Det är när man inte ångrar någonting man vet att man lyckats

2015-03-30 / 18:15:58
Måndag och ny vecka. Den här dagen har endast bestått av regn och jag hann med lite gos med mina älsklingar. Ska snart bege mig på ett skivstång/intervall pass innan jag däckar i sängen. Jocke och jag började se Johan Falk filmerna igår så det är väl det vi ska göra även ikväll. Nästan pinsamt att jag missat det jag som annars är besatt av alla Beck filmerna.
 
Nu ska jag packa väskan inför träningen och strax bege mig dit.
 
 
 

att finna lyckan i någon

2015-03-29 / 22:58:12


ligger just nu i sängen och myser med Jocke som alla andra kvällar. vi har inte gjort allt för mycket sen jag kom hem från träningen mer än att duscha och kolla film.
träningen ikväll var ett nytt pass som hette dans fusion, när man väl kom in i det var det faktiskt roligt trots med värdelösa kordinations förmåga.
har haft en bra helg med mina vänner så jag är mer än nöjd och redo för en ny vecka med nya möjligheter.

nu ska jag krypa ner i jockes famn och ladda om för en ny vecka. 

efter regn kommer solsken

2015-03-28 / 14:38:22
 
Har inte bloggat på över 1 månad men har inte riktigt haft lust eller tid till det, men nu ska jag försöka bättra mig lite. Det har hänt väldigt mycket sen sist, vissa tråkiga saker och vissa bra saker. Orkar inte ta upp det just nu men dem som behöver veta vet redan.
Igår så var Eirin, Elin och jag hemma hos Jonte hela kvällen. Vi lagade mat, snackade och kollade på TV. En väldigt bra kväll helt enkelt att bara få ta igen lite tid och snacka. Och ikväll ska Lisa och jag gå ut och äta på brygghuset. Så det väntar nog ännu en bra kväll.
 
Men nu ska jag duscha och fixa lite innan kvällen.

RSS 2.0