jobbhelg

2016-04-30 / 09:06:05

då har min jobbhelg börjat. har två 14h pass den här helgen lördag och söndag. men tror det kommer gå relativt fort ändå för idag har vi tänkt åka på majbrasa och imorgon på ett kosläpp. så dagarna lär faktiskt gå ändå. sen jobbar jag natt måndag och ett 14h på onsdag och sen jobbar jag natt hela helgen. 

men nu ska vi försöka kicka igång denna dagen lite mer med ytligare en kopp kaffe och ett leende. heja heja! 

happy life

2016-04-26 / 00:53:04


Sista jobbnatten innan lite ledigt. Sovit hela dagen idag verkligen. vaknade vid 15 och käkade middag och sen sov jag igen. var fullkomligt däckad i sängen. tänk så fort kroppen vänder på dygnet. idag har jag varit lite deppig och nere har jag känt men det är väl för kroppen inte gillar denna dygnsrytm riktigt. 

men när jag slutar detta pass ska jag hem och sova en stund och umgås med min syster och eventuellt träna på kvällen så jag kan sova på kvällen sen och vända tillbaka dygnet rätt. 

nu ska jag kolla tv och hoppas att natten går fort och att jag är pigg hela natten.

jobbnatt 3

2016-04-25 / 00:27:06

inne på min tredje natt på jobbet och det har hittills gått bra förutom att jag blir trött kring 2-4 där och känner väl mest bara för att krypa ner och sova men jag har varit vaken. är dock jätte svårt att få till någon vettig sömn när man kommer hem. men om 7h får jag äntligen åka hem och sova. ska försöka sova länge för märker att ju mer jag sover ju enklare går natten här. 

hursomhelst idag har jag hängt med Lisa och sovit. man hinner ingenting när man jobbar på natten och sover på dagarna så jag längtar så mycket efter ett par lediga dagar i veckan. 

nu ska jag försöka få de här 7h att springa iväg så jag får komma hem och sova. 

behöver sömn

2016-04-24 / 05:27:18

jobbar natt och har snart avklarat min andra natt. bara två nätter kvar innan jag har lite ledigt. jag slutar detta passet om 2h och jag längtar något oerhört efter att få krypa ner och sova. är hur trött som helst. har ätit kvarg och dricker kaffe nu. hoppas dom sista två timmarna går fort nu så jag får sova. under snart 48h har jag endast sovit 5h så det börjar kännas i kroppen nu. 

2,5h kvar

2016-04-23 / 04:46:17

klockan är snart 5, alltså har jag 2,5h kvar av mitt pass. det har gått bättre än väntat och jag längtar såå mycket att få sluta och äntligen få sova. ska bli så skönt och sova och ladda upp för nästa 10h nattpass. ville bara uppdatera att jag överlevde även detta.

nattjobb

2016-04-22 / 23:15:01

nattjobb står på schemat idag, ett 10h pass. jag har inte sovit något på dagen men jag har inte kunnat. men nu jobbar jag fyra nätter i rad så kommer väl komma in i det också. 
har haft en ledig vecka med mycket träning och promenader. har väl långt kvar tills jag är nöjd med mina resultat angående träningen men det kommer väl det också. 

nu ska jag bara ta mig igenom första natten innan jag får sova, längtar redan till sängen.

fly away

2016-04-21 / 00:51:44

tiden bara flyger iväg och jag har svårt att greppa allting som händer. den här veckan har jag tagit tag i träningen på riktigt igen varvat med långpromenader. i måndags körde jag cirkelfys och långpromenad med Eirin och Jonte. igår tisdag körde jag core och idag har jag gått en långpromenad med Elin och en med Jonte nu framåt kvällen. tackar gudarna för mina vänner. imorgon står skivstång på schemat och min sista lediga dag för på fredagkväll går jag på mitt nattpass.

livet i övrigt flyter på som det ska antar jag, skräckblandad förtjusning för framtiden. men allt kommer nog bli bra tillslut. dock borde jag sova för längesen men tankarna om allting håller mig vaken. 

men nu ska jag krama kudden extra hårt och försöka sova. 


måndag

2016-04-18 / 09:44:33

idag jobbar jag min första ordinarie dag och hittills har det gått utmärkt. jag har lärt mig oerhört snabbt när det kommer till allting. idag jobbar jag 7-15:30 och är sen ledig fram till fredagkväll då jag går på mitt första nattpass. sen jobbar jag 4 nätter i rad. får se hur det går då jag aldrig jobbat natt. men det går nog, mina kollegor är underbara och det gör nog väldigt mycket i att jag trivs så pass bra redan. 

ikväll är det att ta tag i träningen igen, tog ett uppehåll förra veckan och gick endast långa promenader pga nya jobbet och jag var snor trött efter första dagarna och allt nytt. så denna vecka kör vi stenhårt på träningen! 

nu ska vi fixa lite innan vi går ut på promenad om inte regnet hinner före. 

oväntat

2016-04-15 / 09:22:40

fredag och jag har en ledig förmiddag så jag ska städa alldeles snart. börjar vid 15 idag. alltså jag trivs så himla bra med jobbet, det är väldigt oväntat att jag ska ha en sånt jobb men har fått så mycket beröm av kollegor så känner att jag hamnat rätt. man måste bara våga testa. hade aldrig känts kul att jobba en fredagkväll om jag inte trivdes. 

nu ska jag ta mig ur sängen och börja städa. 

nya utmaningar

2016-04-13 / 13:56:57

idag jobbar jag mitt första pass som personlig assistent. ett äventyr jag inte riktigt förstått att jag gett mig in på. var på arbetsintervju i måndags och på kvällen ringde dom att jobbet var mitt. så det var väldigt snabba bud. så nu har jag en provanställning till början av maj för att jag ska kunna se hur allt fungerar och är. så det är spännande och se hur allt känns och blir. jag är laddad och det är dags att tro på sig själv.

i helgen så festade jag och skrev högskoleprov. vi såg Miriam bryant på metropol. helt klart en rolig och bra kväll. tror aldrig jag haft så roligt på metropol någon gång. 

nu ska jag jobba vidare, slutar 16 idag och då blir det att bege sig till mamma och äta. 

RSS 2.0