.    


RSS 2.0