jag är värd mer än så

2014-05-26 / 22:28:43
Jag är ledsen över saker jag gjort. Saker jag gjort emot mig själv som gjort att jag tappat stor del av mitt självförtroende och min självrespekt. Jag är ledsen för att jag för vissa inte ens är värd att bli sagd sanningen till. Hur svårt ska det egentligen vara att bara säga som det är och sen är det över för att aldrig komma tillbaka. Jag antar att mycket ligger hur att jag är för snäll och vill alltid tro det bästa om personer jag möter. Jag är en jävel på att döma andra och säga till dem hur de ska göra gällande saker som att det vore det enklaste i hela världen, men när det kommer till mig själv har jag väldigt svårt för det. Jag vill gärna ge chans efter chans i hopp att snart blir det bra. Men det blir det inte. Inte efter första chansen och heller inte efter andra. Jag har så mycket att vara glad och stolt över. Jag har inte ens tid att vara ledsen. Men jag blir det, gång på gång. Jag måste inse vad jag förtjänar, men det är inte idag och inte imorgon. Men snart, det kommer komma. Jag vet det.
 
Nu ska jag sova och hoppas att jag mår bättre imorgon.
 
 

en dag jag aldrig mer kommer eller vill återuppleva

2014-05-16 / 22:02:20
Idag har varit en av de värsta dagarna i hela mitt liv. Jag har konstant gråtit hela dagen. Inte för jag har varit ledsen på det sättet utan bara för jag helt enkelt fick nog. Efter en natt med mardrömmar och vaknade gråtandes så fortsatte helvetete och jag tog mig till skolan utan att ens ha någon lektion. Jag orkade bara inte. Jag skulle ha pluggat, skrivit klart allting. Men jag orkade verkligen ingenting överhuvudtaget. Det är såna här dagar jag inser vilka bra vänner jag faktiskt har runt omkring mig, jag borde ta vara mer på mina fina vänner än vad jag faktiskt gör. Alla betyder så fruktansvärt mycket. Jag har verkligen blivit sårad till botten och jag har bara inte insett det förens idag när jag faktiskt gjorde något av det bästa jag gjort. Jag har aldrig varit så arg och ledsen, samtidigt som jag känt mig så otillräcklig. Jag räckte aldrig till. Mina vänner såg saker för 2,5år sen som jag idag själv fått möta face to face. Jag fattar inte hur jag kunde vara så dum och tro hela tiden det bästa, och undvika den sanningen jag hade precis framför mig. Vissa saker förblindar verkligen människor, alla har sagt till mig flera gånger och frågat hur jag orkar lägga ner min energi på det. Men jag är sån, jag förlåter dom jag älskar alldeles för lätt. Men efter detta kommer det va svårt och jag kommer värdesätta alla mina vänner högre än något annat.
 
Godnatt!
 
 

You don't get everything you wish for.

2014-05-13 / 18:08:38
 
 
Sitter med en sån jävla skolångest. Känns som jag har tusen saker att göra den här veckan och jag gör ingenting bara för jag inte orkar. Bara jag börjar med det så vet jag att det går fort, men nu är jag lite för lat och lite för trött. Ska sitta kvar efter skolan imorgon i skolan för att faktiskt plugga, då kanske jag får allting avklarat och kan vara något nöjdare med allting för just nu känns skolan som en katastrof. Kommer inte sakna skolan efter studenten för den har tagit död på mig, men kommer sakna alla man träffar varje dag. Jaja, dags att börja plugga då om man ska komma någonstans i livet.

Bland den värsta känslan måste ändå vara saknad. När man vill ha tillbaka tillfällen man vet att man aldrig kommer få uppleva igen.

2014-05-11 / 18:22:25
 
Idag är jag i en rejäl svacka. Jag är ledsen och har haft svårt att sova hela natten. Men det måste väl komma såna här dagar också antar jag. För jag vet att snart kommer det blir bra hur kämpigt det än verkar vara just nu. Ska snart bege mig iväg på ett träningspass för att sedan plugga resten av kvällen. Kan inte planera in allt mitt pluggande och jag orkar inte heller just nu. Men jag måste. Det är jäkligt kämpigt nu, men jag kommer vara glad när allt är över.

du visste nog att jag hade mina skäl

2014-05-10 / 15:33:54
 
Dagarna bara flyger iväg tillsammans med en enorm ångest inför studenten. Jag är verkligen inte redo för känns som jag har så mycket att göra på så lite tid, men bara att kämpa. Det kommer vara värt det i slutändan, det vet jag. Idag har jag gjort allt för mycket men ska ut senare med tjejerna. Så ska strax torka håret och dra på mig lite smink. Var väl det hela just.
 

I always wonder what happened to us.

