hur långt man än har kommit, är det ändå längre kvar

2014-02-28 / 18:51:18
Det är helg nu. Ska bli skönt att få sova ut samtidigt som jag hatar ensamheten. Tycker verkligen inte om att vara ensam. Men blir att jag är det ändå. Ikväll tänker jag inte göra mer än att ligga framför TV:n, tycka synd om mig själv för att sedan gå och lägga mig tidigt för att bara sova. Ser fram emot 100-dagars festen, den kommer bli så himla sjuuuuk! Något att fylla ut min nu gråa och tråkiga vardag med.
 

Det spelar ingen roll om man gillar det eller inte, hela livet handlar om förändringar.

2014-02-27 / 18:27:47
Idag är jag trött och bara mera trött. Tog ett intervall pass igår, kom hem död i kroppen och somnade. Annars går väl veckorna bara fortare och fortare med tanke på att det är fredag redan imorgon, och då är det en vecka kvar tills gymnasiearbetet ska vara klart och inlämnat. Så jag har endel att skriva på, men kommer vara mer än glad när jag lämnat in det och slipper ha det att tänka på det. Men jag är jävligt lat när det kommer till att plugga så är väl det. Tänkte ha lite choklad samtidigt som jag pluggade, men den har jag redan ätit upp. Som sagt jag suger på detta. haha.
 
Nej men seriöst, nu ska jag plugga.
 

There will always be a reason for everything happen.

2014-02-20 / 23:08:09
 
Imorgon är sista dagen på det här lovet och jag har inte gjort någonting känns det som. Vill bara sova mig igenom dagarna och tro att livet blir bättre. Men jag vet att det inte blir det just nu. Jag skulle ha pluggat, i stort sett varje dag detta lovet. Jag har inte pluggat någonting. Känner bara en stor ångest samtidigt som jag är så himla omotiverad till allting. Jag kan säga tusen gånger att jag inte orkar mer. För det är precis det jag inte gör just nu. Tänker nu lägga mig och sova. Det som jag gör ändå hela tiden förutom när jag träffar mina vänner. Får hoppas att livet är något som ordnar upp sig med tiden.

kärlek behöver frihet för att överleva

2014-02-18 / 22:25:43
 - today.
 
Så himla längesen jag ens skrev något här. Men jag har inte riktigt lusten. Jag har lov, tänkt var det att skriva på mitt gymnaisearbete, men imorgon har halva lovet gått och jag har inte skrivit något på det. Jag vet knappt vad jag gör om dagarna. Mesta dels sover jag väl, kvällarna har jag spenderat med Eirin, min absolut bästa vän. Vet knappt hur jag skulle klarat vissa dagar utan henne. Men jag har klarat dom, har varit riktigt jobbigt senaste tiden och det kan jag erkänna. Men man måste ta sig upp igen även att man inte orkar. Man måste själv inse problemet och värdera sig själv. Visst, det kommer alltid göra ont att veta vissa saker och känna vissa saker. Men man kan inte stanna kvar här föralltid, Man kan inte kämpa sig igenom allt om och om igen. Det finns bra slut och sen finns det dåliga. Jag får leva upp till att kärlek inte ska vara byggt på kontrollbehov och svartsjuka. Man kan inte äga en annan människa hur mycket man än skulle vilja. Med detta säger jag godnatt.

för en tid som går och aldrig kommer igen

2014-02-11 / 22:27:27
ligger i sängen och ska strax sova. pluggar inför naturkunskapsprovet som jag ska ha imorgon som jag missade när jag var sjuk. jag tror jag förstår allt i det nu också så det ska nog gå hyfsat. skönt att få det klart, sen är det bara gymnasiearbetet kvar som jag tänkte ägna mig på åt på sportlovet när jag har tid så när det är klart är jag nöjd! är verkligen det som tynger mest nu med skolan. 
hursom idag gick det relativt fort i skolan, några lektioner och sen teater. kom hem och totalt däckade i sängen. sen ikväll har jag ägnat mig åt att plugga.

nu ska jag läsa igenom det och sen sova! 


