ett Sverige åt fel håll

2015-10-22 / 23:20:03

Sverige, kära Sverige. det landet jag växt upp i och som alltid varit min stora trygghet har förvandlas till något slags kaos där man bara står och ser hur allting förstörs. flyktingboende eldas upp av rasister som anser att dem som flytt för sina liv ska utstå ännu mera. barn och vuxna dödas i skolan för att någon bestämt sig för att människor har olika värde. ska alla barn nu behöva vara rädd för att gå till skolan. skolan som ska bygga grunden till hela ens framtid och drömmar. ska vi skilja på människa och människa när det kommer till rättigheter?  jag förstår inte och det gör mig så ledsen och att inse hur liten man är för världen och att vårt Samhälle går och fel håll. så Sverige, kära Sverige vakna upp och se vart vi är påväg! 


Håkan på Ullevi 4 juni 2016

2015-10-19 / 14:33:15

vaknade med en djävulsk huvudvärk idag så stannade i sängen länge i hopp om att det skulle släppa någorlunda. nu är det ändå lite bättre så sitter och kollar  på lördagens avsnitt av så mycket bättre.

helgen har varit helt underbar faktiskt. i fredags var jag en sväng på nattfotbollen och på lördagen sov jag länge. gick upp vid 11 och satte mig i kö för att få Håkan biljetter som släpptes klockan 12, och vid 12:15 var dom mina. så himla magiskt att få uppleva hans konsert ännu en gång. på lördagkvällen var jag hos kusinerna och gosade och sen blev det spontanfest med tjejerna. så himla rolig och sjuk kväll. 
söndagen var jag mest trött och sliten, kanske det som resulterade till min jävliga huvudvärk idag. 

får se om jag tar mig till ett träningspass ikväll.

höstmys

2015-10-15 / 18:14:36det finns inget annat

2015-10-13 / 22:50:48
jag skulle göra allt för dig alla dagar i veckan, vore ingenting utan dig 

så fint att bara vara

2015-10-10 / 23:28:53
 halva helgen har gått och det här var en helg jag behövde. har idag gått på höstmarknaden, kört lite bil, umgåtts med familjen och ikväll har jag och eirin haft myskväll med godis, skräckfilm och skitsnack. 
nu ligger jag och läser i väntan på Jocke, sen ska jag väl bara gosa ner mig hos honom, prata om dagen och sen sova. livet är rätt fint ändå.

uppsägning och körkort

2015-10-08 / 16:10:39
jaha hänt sen sist då? jo jag har tagit körkort och sagt upp mig från jobbet. så är numera arbetslös. trivdes inte på jobbet och sättet saker och ting hanterades på. och körkortet känns som rena drömmen! som jag kämpat för det. så nu gäller det att söka nytt jobb helt enkelt. men inte är jag ledsen för det, ser bara framåt mot framtiden nu! 

bara du har lite styrka så klarar du allting

2015-10-05 / 11:39:04
 
är inte mycket till människa idag, så himla trött och seg. hade en fin helg med fest och gos med pojkvännen. är dumt att klaga när livet för en gångs skull är rätt fint. hösten har tagit denna lilla stad med storm. och kan inte neka till att hösten är fin på många sätt. har några saker att klara av som ger mig klumpar i magen men jag ska väl klara av det också som allt annat här i livet. 

min måndag består av jobb till klockan 18 sen får jag se vad som står på schemat inför kvällen, men inte allt för mycket om jag känner mig själv rätt. blir väl som vanligt gos med pojkvännen och någon bra serie. 

RSS 2.0