res dig efter varje smäll, du har en ängel på din axel

2016-07-18 / 22:30:23
 
herregud vad denna sommaren bara flyger iväg. jag hinner knappt med allting. jag jobbar, festar, umgås och njuter av sällskapet från mina nära och kära. det är väl så jag trivs också men jag har just en enorm sömnbrist med tanke på att jag knappt får ihop 5h sömn varje natt. men imorgon ska jag sova lite längre innan jag ska träffa mina kusiner och faster över en fika. mysigt!
 
antagningsbeskedet till högskolan har kommit, och jag kom in på mitt första val. Är lite blandade känslor angående det. när man har en fast anställning känns det lite sådär att säga upp sig och plugga 3år, men jag vet inte. har sjuk beslutsångest bara. men tror att även det kommer lösa sig. 
 
I fredags såg jag och mina bästavänner Niello live på prime. Alltså det var en grym kväll och jag hade jätte roligt, men hade väldigt svårt att sova på natten, sov endast 3h och jag skulle jobba vid 7. 
 
Nu ska jag sova, ska bli så skönt att bara få sova. Ska lyssna på en P3 dokumentär innan jag somnar!

mina gullisar

2016-07-10 / 13:57:57
 
Söndag och jag har haft en ledig helg. Har varit hur skönt som helst. Har umgåtts massor med mina små bus ungar. Har haft en jättebra helg så denna söndag ska jag bara ta det lugnt, kolla youtube och läsa. Jobbar mycket denna vecka så ska bli skönt att ladda upp med att bara ta det lugnt. 

ingebo hagar

2016-07-07 / 22:11:48
 
En fin kväll men fina vänner ute i ingebo hagar. God mat, långpromenad och bara att umgås. Sommaren erbjuder så mycket mer. 

torsdag

2016-07-07 / 13:06:00

Torsdag och jag jobbar. är mycket på jobbet nu, är mycket nytt att lära sig för alla här nu. känns skönt att man inte är ensam om att inte kunna allting till 110% och att alla lär sig allt tillsammans med tiden och kommer med idéer och lösningar.
jag har en ledig helg, vilket är skönt då jag jobbar mycket nästa vecka. får se vad helgen bjuder på helt enkelt.

annars idag ska jag, Elin och Lisa till ingebo hagar och promenera samt äta är planen. bli mysigt om vädret håller sig fint. nu ska jag ta mig igenom
dom sista 3h med huvudvärk och trötthet, men det går fort. jag är ledig imorgon, det får bli motivationen.

 

jag må vara jävligt stark, men odödlig det är jag inte

2016-07-05 / 01:14:00

jag jobbar natt, är ovanligt pigg för att klockan nu slagit 1. tankarna i mitt huvud sover nog aldrig och dom kommer liksom ifatt mig inatt. det finns så mycket som gör att jag egentligen bara vill krypa ihop i fosterställning och gråta, gråta tills jag inte har mer tårar. men det gör jag inte. det gör jag aldrig. för jag är inte sån, finns mycket i mitt liv som sårat mig och som verkligen fått mig att må dåligt men aldrig har jag bara gett upp och gråtit.
de senaste 5 åren har varit de mest omtumlande åren i mitt liv. jag trodde aldrig att jag skulle stå där jag står idag för 5 år sen. men jag är stolt över mig själv att jag tog mig hit. stolt över hur jag har lyckats på något vänster göra lycka av sorgen varje gång jag mött mina motgångar.
mitt hjärta har krossats, mina drömmar har förändrats och mitt liv har vänts upp och ner många gånger. men jag står ändå upp idag, jag skrattar och jag ler. jag njuter av livet. jag njuter av tiden jag får med mina nära och kära. mitt jobb är helt underbart och mina kollegor är underbara. jag är helt enkelt så förbannat glad och lycklig över att jag får vara levande ytligare en dag och att jag får leva upp till min dröm. bevisa för mig själv att även om jag inte är odödlig så är jag fruktansvärt stark.

nu ska jag och min kollega ta en kopp kaffe, kolla tv och bara göra så även denna natten går över till en ny dag.

 

min bästavän 11år

2016-07-05 / 00:00:00

idag fyller min allra bästa vän 11år, finns så mycket kärlek i denna hunden att jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, så ett stort grattis till min Atlas ❤️

 

ett kärt återseende

2016-07-03 / 22:35:15

har levt life på Öland nu under 4 dagar, kom hem imorse. är rätt sliten och trött men jag ska jobba natt så det är bara att bita ihop.

dagarna på Öland var så välbehövlig, min semestervecka likaså. min första semetester någonsin. men jag trivs med att jobba så går ingen nöd på mig. och vårt ordinarie schema är jag ledig 6 dagar var fjärde vecka så jag ska inte klaga.

har sett alla sevärdheter på norra Öland och ätit god mat på lammet och grisen. det var skönt att vara iväg, men ändå skönt att komma hem till min familj och min bättre hälft. livet är rätt fint ändå


RSS 2.0