the botten is nådd

2015-09-22 / 20:33:39
 
Idag mår jag inget vidare. Vaknade med en röst som inte existerade och kände mig allmänt nere. Tog mig till jobbet och hem. Hoppas jag orkar ta mig igenom hela veckan också. Vill inte bli mer sjuk nu. Imorgon ska jag upp tidigt så ska strax lägga mig och försöka sova så hoppas jag att jag mår bättre imorgon. Livet visar sig inte av sina ljusa sida just nu, inte på något håll faktiskt. 

äntligen lite tur

2015-09-15 / 20:20:20

nu har jag äntligen satt mig till ro i sängen med en kopp kaffe efter kvällens träning. dagen har gått fort och jag faktiskt gjort något vettigt av min lediga dag, nu bara hålla tummarna att det fortsätter såhär.

imorgon blir det jobb igen, börjar klockan 14 så innan det ska jag umgås med pappa lite och fixa med lite grejer och framförallt SOVA UT. 

hursomhelst, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner.

en ledig tisdag

2015-09-15 / 10:07:35

har precis slängt i mig frukost och ska nu bege mig ner till stan. så skönt att vara ledig. resten av dagen ska jag städa lite och fixa med lite grejer. har träning ikväll vid 17:30. igår körde jag cirkelfys och det var inte att leka med men det är så roligt så trots att man är död kör man ändå. 

nu ska jag borsta tänderna och sätta mig på cykeln mot stan.

en måndag med träningsvärk

2015-09-14 / 11:15:48
tog mig till jobbet även idag, och träningsvärken i magen är faktum. har en seg vecka framför mig. ska till Oskarshamn på torsdag till tandläkaren på efterkontroll. och i helgen är det jobb, fest och 80-årskalas. men det får väl gå, har inte så mycket till alternativ.

hösten är på igång och det märks, är så fruktansvärt kallt och mörkt mestadels av tiden. men på något sätt är det mysigt. ser fram emot utlandsresan i oktober. 

nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta vara på denna dystra måndag. 


Dansa tills hjärtat brister

2015-09-13 / 19:48:21
- denna brud betyder allt ❤️
är hos mamma just nu, är så himla trött och sliten. avklarade 2 veckor av konstant jobb så nu hoppas jag att saker blir någorlunda bättre. körde även ett core pass ikväll, så ska försöka ta tag i träningen nu.
igår blev det chillfest med tjejerna. Doffe, Jimmy och hans tjej kom förbi en stund också så var en lugn kväll men roligt hade vi ändå.

nu ska jag käka lite efterrätt, umgås och ha en lugn söndagkväll efter denna helg. 

the time is now

2015-09-12 / 10:30:53
Sitter på jobbet nu, mitt andra jobb för tillfället. Nere på campingen. Händer inte allt för mycket här, men några gäster har vi fortfarande. Har efter imorgon under två veckor varit ledig 1 dag och tro mig, det känns. Men livet är ändå så fint, det börjar bli höst om det inte redan är det. Min bästavän kom hem från London igår så ikväll ska vi umgås.
Har lite väl många bollar i luften för tillfället, men allt blir nog toppen i slutändan.

when you're alone

2015-09-08 / 19:27:48

usch ingen bra dag idag. har varit nedstämd hela dagen och när jag väl blev ensam bara grät jag. grät för jag inte alltid orkar vara stark och le som att livet alltid är så himla underbart. farmor lämnade Atlas här så har sällskap ikväll. nu myser vi i sängen och kollar gamla svenska hollywood fruar avsnitt. 

hoppas att morgondagen blir bättre, då jobbar jag hela dagen så tankarna är någon annanstans. någon gång löser sig väl allt, men inte just nu.


även om det aldrig blir bra så blir det bättre

2015-09-06 / 13:31:12
- Emilia

herregud vem tror jag att jag är, drog på mig att jobba måndag-söndag denna vecka och nästa vecka. alltså inte en ledig dag på 2 veckor. kände att det är inga problem, men nu känner jag att jag skulle göra allt för en ledig dag med att få sova ut, städa ordning och bara ta det lugnt. men det får bli någon annan gång helt enkelt. veckan kommer gå fort, och på lördag är planen att ha en liten mysfest liksom och bara umgås. så det ska bli roligt.

nu ska jag vila en stund innan det är att åka tillbaka till jobbet. 

den som ger upp förlorar allt

2015-09-02 / 15:56:32

jag fick jobbet, så numera jobbar jag på ett café i stan. så denna vecka jobbar jag varje dag pga jobbar nere på campingen i helgen. 
händer inte så mycket annat i livet, ska försöka ta tag i träningen, men inte lättaste att hinna med när man jobbar 9-18 varje dag. får försöka ta tag i det. när jag kommer hem idag ska jag iaf ut och gå en långpromenad med syster eftersom det är så fint väder. sen kommer nog Jocke så då ska vi bara ta det lugnt. 
har lite planer inför hösten, men vi får väl se vart jag tar dom. 
nu ska jag fixa lite så tiden går fortare.

RSS 2.0