det som du inte tar vara på får du aldrig uppleva

2014-01-30 / 21:15:00
Jag har verkligen tappat motivationen till allting. Känner inte för att göra något, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vet knappt vad jag själv känner längre. Är så himla mycket i skolan så jag knappt hinner med. Jag tar snart studenten. Vad ska jag göra sen? Jag har inte en aning. Känns mest som att livet tar stopp där. Jag har sån ångest inför framtiden. Jag borde inte ens tänka på den, men hur lätt är det när allt känns som det fullkomligt har rasat ihop framför mina fötter. Vissa dagar är jag hur peppad som helst på livet, framtiden och allt som kommer hända och så kommer de dagarna då jag vill krypa ner under täcket och stanna tiden. Men livet går vidare hur det än är och hur det än kommer bli. Kanske borde man bara inse det och ta vara på det. Men är svårt när ångesten finns där.
Men det kommer väl lösa sig det med. Bara att det känns lite jobbigt nu.
 
Allt blir bättre.
 
 

Be with someone who knows exactly what they have when they have you. Not someone who'll realize it when they've lost you.

2014-01-29 / 14:27:08
Onsdag och veckan vänder. Känns skönt att jag ha gjort filosofi provet och att det faktiskt gick bra. Så nu har jag inte lika mycket plugg kvar vilket känns så himla skönt. Ser fram emot en lugn helg nu, tror jag behöver det efter allt som händer just nu. 
Blir Oskarshamn på måndag till tandläkaren, så en slags långhelg kan man väl kalla det ändå.
 
Nu ska jag fortsätta plugga lite tillsammans med syster, sen ta en promenad med Eirin ikväll och bara ta det lugnt.
 
 
 
 

Lämna inte något bra för att hitta något bättre, för när du inser att du hade det bästa har det bästa funnit något bättre

2014-01-27 / 13:40:27
Var längesen jag var så omotiverad till skolan eller ja, livet kanske. Har jätte mycket plugg och känner mig bara så himla trött. Ser inte ens fram emot studenten längre, just för jag inte har en aning om vad jag ska göra sen. Vet knappt vad jag känner för. Men får peppa upp mig lite ändå. Är endast för jag är så himla tröött.

Nu ska jag plugga vidare.
 
 
 

Sometimes someone says something really small and it just fits right into this empty place in your heart.

2014-01-26 / 21:38:00
Den här helgen gick alldeles för fort, även att jag inte var i skolan i fredags pga migrän som jag haft hela veckan. Men den beror antagligen på att jag är så himla stressad över allting med skolan. Har ungefär 1343 saker att göra känns det som. Imorgon måste jag börja plugga till filosofi provet. Känner ångesten över allting den här veckan. I lördags festade jag med mina vänner, var riktigt roligt. Men nu lär det dröja innan jag festar igen, nästa gång får det vara något riktigt kul isåfall.
 
Hursom, nu ska jag plugga lite och sen sova. Skönt att jag har sovmorgon imorgon. Behöver det.
 
 
 

som du aldrig mött någon annan

2014-01-24 / 10:53:00
ligger i sängen, orkade inte gå till skolan med migrän idag för 1 lektion som är svenska och det kan jag göra hemma senare. fryser och mår inte helt okej, tror jag håller på att bli sjuk. så idag blir det att ta tag i pluggandet och bara ta det lugnt. 
 
käkade precis frukost så bara att börja plugga!
Vi vinner ingen tid, och vi får inte vänja oss för då är allting förstört

2014-01-21 / 17:58:35
Denna vecka känns som den kommer gå så himla fort och jag är verkligen så himla trött. Har jätte mycket plugg att göra men jag orkar inte just nu, gör i stort sett allt utom att plugga. Men imorgon får jag försöka ta tag i det. Men inte idag.
Är just nu i Hultsfred hos lisa, vi har lagat middag som blev ryggbiff och klyftpotatis och nu druckit kaffe. Ikväll ska vi vara barnvakt och gymma.Helt okej tisdag.
 
Nu ska vi strax byta om och ge oss iväg. Det var väl det lilla som vanligt.
 
 
 

Innan du faller, försäkra dig först om att den du faller för kommer att finnas där för att fånga upp dig.

2014-01-20 / 18:01:47
Då var det måndag igen och veckorna bara flyger iväg. Jag har hur mycket plugg som helst att göra så borde egentligen inte ens ha tid med att skriva något här. Så illa är det. Men bara jag börjar med allting så hoppas jag att det går relativt fort ändå. De två lektionerna vi hade idag gick endast ut på att glo film. När jag kom hem pluggade jag och där har jag fastnat sen dess. Så resten av min kväll består av att plugga och kolla film.
 
 
 
 

Bästa jag nånsin gjort är att sluta älta det som hänt och sluta oroa mig för det som kan komma att hända. Allt vi egentligen har är just nu

2014-01-19 / 21:14:36
Då var även den här helgen över och det gick alldeles för fort. Jag som skulle plugga, men det är väl det jag inte gjort. Så har en vecka framför mig med massa plugg istället. Men bara man börjar med det så går det realativt fort.
I helgen har jag bara tagit det lugnt, ätit godis, umgåtts med Eirin, baltränat och gosat med min favorit. Synd att det gick så fort. Men bara att fortsätta kämpa med skolan och allt som har med skolan att göra fram tills studenten nu.
 
