att må dåligt men samtidigt må bra

2017-02-08 / 11:52:49
Jag har tänkt länge på en sak angående mitt mående. Jag vet inte hur man mest förklarar det men jag mår bra fast ändå mår jag dåligt. Jag kan fortfarande känna mig glad och lycklig men går ständigt med en obehags känsla i magen att det är något som inte är bra och som gör att jag faktiskt inte alls mår bra.
Jag har börjat träna, äta bättre och göra mer saker om får mig att må bättre och hoppas att det kan hjälpa mig att ta mig vidare från den svacka jag hamnat i.
Jag har jobbat mycket ett tag nu och det har gjort att när jag väl är ledig ska jag ha tid att träffa alla nära och kära, träna och ta hand om mig. En inre stress helt enkelt. Men när jag jobbar har jag allt fokus på det jag gör och då glömmer jag bort allt annat. 
 
Min arbetsledare frågade förra veckan hur jag mådde, och jag svarade att jag mådde bra. Men hon tvekade pga jag sett så ledsen ut i ögonen länge nu. Jag visste inte vad jag skulle svara eller säga. För innerst inne är jag ledsen ofta pga hur jag mår och känner. Det var första gången någon på riktigt såg rakt igenom mig och mitt mående. Det var nästan obehagligt.
 
I måndags fyllde jag 22. En dag som jag alltid brukar längta till och se fram emot. Men inte iår, när jag fick förfrågan om att följa med upp till Stockholm för jobb tackade jag ja. För då slipper jag tänka på allt om har med det att göra. Hela detta känns så konstigt bara. Jag vet inte vad jag ska skriva eller ens förklara. För jag vet inte, jag vet ingenting. Jag måste hitta mig själv igen. Bli glad och sluta må såhär.
 
 

Kommentarer

Din kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback