om 3 veckor..

2016-09-08 / 23:18:16

.. jaa då flyttar jag till min alldeles egna lägenhet där jag ska klara mig själv och bo ensam. är skräckblandad förtjusning till det. som allt är just nu omkring mig så ska det bli helt underbart. finns så mycket jag som kommer bli annorlunda efter allt jag gått igenom.

detta får mig att tänka på en sak som jag läste på Twitter. det stod ungefär såhär "lägg inte energi och tid på folk som ändå inte kommer betyda något för dig när du uppfyllt dina drömmar och mål" och det är så mycket i det där som jag tänker på angående en viss situation just nu. för jag vet att alla broar är brända och att det är inte mig det kommer drabba i slutändan. det enda som kommer vara svårt för mig att förstå resten av mitt liv är varför? och hur?

men jag vet att jag är stark och jag kommer klara mig strålande ensam, och det är det viktigaste.


update

2016-09-03 / 17:30:00
 
Inte bloggat på flera månader känns det som, men jag har haft fullt upp med annat. Jag har jobbat mycket och förberett på flytten som sker inom 1 månad. Tänk att jag om en månad bor ENSAM. Helt galet. Det är lite att tänka på helt enkelt. Tiden flyger bara iväg. Snart har jag jobbat som personlig assitent i ett halvår. Tiden har gått så fort men jag tror det haratt göra med att jag trivs så pass bra där Jag har alltid vetat att jag vill jobba med människor och kunna hjälpa människor som inte har det lika bra som jag. Men jag har aldrig vågat testa det för att gå på arbetsintervju på detta jobbet och sedan få det var en vild chansning. Det är jag så tacksam över idag för jag älskar mitt jobb. Att få komma en människa så nära som jag har gjort med min brukare och kunna hjälpa till och göra livet värt att leva gör att man känner att man verkligen kan förgylla någon annans liv. Sen är mina kollegor helt underbara. Så jag har inget negativt alls och säga om mitt jobb, är nästan för bra även att det nu i sommar blivit mycket helger att jobba.
 
Annars så har jag börjat träna igen, vilket är otroligt skönt att komma igång och röra på sig. Bygga lite muskler helt enkelt. Gör inte så mycket annat än att jobbar, tränar och sover om dagarna numera. Men det funkar och tror att allt kommer bli mer än kanon tillslut.
 

RSS 2.0