Nu ska jag duscha, gosa ner mig framför en film och sova.
 
 

I am proud of my heart. It has been stabbed, broken, and torn apart yet still beats

2014-01-15 / 14:54:12
Onsdag och veckan vänder. Så himla skönt att det snart är helg igen. Inte för jag gör något speciellet på helgerna är det ändå skönt att bara vara ledig. Just nu måste jag plugga. Dricka kaffe. Ta det lugnt. Ikväll ska Eirin och jag bege oss och sola. Liksom händer inte så mycket mer i livet nu. Plugga och ta det lugnt. Jo men det duger.
 
 

You make me smile even when there's no reason to

2014-01-14 / 00:21:54
jag behöver ett riktigt break och det är nu innan allt drar igång känner jag. Dessa 150 dagar till studenten kommer gå alldels för fort. Jag vet knappt varken vad jag heter eller vart jag bor. Ungefär så. Men uppdatering på början av detta år är väl kvällar på brygghuset, sova och skolan. Det enda jag gör känns det som. En positiv sak är att jag faktiskt fick B på rapporten som jag lämnade in innan jul. Det är jag faktiskt nöjd över för den var inte de roligaste.Var mest bara en press på att den skulle bli klar till jullovet.  Imorgon ska jag ta tag i resten av mitt plugg och faktiskt fixa allting. Men inte nu, för jag borde sova nu.
 
Livet annars är väl helt okej, jag är nöjd. Måste bara fixa allting så blir det på topp förstår ni!
 
 

Don't quit because you think you can't. Quit because you know it's not worth it

2014-01-10 / 11:08:30
Okej, fredag igen. Veckorna bara går. Det ska bli skönt med helg endast för att jag ska få sova. Jag är så himla trött största delen av tiden. Men hoppas det blir bättre nu när jag börjar träna och allting. Får väl hoppas på det bästa. Har varit ganska mycket nu senaste tiden. Jag har svårt att sova när jag ska, legat vaken och ja resten säger sig nästan själv.
Men nu är det helg och ingen kan vara gladare än jag för att slippa gå upp tidigt på morgonen i två dagar.
 
 
 
 
 
 

Ge ingen tid till ånger, det blir bra vad som än kommer.

2014-01-09 / 09:46:00
Jag är verkligen så sjukt jävla trött just nu. Sov hela dagen när jag kom hem ifrån skolan igår. Dock för att jag inte sovit så mycket natten innan, men jag kom upp idag. Kunde haft sovmorgon tills 13 eftersom vi inte har några lektioner. Men hursom, nu har jag tid till att skriva på mitt gymnasiearbete och har faktiskt kommit igång med det. Vilket är hur skönt som helst. Ska fortsätta plugga nu fram till lunch.
Började studentåret med brygghuset med ett gäng kompisar. Hoppas verkligen det här året blir som jag vill, ska verkligen gå in för skolan och fixa allting.
 
Hursom, det blir säkert as bra!
 
 
 

Det gör ont att veta men lika ont att undra

2014-01-07 / 00:51:00
Detta lovet gick alldeles för fort, men jag har haft så himla roligt och allt har varit så sjukt spontant. Nya människor, sjuka grejer och bara massa mys. Önskar att det alltid kunde få vara såhär, detta har gjort mig helt opepp på skolan. Men det är bara att fixa de sista 5 månaderna av skolan, skaffa sig ett jobb och börja vuxenlivet. Alltså allt detta ger mig ångest och lyckorus samtidigt. Men jag vet att det kommer bli bra.
Idag har jag som alltid bara tagit det lugnt. Nu ikväll var Eirin, Ludwig, Elin och jag hos Thimmy en sväng. Käkade tårta och tog det lugnt bara tills vi drog hem och kolla TV.
Imorgon blir det lunch på kinan med några tjejer, träning och allmänt chill. För sen börjar skolan. Skolångest var det ja.
 
- ifrån ikväll
 
 

Bara för att du vet att någon kommer vänta på dig föralltid kan du inte låta dem vänta så länge

2014-01-02 / 16:13:26
Oj, jag är verkligen värdelös på att skriva här. Men har inte så mycket att skriva. Firande in det nya året med min bättre hälft. Sov alldeles för länge dagen efter, men hade det ändå bra.
Idag har jag varit på stan och fixat lite, städat och nu sitter jag och skriver på mitt gymnasiearbete. Fick lite ångest för det igår så kände att jag ändå kan börja med det när jag har tid och ork liksom. Nästa vecka börjar både skolan och träningen så lika bra att plugga det jag kan nu helt enkelt.
 
Var väl det, som sagt inte så mycket att säga därför jag inte bloggar heller. Men det är dagsläget och ja, det rullar på.
 
 

RSS 2.0