kämpa livet

2016-01-11 / 16:50:42

mitt liv är en berg-och dalabana gällande hur jag mår och känner. idag har jag tagit en avskedsfika med min bästavän eftersom hon åker till Miami imorgon och stannar 2,5 vecka. kommer sakna henne, hon är någon som jag under 2015 kom ännu närmare och idag står mig allra närmast oavsett vad. 

i lördags firade vi även hennes 20-årsdag med en riktig fest, hade en sån himla rolig kväll men nu får det blir lugnt med festandet på ett tag och försöka ta tag i saker och ting.

ikväll är jag hundvakt så ska väl försöka ta mig ut på en promenad och sen även kämpa mig igenom ett träningspass. 

2016

2016-01-04 / 10:46:42
 
Nytt år, nya möjligheter, nya människor och nya upplevelser. Trots att det inte sker någon jätte förvanling över tolvslaget så känns det ändå skönt med ett nytt år och kunna sätta upp nya mål för sig själv.
Jag hade en magisk nyårsafton, den bästa någonsin tror jag. Hade mina bästa vänner samlade, käkade 3-rätters, drack drinkar, spelade spel och smällde raketer innan vi gick vidare till Mathias för att dansa och träffa kompisar. Vid elva traskade vi alla vidare till kharma och stan. Dansade tills fötterna värkte och nyårskyssen iår fick bli med min bästa vän. Jag är mer än nöjd med mitt nyår. Känns så bra att jag har alla dessa fina människor i mitt liv ett år till.
 
Trots att 2015 inte blev som jag hade tänkt så var det ett så fint år på många sätt. Jag kom mina vänner mycket närmare, tog körkort och lärde mig leva med att mina föräldrar är på två olika ställen och att dom inte längre lever samma liv. Vissa saker var lättare än andra. Me jag har utvecklats och lärt mig mycket om mig själv och hur jag vill leva mitt liv. Jag har insett vilka vänner som jag kommer ha kvar resten av mitt liv. 2015 kommer alltid vara en kompott av hat och kärlek.
 
Nu siktar jag mot ett bra 2016 med nya möjliheter och äventyr tillsammans med dom som i slutändan alltid kommer betyda mest, mina vänner.

RSS 2.0