2014-05-04 / 20:13:58
 
Utan min iphone och med en riktigt jäkla förkylning avslutar jag min långhelg. Men trots allt har den varit den bästa på länge. Jag har så himla bra människor omkring mig som jag har gjort så galna saker med. Hur kan man inte trivas med livet då liksom. Studenten närmar sig, uppgifter ska göras innan dess. Har nationella prov den här veckan så trots min förkylning får jag hålla mig igång. Får dricka massa te, sova och skippa träningarna om kvällarna denna vecka tills jag känner mig okej med rösten och kroppen igen. Blir nog fortare frisk om jag tar det lugnt ett tag.
Annars idag har jag sovit länge, fikat hos farmor och pluggat resten. Ska käka något sen kryper jag nog ner och glor film tills jag somnar, för är som sagt inte så pigg idag.
 
 
 

Everyone has a choice

2014-05-01 / 22:51:39
Nu har jag fått skriva av mig så nu ska jag bege mig ner och ta en dusch, städa rummet och sen äntligen få sova. Gårdagen spenderades med mina tjejer hemma Mattias. En helt galen kväll så min mobil skickas på lagning imorgon. Men jag hade kul och jag vaknade utan ångest idag alltså var det en bra kväll trots allt. Idag har jag inte gjort mycket mer än att tränat ett skivstångspass och efter det kollat sista avsnitten av top model och sedan nu lyssnat på musik.
 
Så nu ska jag få lite ordning här, imorgon blir det troligtvis en roadtrip med lisa och små töserna. Blir nog kanoners!
 
- två ifrån igår
 
 

det värsta och bästa som finns

2014-05-01 / 22:17:00
Tänkte skriva ett inlägg för jag har så mycket tankar i mitt huvud om det som jag går igenom just nu. Det är inget som jag någonsin skulle kalla enkelt. Vet inte hur många gånger jag har eller kommer att bryta ihop innan detta är helt över. Det finns inte mycket att sakna  längre vilket gör det enklare för mig. Något som är och förblir komplicerat är kärlek och människor.
 
Kärlek har alltid varit någon som varit komplicerat samtidigt som man inte kan styra över det utan det bara sker. Jag har sagt till mig själv minst hundra gånger att det aldrig är värt det och att jag inte orkar längre, men ändå har jag fortsatt och trott men det blir bra snart bara jag håller ut lite till. Men nej det blev aldrig det och innerst inne visst jag det bara att jag inte ville inse det och erkänna sanningen för mig själv. För man kan inte veta hur länge en person kommer att stanna i ditt liv förens efteråt, det kan vara några dagar, år eller resten av ditt liv.
 
Förhållandet växte till något trasigt och bleknande och bara väntade på någon skulle ta sönder allting. För båda visste att det redan var över. Att det varit det länge. Man gråter, man gråter för att man kan inte laga det längre. Samtidigt tänker man att man faktiskt älskar varandra, att man måste älska varandra. Att man inte kan vara ensam hur kan man vara ensam det är en omöjlighet. Man hinner tänka tusentals gånger att det inte är värt det eftersom att ensamheten är en sån olidlig känsla. Du måste ha modet och orken att ta dig igenom det och gå vidare.
 
För även om det känns helt åt helvete så måste man orka resa sig igen. Man måste orka ta sig ut och träffa sina vänner som man lätt glömmer bort i ett förhållande men som nu är det viktigaste du har. Kramas och känna att de finns där oavsett vad som händer. Man måste få höra att de säger att man faktiskt kommer att klara detta och att de kommer hjälpa dig igenom dettta hur det än känns. Mina vänner är precis såna. Dom tar med mig ut på saker och jag börjar göra saker som man inte har tillträde till när man är i ett förhållande. Jag festade tills jag inte kunde stå på mina ben. hamnade på alla möjliga fester, dansade till alla låtar som fanns. Kände mig yr, hög, lycklig för vem kunde stopppa mig nu utom jag själv.

Sen kommer dagen då man måste prata med honom, inte bråka utan prata för att kunna få en klarhet i vad som händer men man vet inte. Man vet ingenting. Man bara försöker formulera hur man känner genom ett SMS. Det var efter det grät jag i två månader. Jag vaknade av att jag grät. Jag ringde honom och grät. Jag grät mig till sömns, grät framför alla bilder, grät på barerna, i sängen, framför tv:n, överallt.

 

Nu när jag slutat gråta känns hjärtat bara bara ihåligt. Jag måste acceptera allting på ett bra sätt helt enkelt och låta mig själv gå vidare.Att göra slut handlar om mod. Att kommer över handlar om ork. Kärlek kommer alltid vara det finaste som finns kanske och det vackraste som uppfunnits och kanske är det också det som gör det svårt att ta sig vidare efteråt. Men bara för det tar slut behöver det inte beytyda att du inte kan återuppleva det.

- mina tjejer och bästa vänner ♥

 
 

 


RSS 2.0