dagar som bara flyger iväg

2015-04-27 / 18:00:33

sen jag började jobba på förskolan går veckorna fortare än någonsin. jobbar 40h i veckan, alltså dagar som är mellan 8-16. när jag kommer hem äter jag och tränar sen är det liksom dags att sova. försöker hinna med och umgås med min familj och vänner men tiden finns ju knappt där eftersom jag måste vila upp mig imellanåt också. inte konstig dagarna bara flyger iväg. 

ska strax bege mig iväg på ett skivstång/intervall pass, tänkte skippa det idag men känner att det är precis vad jag behöver idag för att peppa humöret och mig själv. 

du förlorade något som du skulle dö för

2015-04-22 / 17:16:13
 
Onsdag och veckan vänder, finns det något bättre? Vädret har varit helt underbart vilket har gjort att jag och kidsen varit ute i stort sett hela dagen. Skönt, men man blir trött av att vara ute hela tiden så nu tar jag det lugnt innan det är dags för träning med tjejerna. Vi har även tänkt att slänga oss i solariumet innan vi drar hem för kvällen. 
 
Var väl det hela, 2 arbetsdagar innan helg!

du försvann lika fort som du kom

2015-04-21 / 12:35:06

tisdag igen, veckorna bara springer iväg. har just nu rast på jobbet innan det drar igång full fart igen. igår var jag ledig eftersom det var stängningsdag. så gårdagen tillbringade jag med en glass och mina tjejer. känns som vi ses varje dag men ändå har massor att prata om. hursom idag har vi varit ute massor med barnen och ska vara det i eftermiddag också, fördelen med jobbet är helt klart att få vara ute i det fina vädret! 

nu ska jag dricka lite kaffe innan det är back to work! 

för en tid som bara går och aldrig kommer igen

2015-04-01 / 16:22:08

idag har jag hunnit med mycket. gick upp vid halv åtta tillsammans med Jocke och åt frukost. hade ett möte vid 8, efter mötet gick jag en promenad och landade hemma hos farmor för lite gos med min favorit tjej, trodde aldrig att tiden kunde gå så fort som den gjort sen hon föddes, älskade unge! 
efter så åkte jag ner till stan och mötte upp Eirin och Elin för en fika och bra snack. 
annars ikväll blir det träningen som alla andra kvällar den här veckan, men lika laddad ändå. nu ska jag byta om och lite innan träningen.

RSS 2.0