jobb, jobb och ännu mera jobb

2015-05-26 / 12:33:01
- min skrutt 
tisdag och jag kör min sista vecka här. helgen bestod av utbildning till nya jobbet, besöka pappa och 40-årskalas. livet känns rätt bra faktiskt och jag är laddad på att resten av året ska bli sådär jätte bra. 
somnade innan 22 igår, längesen jag var så trött. har sovit dåligt inatt för har haft så himla konstigt ont i magen. men det har släppt nu som tur är.
igår tog jag tag i träningen och körde en gympass och ikväll ska jag köra kondition. välbehövligt! 

nu ska jag dricka kaffe och bara ta det lugnt! 

det är nog drömmarna som gör att man hoppas på så mycket

2015-05-21 / 12:40:02

- älskade du 
torsdag, har efter idag bara 6 dagar kvar på det här jobbet. känns jätte tråkigt faktiskt men sen ger jag mig på något annat som jag hoppas blir minst lika kul. ser fram emot en kanon sommar med jobb, vänner och fester. för herregud vad jag festar numera, 6 helger i rad har vi kört på och denna helgen som kommer får bli en paus och sen kör vi igen helgen efter. man får passa på när man är ung och dum. denna helg ska jag på utbildning med jobbet. har redan fixat en av utbildningar som krävs och på lördag blir det sista innan det drar igång. och på söndag ska jag på 40-årskalas. så helgen är fullspäckad utan fest.

när jag slutar idag så ska jag ner och äta på stan med syster. välbehövlig kvalitetsttid och sen träning på det om vi orkar vill säga. nu ska jag dricka mitt kaffe innan jag återgår till jobbet! 

my own hero

2015-05-18 / 21:49:49

dagarna bara flyger förbi, jag är starkare i mig själv nu och jag mår faktiskt bra trots allt. just nu finns det bara en sak som oroar mig om nätterna och dagarna och det är pappa. han ligger inlagd på Västerviks sjukhus och har genomgått 2 operationer så nu vill jag bara ha hem honom och veta att allt kommer bli bra. livet känns så jävligt på så sätt att man aldrig kan få njuta av lyckan utan hela tiden senaste åren har saker hela tiden kommit och förstört. det har gjort mig starkare trots allt. får väl helt enkelt se det från den positiva sidan att allt kommer bli bättre.

idag har jag jobbat så är helt slut. ikväll åkte Eirin och jag och köpte glass för lite skönt snack. sen gled vi mest runt på stan. nu ska jag gosa ner mig hos min trygghet, kolla serier och bara vara. förtjänar det nu.

allting var för en tid som bara går och aldrig kommer igen

2015-05-08 / 12:53:58
- saknar mina älsklingar 

har äntligen rast, är helt slut i min kropp känns som jag skulle kunna sova hur länge som helst bara för att få bli utvilad. 
veckan har gått fort och min förkylning går emot det bättre som tur är.  i helgen ska mina bästavän gå balen så ska kolla  på det och fota henne. annars får jag se om jag ska festa eller inte, men tanke åå att jag festat hur mycket som helst senaste tiden och är inte helt pigg så är jag inte så sugen. vill helst bara ta det lugnt men vi får se.
när jag slutat idag ska jag ta en sväng på stan och kolla lite kläder osv innan jag drar hemåt. ska ha en lugn fredag hursomhelst.

nu ska jag göra mig klar för att gå tillbaka efter rasten.

måste hitta de bra stunderna

2015-05-06 / 12:42:01


onsdag och veckan vänder! jag är tillbaka på jobbet och jag mår mycket bättre. jobbet är verkligen så himla kul och det ger så mycket energi samtidigt som det också tar energi med att ha koll på alla barnen. 
hursomhelst är min förkylning lite bättre vilket är skönt, vädret är underbart och livet känns faktiskt lite bättre. och i helgen ska jag se min bästavän gå balen. livet har sina ljusa stunder faktiskt!

nu ska jag dricka kaffe och njuta av de sista minuterna på rasten.

