det skulle ju vara så

2015-08-25 / 10:27:24
Längesen jag bloggade, men har väl inte så mycket att dela med mig av. Har varit en vecka i Turkiet. Solat, badat och ätit gott. Var 40 grader nästan varje dag så man var helt slut av att inte göra någonting pga värmen. Men det var skönt att komma bort. Åker till Rhodos i oktober så har ytligare en resa att se fram emot. 
Jobbar min sista vecka på jobbet, sen blir det bara helger och lite i veckorna. Så sökte fler jobb igår och ska på en arbetsintervju i veckan så vi får väl se vart jag hamnar. 
 
Annars är livet rätt lugnt, har inte så mycket motivation men blir ett skivstång/intervall pass ikväll. Dags att kämpa igång igen. 
 
 

jag var bara halvvägs ner mot botten när jag trodde jag hade nått den

2015-08-11 / 19:43:56
efter alla motgångar ger livet mig lite medgång. på söndag drar jag till Turkiet med min kärlek och efter det har jag jobb ett tag framöver eftersom jag fick utökat schema efter sommarjobbet. jag är rätt nöjd, samtidigt som jag ska ta tag i träningen och livet mer i höst. det är dags att rycka upp sig nu, för nu kan allting bara bli bättre, det enda jag har kvar är mardrömmarna om nätterna, men det kan jag leva med. jag tror på något konstigt vis att allting ordnar sig eller iallafall blir bättre med tiden. jag har fått reda ut saker denna sommar, lära känna mig själv och inse vem som är mina riktiga vänner. vänner som faktiskt kan göra sig tid till att höra av sig. mycket har jag insett och lärt mig leva med, och det är just detta som gjort att jag tagit mig upp ifrån botten. 
RSS 2.0