Studentveckan - del 2

2014-06-29 / 23:45:00
Sen började den riktiga studentveckan. På söndagkvällen var Toga-fest på kharma. Alla treor samlades nere i källängen först för att senare dra sig mot kharma. En riktigt sjuk kväll. Emma och jag stannade hela natten tillsammans med fordonsgrabbarna och gjorde sjukaste sakerna i våra liv. Sov 1h och gick senare till skolan. Jag vill göra om hela veckan om och om igen.
 
 
 
 
 dagen efter vaknade jag med sönderslagna knän och ben efter hoppet ifrån fordonstaket. Bara att börja ladda om för vattenkring och övernattning på skolan. Lika sjukt de som allt annat.
 
Sen på onsdagen var det femkamp och maskeradfest på kvällen. Jag somnade i Tims bil vid 1 och vaknade när jag blev skjutsad hem vid 4, så en mycket oklar kväll, tog inga bilder förutom den innan jag gick. haha herregud.
 
På torsdagen var det nästsista dagen med klassen. Vi var ute i vår mentors sommarstuga och senare på kvällen klädde vi flaket. Man började mer och mer inse att studentveckan var över och att man dagen efter skulle ta studenten. 
 
 
 

Studentveckan - del 1

2014-06-29 / 17:08:13
Inledde hela studentfirandet med en gymnasiefest. En galen förfest och en sjuk kväll som avlutades med en pizza och hemgång i soluppgången. Vi var höga på livet och skrattade åt allt och inget.
 
 
 
Sen var det öltält den 5 juni, en av de sjukare kvällarna yttligare. Men jag mådde prima ballerina ändå. Var Lisas födelsedag så vi firade henne lite och festade. 
Efter den sjuka kvällen åkte jag den 6 juni tillsammans med en av mina bästa vänner till Göteborg för att den 7 juni stå och skrika, gråta och va lycklig på ullevi med 69349 andra människor för att se Håkan Hellström. Några av de bästa timmarna i mitt liv, va så lycklig och hög på livet. En grym helg men en bra vän!
 
 

idag tar jag tag i mig själv

2014-06-29 / 16:32:36

Har inte bloggat på hur länge som helst och hela livet har förändrats. Jag mår bra, trivs med livet och allt bara flyter på som det ska för en gångs skull. Man måste tydligen gå igenom det värsta för att få det bästa. Man blir starkare desto mer saker du går igenom. Det sjukaste som hänt är väl att jag som aldrig mer i hela mitt liv skulle bli kär i någon är nu hur kär som helst i världens bästa människa. Han får mig må så bra. Hela den storyn är så sjuk men ändå så glad att det har blivit såhär.

 

 Jag har även haft världens sjukaste studentvecka. Var vaken 24/7 under den veckan ungefär. Hängde på fordonstaket, hoppade ifrån taket mitt i natten och pratade om allt mellan himmel och jord med världens bästa vänner. Den veckan är något jag aldrig glömmer. Sen kom dagen då jag tog studenten, en så sjuk dag tillsammans med min syster och allra bästa vän.

 

 Har även firat midsommar med familj och vänner. Var en bra kväll/natt som jag avslutade med att somna bredvid världens bästa. Jag är så lycklig bara.

 

 Har massa bilder att visa som jag kommer lägga upp i inlägg senare tror jag. Men nu ska jag strax äta sen ikväll ska jag umgås med Eirin.

 

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

2014-06-05 / 18:45:03
 
dagarna bara flyger iväg och idag är det endast 8 dagar kvar tills jag tar fucking studenten. Så ikväll ska jag festa tillsammans med mina vänner för att senare bege oss till öltältet är det väl tänkt. Jag mår så fruktansvärt bra nuförtiden att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Man ska ta vara på det så länge som det varar. Imorgon åker jag till Göteborg för att se Håkan, när vi kommer hem på söndagen börjar studentveckan med toga-fest! Jag är så laddad! Efter 13 år i skolan ska jag nu ta studenten, det är stort och så jävla sjuuuukt!!!
 

Kämpa aldrig för någon som inte kämpar för dig. Ge aldrig till någon som bara tar. Glöm inte att fråga dig själv, förtjänar jag bättre?

2014-06-01 / 23:06:05
 
 
Jag är inte ledsen, jag har inte ångest utan jag mår bara bra. Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma då jag vågar säga till mig själv att jag mår bra. Att jag lämnat stora delar bakom min som tyngt ner mig och att jag nu inte behöver låtsas vara någon jag inte är för att kunna må bra. Jag känner mig ensam vissa gånger, men hellre det än att vara med någon som inte får mig att må bra. Allt kommer lösa sig förr eller senare. Är inte längre min förlust, jag gick vidare för jag gav upp och det är det bästa jag gjort.
 
I onsdags festade jag med mina vänner, dom helt galna och jag mådde så himla bra. Vi gick lyckliga hem mitt i natten. I fredags åkte jag omkring med jonte och snackade mellan allt mellan himmel och jord. Jag kan knappt må dåligt längre. Jag har 2 underbara veckor att se fram emot tillsammans med mina grymma vänner. Ska se håkan med min bästa vän på den 7 juni i Göteborg, ha en sjuk studentvecka och en grym sommar. Hur kan jag ens undra hur jag mår? Livet är för bra nu.
 
- mina vänner alltså..
 
 

RSS 2.0