It's hard to answer the question, "What's wrong?" when nothing is right.

2014-02-09 / 20:43:50
Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag kryper ner i sängen framför en film. Har äntlingen blivit frisk och imorgon är det skola. Det får väl funka när det bara är en vecka kvar innan sportlov. Har nästan inget plugg nu förutom naturkunskapsprovet som jag missade i torsdags när jag var sjuk och sen är det endel kvar på gymnasiearbetet. Men det är ju hanterbart. Har inte lika mycket ångest längre över det, så nu kan jag sova gott.
 
.............

så enkelt är det att svika sig själv

2014-02-05 / 23:12:57
tänkte slänga in ett blogginlägg innan jag somnar. idag slog magsjukan till på mig när jag kom hem ifrån skolan, längesen jag mådde såhär dåligt! men börjar må bättre nu, eller lite iallafall. imorgon är det min födelsedag som just nu kommer bestå av att ligga i min säng, det får duga, huvudsaken att jag blir frisk.
fick tillbaka mitt filosofi prov idag som jag skrev på 10 min och fick B på, är stolt över mig själv när det går bra.fick även min student mössa så kan ju tagga lite student.

nej nu ska jag sova.Den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna och förlorar mig

2014-02-04 / 12:22:56
Känner att jag håller på att bli förkyld och det suger. Är så himla trött, jag hadr drömt mardrömmar blandat med sjuka drömmar hela natten. Så har vaknat alldeles för många gånger och inte vetat vad jag ska göra eller ta mig till. Så idag är jag hemma, pluggar och myser. Väntar på att min syster ska komma hem så ska vill till farmor en sväng.
Igår var jag i Oskarshamn i stort sett hela dagen, tränade aerobics på kvällen, kollade TV och somnade. Hursom, nu ska jag plugga.
 
......
 

man kommer inte förstå hur illa man behandlar någon förens man själv blir behandlad likadant

2014-02-01 / 19:35:35
Då var halva helgen gången och det känns fortfarande som allting har rasat framför mig. Är inte alltid lika lätt att ta sig upp som ner om man säger så. Men igårkväll hade jag en riktigt bra kväll med Eirin och Elin. Det behövdes kan man säga, längesen jag på riktigt skrattade så mycket. mina lovies♥
Nu ska jag lyssna på musik, ikväll ska vi äta pizza och bara ta det lugnt.
 
 
 

No doesn't mean never. It just means not yet.

2014-02-01 / 14:57:47
Att ge upp något som är pass stort så att det har varit största delen av ditt liv är inte lätt. Du måste kämpa och skaffa dig en riktigt grym självrespekt för att själv kunna se vad du förtjänar och inte. Inte kan meningen med livet vara att man ska gå sönder samtidigt som man gråter i ren panik. Man orkar ingenting till slut, man blir någon som är likgiltig och hjärtlös. Man bara slutar bry sig helt enkelt. Visst kan man gråta, men man gråter mer för vad man gjort emot sig själv än allt det andra. Hur kan man helt plöstligt låta någon komma så nära att den har makten att göra precis vad den vill med ens hjärta och framför allt övertala en att man mår bra. Det förstör en totalt. Hur orkar man. Jag vet inte.
Har man aldrig haft någon så nära kommer man aldrig kunna förstå och på många sätt har man en himla tur att man inte riktigt våga göra det. För att bryta ner sig själv på det viset för att sedan försöka ta sig upp igen är inte lätt. Men mitt i allt detta måste man ändå veta att en dag kommer man får vara så himla lycklig och glad för man valde att ta sig igenom detta för att åter igen få hitta lyckan. Jag har gått igenom detta allt för många gånger och jag vet att det känns som världen rasat framför fötterna på en. Men man ska veta att man blir stark tillslut och hittar den som är värd varje minut utav ditt liv. Jag lovar dig, igenom allt kommer det vara värt det hur jobbigt det än känns.
 
 

RSS 2.0