En solig lördag

2017-02-25 / 09:42:26

Lördag

Helst hade jag velat tillbringa den lördag med en kopp kaffe ute i solen. Men jag jobbar denna helg, långpass dessutom. Vi får ge oss ut på promenader nu när vädret erbjuder, det är väl en av fördelarna med mitt jobb att vi har väldigt mycket frihet i vad vi ska göra. Frihet under ansvar helt enkelt. 

Hursom jobbar jag hela denna helgen. Så helgen blir inte roligare än jobba och sova. På måndag har jag bokat in mig för massage så det ska bli underbart(hoppas jag). För min rygg behöver lite massage med tanke på det tunga jobbet jag har med tunga lyft plus att jag börjat träna ganska intensivt. 

Annars nästa vecka jobbar jag, har ett prov i en kurs jag börjat läsa och sen ska jag försöka komma ikapp med livet. Allt hamnar lite efter när
man jobbar. 

Nu ska vi göra oss redo för en promenad i solen har jag bestämt. 


lördag

2017-02-11 / 23:50:33

Idag har varit en sån dålig dag. Jobbade natten som varit och gör det även inatt. La mig direkt jag kom imorse, somnade och vaknade nog tusen gånger. Hade hjärtklappning, svettades och mådde rent av konstigt. Vid 13 gav jag upp, jag skulle antagligen inte somna om. Gick upp och gjorde mig ordning, grät lite och sen var det bra. En helt konstig och skum start på denna dagen helt enkelt..


Sov en timme innan jag åkte till jobbet och får hoppas att den timmen gör nytta så jag orkar hela natten. Är så skönt att jag bara jobbar 2 av min egentligen 4 nätter. För jag är helt förstörd som människa just nu. 

Imorgon är planen att jag ska sova LÄNGE, äta middag med tjejerna och sen gå på bio. Var hur länge sen som helst som jag var på bio så det ska bli mysigt! 

Nu ska jag ta mig lite att äta och hoppas att dom sista 7h går fort! 


att må dåligt men samtidigt må bra

2017-02-08 / 11:52:49
Jag har tänkt länge på en sak angående mitt mående. Jag vet inte hur man mest förklarar det men jag mår bra fast ändå mår jag dåligt. Jag kan fortfarande känna mig glad och lycklig men går ständigt med en obehags känsla i magen att det är något som inte är bra och som gör att jag faktiskt inte alls mår bra.
Jag har börjat träna, äta bättre och göra mer saker om får mig att må bättre och hoppas att det kan hjälpa mig att ta mig vidare från den svacka jag hamnat i.
Jag har jobbat mycket ett tag nu och det har gjort att när jag väl är ledig ska jag ha tid att träffa alla nära och kära, träna och ta hand om mig. En inre stress helt enkelt. Men när jag jobbar har jag allt fokus på det jag gör och då glömmer jag bort allt annat. 
 
Min arbetsledare frågade förra veckan hur jag mådde, och jag svarade att jag mådde bra. Men hon tvekade pga jag sett så ledsen ut i ögonen länge nu. Jag visste inte vad jag skulle svara eller säga. För innerst inne är jag ledsen ofta pga hur jag mår och känner. Det var första gången någon på riktigt såg rakt igenom mig och mitt mående. Det var nästan obehagligt.
 
I måndags fyllde jag 22. En dag som jag alltid brukar längta till och se fram emot. Men inte iår, när jag fick förfrågan om att följa med upp till Stockholm för jobb tackade jag ja. För då slipper jag tänka på allt om har med det att göra. Hela detta känns så konstigt bara. Jag vet inte vad jag ska skriva eller ens förklara. För jag vet inte, jag vet ingenting. Jag måste hitta mig själv igen. Bli glad och sluta må såhär.
 
 

RSS 2.0