här kommer alla känslor på en och samma gång

2015-05-05 / 15:49:40
 
Jag är inte alltid stark. Jag har såna otroliga brister i allting och jag vet om alla mina brister. Jag kämpar varje dag med mig själv och hur jag mår. Vill vara glad och känna att livet är det bästa som har hänt mig. Men det gör jag inte. Det känns som allt jag varit med om ligger fortfarande och gnagger inom mig. För det är så mycket som jag förlorat som gjorde mig hel och trygg. Klart jag kan skratta och känna att livet är underbart, klart jag har dagar då det inte finns något att klaga över. Men sen kommer också dessa dagar med en enorm ångest. Jag gråter inte framför någon, jag vill inte att någon ska se mig svag och ledsen. 
Var på livs första begravning för 1 månad sen, innan jag klev in i kyrkan bestämde jag mig för att jag ska inte gråta. Jag orkar bara inte att folk ska se mig gråta, jag orkar inte att folk ska tycka synd om mig utan det gör saken bara värre. När jag satte mig ner i kyrkan, tänkte på allitng samtidigt som jag in i det sista höll mina tårar inne så tog det inte lång tid innan allt bara brast för mig, fullkomligt förstörd. Ville bara skrika och springa därifrån. Den där begravningen var det värsta jag någonsin upplevt i mitt liv. Kan fortfarande inte förstå att det har hänt. Jag grät och grät. Men jag klarade av det, det värsta hittils i mitt liv.
Det är så mycket som jag försöker bearbeta samtidigt just nu, vilket gör att jag inte orkar lika mycket. Mitt liv är inte alls som det var för ett år sen. Ingenting är sig likt längre och då menar jag verkligen ingenting. Kanske är det som gör mest ont. Men man måste vänja sig vid förändringar och gråta när man känner att man inte orkar längre. För varje gång man känner att man inte orkar mer så orkar man alltid lite till. 

sjuk

2015-05-05 / 08:42:12
idag är jag hemma pga sjuk. mådde inget vidare igår, när jag kom till jobbet på morgonen höll jag på att svimma. kallsvettades och hjärtat slog i 200, fick panik men drack vatten och försökte lugna mig. efter det var jag trött hela dagen och när jag slutade cyklade jag hemåt med en värkande hals. på kvällen sen kom febern, inte skyhög men kändes ändå i kroppen. så idag är jag hemma för att kunna vila upp mig och bli frisk! tråkigt att inte kunna gå till jobbet, men måste ju känna att jag orkar med.

idag ska jag mest bara sova och ta det lugnt! få kroppen att må bättre! 

alltid skulle vi ta lyckan igenom sorgen

2015-05-04 / 12:45:58


har just nu rast och dricker första kaffet för idag, så himla efterlängtat. har åkt på en till förkylning efter att precis blivit av med den gamla. denna har satt sig på mina stämband och har fått torr och äcklig hosta. så blir nog ingen träning för mig ikväll, onödigt att göra förkylningen värre än vad den är men kan ju ångra mig tills senare. skulle behöva träningen ikväll men vi får se.

hursom är helgen över och jag är tillbaka på jobbet. jag trivs verkligen här tillsammans med barnen, känns lite trist att det bara är 4 veckor kvar innan jag går på ett annat jobb till sommaren. men det blir nog bra det med.

nu ska jag vila mig lite innan det är full fart med barnen igen! 

det skulle bli bra men blev så mycket bättre

2015-05-03 / 16:12:00
 
Herregud vilken helg jag haft. Ingenting att klaga över. Valborg firades tillsammans med mina tjejer tillsammans med en flaska vodka. Vi var glada och ramlade omkring överallt och ingenstans, sånt man bara gör tillsammans med sina bästavänner. 
Fredagen gick åt till att sova och försöka komma igång igen. Köpte godis och chips och körde på en myskväll. Lördagen blev det att stå och sälja korv m.m i idrottshallen på nattinnebandyn. All vinst gick till barncancerfonden. Var tre trötta tjejer som tog sig därifrån sen, tog en pizza på Palma och sen var det bara att hem och sova.
Idag har jag inte gjort någonting alls, mest tagit det lugnt. Ska ha morgonpass imorgon, ska äta frukost med barnen så blir att ta sig ur sängen tidigt imorgon.
 
Men nu ska jag käka middag och fortsätta chilla

RSS 2.0