till sist går det

2014-09-24 / 21:30:15
kollar just nu big brother med mamma, Jocke kommer snart. känner mest bara för att krama om honom, även att vi träffades senast imorse. hursom, imorgon har vi en liten sovmorgon tillsammans till 10, så gosigt! och på kvällen blir det en PW med tjejerna.

har kört hårt med träningen nu sen jag blev frisk och kommer försätta med det, det går sakta men säkert framåt! så länge jag mår bra så är jag nöjd.som de orden du en gång sa om att aldrig såra mig

2014-09-16 / 17:30:22
idag vaknade jag utan min röst, kunde knappt prata och säga hejdå till Jocke imorse haha. 
igår tog jag en 2 timmars promenad med tjejerna och mathias hund, skönt att komma ut lite och få lite frisk luft.
idag har jag gjort ett prov, klippt mig (hur välbehövligt somhelst) och mest tagit det lugnt. ikväll är tanken att förska komma tillbaka till träningen tillsammans med Eirin efter förkylningen så ska ta det lugnt och inte anstränga mig mer än jag orkar och eftersom jag är ledig imorgon blir det att vila ut kroppen och ta det lugnt.

annars har Jocke och jag varit tillsammans i 3 månader, så vi ska väl mest krama om varandra lite extra och ha en mysig kväll tillsammans! 

- gårdagens outfit 
klippte av 15 cm på mitt hår idag, helnöjd

2014-09-16 / 15:57:59
 

är det här allt jag blir så dör jag

2014-09-15 / 08:58:52
idag är jag trött, snorig och förkyld. Jocke åkte för en timme sen och här ligger jag kvar och ska strax ta mig ur sängen och käka lite frukost. känner att jag skulle behöva sova en stund sen för är helt slut i kroppen då jag knappt sovit något inatt. 

det började igår när jag vaknade och sen dess har det hållit på. min älskade åkte då och köpte glass och halstabletter till mig, han är så bra! 

sov lite till och från hela dagen, hade feber framåt kvällen, men mådde ändå bättre! jag hoppas detta är något som går över snart för vill komma tillbaka till träningen och mitt normala liv för att må såhär är inget jag känner för! 
men nu ska jag ta mig ur sängen! 
börjar få nog

2014-09-12 / 13:49:33
jag börjar få nog. att varje dag får höra att jag är tjock, börjar bli tjock eller kommer bli tjock. visst jag kan låtsas som jag inte bryr mig men innerst inne så tar jag åt mig så som vilken annan människa som helst skulle göra.
jag tränar 4-5 gånger per vecka och är mycket ute och går. jag har då ingen drömkropp men jag kan heller inte se mig själv som jag är tjock. men att få höra att jag är det eller börjar bli gör mig så fruktansvärt ledsen, jag kan inte längre kolla mig i spegeln och känna att jag duger som  jag är när jag hela tiden får göra såna kommentarer av människor som istället borde stötta mig och älska mig precis som jag är.
jag bara undrar, ska jag sluta äta och leva mitt liv för att kunna va glad? glad över att slippa höra dessa kommentarerna som tar sönder mig inifrån och påverkar sättet jag ser mig själv på? 

tycker alla borde börja tänka, tänka på vad man säger till en annan människa. för jag VET att jag inte har drömkroppen men det har jag heller aldrig påstått men att säga att jag är tjock gör inte att min syn på mig själv blir bättre. 

- detta är hur jag ser ut, jag kan bara träna men aldrig tillräcklig tydligen så jag slipper kommentaren om att jag är/kommer bli tjock nya älsklingar

2014-09-09 / 15:08:49


man måste få va stolt

2014-09-04 / 23:22:06
Han, killen jag delar största delen av min tid med ligger just nu tätt intill mig. samtidigt som han sover håller han om mig. jag ligger vaken och tänker på hur mycket han betyder för mig och hur ont det skulle göra att förlora honom.

hela våren det här året gick jag omkring med ett krossat hjärta, grät mig till sömns i stort sett varje kväll för att dagen efter vakna upp och le. jag förstår verkligen inte hur jag orkade. men jag var tydligen starkare än jag trodde. jag var så himla vilsen och sårad, kände mig som världens ensammaste människa då det kändes som hela världen hade någon där. men med tiden slutade jag gråta mig till sömns. hela min tid gick istället ut på att träna, festa och plugga. det hjälpte så otroligt mycket då jag hade annat att tänka på, och mina vänner och min älskade syster stöttade mig och jag tog mig uppåt igen, försökte le och inte sova ensam.

sen någon kväll i slutet av maj började en kille som för mig var helt ointressant skriva till mig. även att jag var elak, ointressant och jävligt dryg så slutade han inte höra av sig och efter en fest och många kvällar med att åka bil tillsammans så insåg jag att jag kanske inte alls var så ointresserad av honom utan istället tvärtom. så efter en galen studentvecka och student så blev det vi den 16 juni i somras. tillsammans med honom hade jag gått från att vara världens mest sårade människa till världens lyckligaste! 

jag kan många gånger tänka på detta, hur stark jag va som klara det. jag minns inte längre hur det kändes att gråta mig till sömns varje natt eftersom jag nu har min älskade tätt intill mig varje natt som alltid påminner mig om hur fin jag är och hur mycket han älskar mig. 

jag har lärt mig en sak det här året hittills och det är vad äkta kärlek och vänskap är! något alla borde få uppleva.

nu ska jag krypa intill min älskade och va stolt över mig själv att jag vågade, vågade bli kär igen! 
I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn´t do it.

2014-09-04 / 10:56:52
idag är en riktigt seg dag, är trött och allmänt seg. vaknar som vanligt när Jocke går upp och det gör mig ännu tröttare. ser fram emot helgen när jag får ha Jocke hemma och ha sovmorgon tillsammans. 

igår tränade jag ett cirkelfys pass och ikväll blir det konditions träning, känns skönt och vara igång med träningen igen!

nu ska jag gå upp, käka frukost och ta en promenad!

Sometimes you never know the real value of a moment until it becomes a memory.

2014-09-03 / 16:32:45
längesen jag skrev något men händer väl ungefär samma saker om dagarna. Igår vaknade jag när Jocke åkte och sen kunde jag inte somna om. efter det gjorde jag mig klar, pluggade, gick på möte och efter det åkte jag och röstade och bokade en klipptid. Så nu har jag det fixat och klart så jag slipper tänka på det. 
på kvällen åkte jag bort till kusinerna för lite bebisgos med Emilia och lite tv-mys med Eric. Jocke hämtade mig vid åtta tiden och vi åkte hem och tittade på idol och paradise hotel tills vi somnade, ungefär så våra kvällar brukar se ut numera.
 
Idag sov jag länge tills Jocke hade lunch och kom till mig för några pussar och kramar, hur underbar är han inte ?! Han skjutsade mig sen till farmor där jag umgicks med henne, käkade frukost och bebisgosade med Emilia och lekte med Eric. Mamma hämtade mig, vi fixade mat och nu sitter jag här. Ikväll blir det ett cirkelfys pass, det är jag laddade på.

Kvällen avslutas nog tillsammans med Jocke, big brother, idol och paradise hotel. Alldels perfekt!
 
- bebisgos och pojkvänsgos
 

outfit

2014-09-02 / 14:09:59
såhär traskar jag runt idag, nu blir det att gå och rösta och boka klipptid! 
RSS 2.0